2009 Nisan Anneleri

ayy inanmıyorum şenay
babaanneniz baska öğretecek şey bulalmamısmı çoçuğa

yelizcim ben gündüz memeyi kesince iştahında bi degişiklik olmamıstı diye yazmıstım
ama son 2 gündür daha çok yemeye basladı
bende senin gibiydim yemeyince dayıyodum meemyi
ama kes artık canım
sonra daha çok zor olur

mügecim emzik olayını şimdilik kafama takmıyorum
şu memeyi tamamen bıraksın
sonra onu bıraktırıcam inş

bende diyet yapacak irade yok valla
sinir oluyorum
3 kilo vermiştim
ama kesiin geri aldım
kilo vermişim ne güzel diye diye
yedim bi güzel

ohh kısmetli Demir maşallah

bencede ılgınç müge yanı öğlen emzıksız uyuyor akşam uyumuyor enteresan bilmiyorumkismile
şenay çok sevındım sonucun temız çıkmasına ve sınırlenmekte sonuna kadar haklısın şu anda herşeyı kaydedıyorlar canım benım ya zor durumun gerçekten bence otur ıyıce konuş şenay onların hoşuna gıdıyordur söylemesı ama güzel değıl tabıkı bızımde bır tanıdık torununa süreklı böyle şeyler söyletır bence hııııç yakışmıyor söyledımde hem ışaretle çok ayıp hıç yakışmıyor dedım çocuk banada küfür ettı o çığrından çıkmış tabıkı 2,5 yaşında

bzim babannede ezan okunurken şşşit yapmayı öğretmiş ama dudaklarına değmiyorda yanağına koyuyor o miniş işaret parmağını. namaz kılan görünce de şşittt yapıyor bide sesini de çıkarıyor. ayyy çok özledim birden böle bahsedince ((

alıntılarım gitmiş

ne sınır bır durum dımı benımde gıdıyordu,blg süreklı kapanıyordu bırde sonra ne oldu dün gece bır kapandı 2 saat açılmadı arkadan pılını çıkardık şuanda sadece fışe takılı çalışıyor anlamadım ne olduğunuda ıyıce elden geçmesı gerekıyor ama ben bıde blg olmadan ne yapacam derdıyle veremıyorum kardeşım evde dursa tlf gırerım ama oda evde durmuyor benımkıde bağlanmıyorfisfisfis

ecede namaz kılarken görünce amen dıyor daha tam çıkmıyor amin,anneannesını taklıt edıyor fısırfısır dua okuyor sözde

allah çalışanlara yardım etsın bız uyurken özlüyoruz sızın burnunuzda tütüyordur akşama kadar,rabbım bu kadar ayrılık versın,ben kaçtım şımdılık

gülercim çok tatlı pembiş bir elbise yollamış. çok teşekkür ederizzz
şirvan sana da teşekkürler :))))

demr bey uyudu yine emziksiz uyudu:)
acaba diyorum akşam meme emerek uyuyo ya
özlüyo tabii memeyi ağzından çıkarınca yine istiyo bende hep
emziği verirdim ağzına onumu arıyo acaba
bu akşam daha uzun tutucam memede tam dalana kdr 1 saati geçer herhalde :)

şenaycım zaten sen ne öğretirsen hep tersini öğretir bu babaanneler
küfür acayip bişey ya
özelliklede kız çocukları için
en umulmadık bi anda söylüyolar bide yerin dibine geçiyosun
hoş ben demr öğrenipte söylersede yerin dibine geçerim ya
geçen gün bi arkadaşın arkadaşının kızı 4 yaşında markette bişey istemiş anneside satmıyolar onu demiş
satmayıpta ..... sokuyolar demezmi
yuuuuuuuuuuuuuuh dedm o ne yaaa kavgada söylenmez böyle laflar
nerden öğrenirler anlamadm

evet ya hoşumuza gidiyor artık . maşallah hepsineee
zerenimo ne dese beğenirsiniz s...tir babaannemizin marifeti kuduruyorum sinirden
uh yani ögrettıgı şeye bak benım annemde egeye amin yap annanem diyor oda elini yüzünegötüryorr
ecede namaz kılarken görünce amen dıyor daha tam çıkmıyor amin,anneannesını taklıt edıyor fısırfısır dua okuyor sözde
yerım onu bennn

topalagı bılırım afıyet olsunn

biz saat 2,30 gibi gezmeye gıdecegız 22 günlük bi bebege görmeye

eşimin teyzesinin kızı anlatmıştım ya tansıyon ve dıkışlerınden hastanede yatıyor diye cıkmış aradık müsaitmiş kaynana elti görümce ben gidecegız

mis bebek kokulu eve...

inanmıyorum ya kadının öğrettiği şeylere bakohaoldumsmile

benimkilere konuşmak yetmiyo anacım hemen kitap çocuğu yetiştiriyo oluyorum ben biliyorum seneye yapacağımı

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, gulfemim, bursasu+, ssengun+, şen_ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…