iyi vermişsin canım ben diyetisyene gidiyorum yavaş yavaş gidiyor işte
gunaydınlar ben de bu gun temızlığe baslıcam perdelerı dantellerı yıkadım şimdi camlara baslıcam alışverısımı yapıcam yavas yavas hazırlıkları tamamlıcam
günaydın kızlarrr..
sizee bi kaç sorum var ve kafam baya baya karışık..
1.kağan artık kahvaltı yapmıyor..ne bulamaç ne ayrı yiyor..ve hiç düzen yok yani çok döke saça yemek yiyoruz..bu böyle gider diye çok korkuyorum..sizde durum nasıl..
2.yemeğini gezerek veye tezgahta sürekli birşeylerle oyalarak yediriyorum hiç doğru gelmiyor bana boş bulununca ağzını açıyor yani yemek yemesi gerektiği için değil..
böyle olmasın istiyorum..ne yapmalıyım kızlarrr yaa..
biz yumurtayı peyniri çok severiz eşimle kağan hiçyemiyorrrr offf(ıo-ğ*
masallah selınay ben sıkı dıyet yapamayanlardanım sanırım ama seloşun doğum gunune kadar 57 oldum 38 bedene gırdım dahada vermeye nıyetım yok bundan sonra
daha iyiyiym canım yutkunmam daha rahat şükür...şenay yazmış rahatladım bende,ınşallah ayağında bır sorun çıkmayacak
melek ınşallah daha ıyıdır boğazın
bugün sütten bahsedılmış,dr.muz bıze fazla ıçtığımızı söyledı yarım lıtre ıçıyordu ece ama ındık yarıya çünkü kansızlığını arttırırmış herşeyın fazlası zarar bu aylarda en fazla 230 ml almaları gerekıyor dedı
bende onun üzerıne 9.30 gıbı muhallebı verıyorum azıcık süt karıştırıp ,sabah uyandığı zamanda süt maşallah 7 gıbı kalkıp sütünü ıçıyor sonra tekrar uyuyor,bakalım hangısının kerametı bellı olur saatını ne değıştırdıyse
herkese tatlı rüyalar olsun,bebeklerımızede bol uykulu güzel rüyalar olumunekankayizsmile
:):):):)keremde salıncağı sevmiyo melek
dedesi salıncak aldı kendine
öyle duruyo bahçede
binddirmeye kalktığımda kıyamet kopuyo
kolay gelsinnngunaydınlar ben de bu gun temızlığe baslıcam perdelerı dantellerı yıkadım şimdi camlara baslıcam alışverısımı yapıcam yavas yavas hazırlıkları tamamlıcam
süper yaaa... ben de diyet yapabilsemm..günaydın kızlar nasılsınız,ben sıkı dyetteyim biliyosunuz,5 günde 5 kilo diyetiyle 4 günde 2,5 kilo verdim 3 yada 3,5 kiloyla bitirecem sanırsam.............................
ben dee...saol canım..............
kolay gelsin canım......................
canım çocuklar artık yemekten çok oyunu ve yürümeyi ön plana aldı bu dönem geçici yani biraz sabır.....................
maşallah canım bide ben 57 olsam..............................
süper sehercim..masallah selınay ben sıkı dıyet yapamayanlardanım sanırım ama seloşun doğum gunune kadar 57 oldum 38 bedene gırdım dahada vermeye nıyetım yok bundan sonra
masallah:)daha hazır değılmış bende burda takılayım barı,müge kasma kendını bu kadar ya bırak alsın nasıl olsa bırakır bızımkıde sadece yatarken alıyor emzığı onsuz yatmıyor
ekmek elıne verınce yıyor ama yemekle yemıyor,bızle beraber çatala takıp yemek yıyor ama ben sadece ona yedırecek olsam yemıyor herşeye ısyan herşeye ağıt bıde ınat vazgeçmıyor ama dış yüzündende yapıyor sanırım çünkü hala tek dışımız var dış buğdayını önümüzdekı hafta yapacaz nasıpse tek dışlı canavarım mınık kızım
çok sevindim şenaycım..gözünüz aydın...ayağınızın şişide bi an önce geçer inş.selam kızlar merak eden tüm anneciklere teşekkür ediyorum
tahlillerimiz temiz çıktı böbrekte falan bişi yok ama ayğımız halen şiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr geçmezse ortopediye gidicekmişiz
cnm emzirdiğin için yemiyo olabilir bence artık emzirmegünaydınnn
aysuncum ege yemekleri ezmeden yemeye başladımı ne güzell elif ekmek doğranmış çorba yiyor ama örn taze fasülye yemeği vardı verdim diliyle itti yemedi illa çorbamsı olacak nasıl alışacak bakalım o kadarda az yiyorki bende yesin diye onun istediği gibi veriyorum
mügecim kesemiyorum ben ya yani aslında sorun bende yemeyince hemen meme veriyorum aç aç diğer öğüne bekletemiyorum çünkü gerçekten az yiyor puffff nasıl yapsammm
kasmıyorum cnm da akşamla öğle uykusu neden değişik oluyo onu anlamadımdaha hazır değılmış bende burda takılayım barı,müge kasma kendını bu kadar ya bırak alsın nasıl olsa bırakır bızımkıde sadece yatarken alıyor emzığı onsuz yatmıyor
ekmek elıne verınce yıyor ama yemekle yemıyor,bızle beraber çatala takıp yemek yıyor ama ben sadece ona yedırecek olsam yemıyor herşeye ısyan herşeye ağıt bıde ınat vazgeçmıyor ama dış yüzündende yapıyor sanırım çünkü hala tek dışımız var dış buğdayını önümüzdekı hafta yapacaz nasıpse tek dışlı canavarım mınık kızım
selam herkese umarım herkes iidir geçmişe bakamıcam.biz kaynanama gidicez bugun kayranın hala burnu akıyo yaa hemde bayağ bayağ .sabah kalktı ilk işi mutfağa gitti tezgahı gösteriyo ıh ıh diye meğersem çocuk acıkmış az öncede gene mutfağa gitti pu pu ( su demek) yaa resmen artık derdini anlatıyo yaa çok hoşuma gitti.bu arada kayrada yemeklere alıştı sayılır dün bayağ bi mercimekli köfte yedi oğluşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?