2009 Nisan Anneleri

valla canım peynırı nasıl yedırrısın bılmem ama yumurtayı bazen corbalarına terbıye yap

iyi vermişsin canım ben diyetisyene gidiyorum yavaş yavaş gidiyor işte

saol canım..............

gunaydınlar ben de bu gun temızlığe baslıcam perdelerı dantellerı yıkadım şimdi camlara baslıcam alışverısımı yapıcam yavas yavas hazırlıkları tamamlıcam

kolay gelsin canım......................

canım çocuklar artık yemekten çok oyunu ve yürümeyi ön plana aldı bu dönem geçici yani biraz sabır.....................

masallah selınay ben sıkı dıyet yapamayanlardanım sanırım ama seloşun doğum gunune kadar 57 oldum 38 bedene gırdım dahada vermeye nıyetım yok bundan sonra

maşallah canım bide ben 57 olsam..............................

günaydınlar bizim azılar geliyo sanırım
demir geceleri mızırdanmaya başladı onun dışında uyurdu maşallah

yelizcim bencede gündüz emmelerini kes
eğer meme emerse yemeklerini yemez
artık büyüdü anne sütü sadece bağışıklığını güçlendirmek için
doyması için değil inek sütü verdinmi
ben dün demire nest...ninkini verdim
200 cc içti

aysuncum ekmekleri içinde değilde normal yemeyi seviyo demir
ekmeği veriyorum hadi ıslatalım diyorum öyle yiyo
artık alışacak cnm napalım zorda olsa bunada alışacak
eskiden muh.de yemiyodu
sonra alıştı
egenin yemek yemesine sevindim
hala yanınızdamı yatıyo
1 yaşından sonra çok zor oluyomuş yatakları ayırmak

pazar günü 3. doğum günümüzü yapıyoruz hiçbirşey hazır değil
eşim yarın geliyo öğlen herşeyi halletmeyi düşünüyorum
ayrıca pazar günü eşiminde doğum günü
neyse bu çok güzel olacak eminimkiiiiiii bahçede yapıcaz
inş. hava güzel olur

annem demiri dedesine kaçırdı gidip alayım
biraz bahçede sllanırız sonrada yemeğini yiyip cuppa yatağa
öğlenleri emziksiz akşamları emzikle uyuyo anlamadım bende
biranda bırakmicak demekki yavaş yavaş alıştırıcam :)

daha iyiyiym canım yutkunmam daha rahat şükür...
keremde salıncağı sevmiyo melek
dedesi salıncak aldı kendine
öyle duruyo bahçede
binddirmeye kalktığımda kıyamet kopuyo
:):):):)

gunaydınlar ben de bu gun temızlığe baslıcam perdelerı dantellerı yıkadım şimdi camlara baslıcam alışverısımı yapıcam yavas yavas hazırlıkları tamamlıcam
kolay gelsinnn

GÜNAYDIN..........

herkese ben evi üstten süpürüdüm toz aldım kavaltı yaptık eltı cagırdı kaveye gidiyorum byee

allahtan yegenım var o egeyle oynuyorda bende işlerımı rahat rahat yapıyorum...

yarın akşam üeri gidecek amaa

kızlar herkes ıyı çok şükür bır merhaba dıyeyım dedım,hepımıze kolay gelsın bende anneme yardım edeyım çorba dökecez topalak derız bılırmısınız bılmem,ece uyanmadan halladelım,süt verıyoruz ya bıberonda ben sılerken yıkadıktan sonra kahverengı lekeler oluyor sızce nedır dıkkat etmedıysenız ve edersenız benıde aydınlatın kaynattığım halde oluyor hemde,bezlede sılsen gelıyor ama havlu peçetede daha belırgın
ışımı bıtırıım bakıım öpüldünüz,dergıyı alacaktım bak çıçek ve cancanın çıktığı yıne unuttum sözde onun ıçın gıttım mıgrosa aklıma bak ya

günaydınnn
aysuncum ege yemekleri ezmeden yemeye başladımı ne güzell elif ekmek doğranmış çorba yiyor ama örn taze fasülye yemeği vardı verdim diliyle itti yemedi illa çorbamsı olacak nasıl alışacak bakalım o kadarda az yiyorki bende yesin diye onun istediği gibi veriyorum
mügecim kesemiyorum ben ya yani aslında sorun bende yemeyince hemen meme veriyorum aç aç diğer öğüne bekletemiyorum çünkü gerçekten az yiyor puffff nasıl yapsammm

daha hazır değılmış bende burda takılayım barı,müge kasma kendını bu kadar ya bırak alsın nasıl olsa bırakır bızımkıde sadece yatarken alıyor emzığı onsuz yatmıyor
ekmek elıne verınce yıyor ama yemekle yemıyor,bızle beraber çatala takıp yemek yıyor ama ben sadece ona yedırecek olsam yemıyor herşeye ısyan herşeye ağıt bıde ınat vazgeçmıyor ama dış yüzündende yapıyor sanırım çünkü hala tek dışımız var dış buğdayını önümüzdekı hafta yapacaz nasıpse tek dışlı canavarım mınık kızım

günaydın kızlar nasılsınız,ben sıkı dyetteyim biliyosunuz,5 günde 5 kilo diyetiyle 4 günde 2,5 kilo verdim 3 yada 3,5 kiloyla bitirecem sanırsam.............................
süper yaaa... ben de diyet yapabilsemm..
ben dee...
masallah selınay ben sıkı dıyet yapamayanlardanım sanırım ama seloşun doğum gunune kadar 57 oldum 38 bedene gırdım dahada vermeye nıyetım yok bundan sonra
süper sehercim..
masallah..
masallah:)

günaydın kıızlar ygs sonuçları açıklandı sözel güzel sayısal berbat
anlayan varmı puan işinden

bende pek anlamıyorum puan işinden ama kardeşim girdi onun sonuçlarına baktım beklediğimzi gibi fena değil. onunda sayısal iyi sözel kötü

selam kızlar merak eden tüm anneciklere teşekkür ediyorum
tahlillerimiz temiz çıktı böbrekte falan bişi yok ama ayğımız halen şiş pazartesiye kadar bekleyelim dedi dr geçmezse ortopediye gidicekmişiz
çok sevindim şenaycım..gözünüz aydın...ayağınızın şişide bi an önce geçer inş.

bizede dr.umuz artık akşamları muhallebiyi bırakın diyo ama o zamanda aç kalmış gibi hissediyorum çok fazla yemiyo çünkü..çiğnemekten yoruluyo heralde sıpamm..
yavaş yavaş alışırlar heralde..

günaydın bu arada..geçmişi okudum biraz geç oldu ..

selam herkese umarım herkes iidir geçmişe bakamıcam.biz kaynanama gidicez bugun kayranın hala burnu akıyo yaa hemde bayağ bayağ .sabah kalktı ilk işi mutfağa gitti tezgahı gösteriyo ıh ıh diye meğersem çocuk acıkmış az öncede gene mutfağa gitti pu pu ( su demek) yaa resmen artık derdini anlatıyo yaa çok hoşuma gitti.bu arada kayrada yemeklere alıştı sayılır dün bayağ bi mercimekli köfte yedi oğluşum.

cnm emzirdiğin için yemiyo olabilir bence artık emzirme
bende aynı durumdadım bu seferde yemek yemiyodu
kasmıyorum cnm da akşamla öğle uykusu neden değişik oluyo onu anlamadım

çok geçmiş olsun burcucum
pu demek yaaa cnm bnm nasılda öğrenmiş
demrde muu diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…