pazar günü 3. doğum günümüzü yapıyoruz hiçbirşey hazır değil
eşim yarın geliyo öğlen herşeyi halletmeyi düşünüyorum
ayrıca pazar günü eşiminde doğum günü
neyse bu çok güzel olacak eminimkiiiiiii bahçede yapıcaz
inş. hava güzel olur
annem demiri dedesine kaçırdı gidip alayım
biraz bahçede sllanırız sonrada yemeğini yiyip cuppa yatağa
öğlenleri emziksiz akşamları emzikle uyuyo anlamadım bende
biranda bırakmicak demekki yavaş yavaş alıştırıcam :)
alıntılarım gitmiş
evet ya hoşumuza gidiyor artık . maşallah hepsineeeselam herkese umarım herkes iidir geçmişe bakamıcam.biz kaynanama gidicez bugun kayranın hala burnu akıyo yaa hemde bayağ bayağ .sabah kalktı ilk işi mutfağa gitti tezgahı gösteriyo ıh ıh diye meğersem çocuk acıkmış az öncede gene mutfağa gitti pu pu ( su demek) yaa resmen artık derdini anlatıyo yaa çok hoşuma gitti.bu arada kayrada yemeklere alıştı sayılır dün bayağ bi mercimekli köfte yedi oğluşum.
uh yani ögrettıgı şeye bak benım annemde egeye amin yap annanem diyor oda elini yüzünegötüryorrzerenimo ne dese beğenirsiniz s...tir babaannemizin marifeti kuduruyorum sinirden
yerım onu bennnecede namaz kılarken görünce amen dıyor daha tam çıkmıyor amin,anneannesını taklıt edıyor fısırfısır dua okuyor sözde
bencede ılgınç müge yanı öğlen emzıksız uyuyor akşam uyumuyor enteresan bilmiyorumkismile
şenay çok sevındım sonucun temız çıkmasına ve sınırlenmekte sonuna kadar haklısın şu anda herşeyı kaydedıyorlar canım benım ya zor durumun gerçekten bence otur ıyıce konuş şenay onların hoşuna gıdıyordur söylemesı ama güzel değıl tabıkı bızımde bır tanıdık torununa süreklı böyle şeyler söyletır bence hııııç yakışmıyor söyledımde hem ışaretle çok ayıp hıç yakışmıyor dedım çocuk banada küfür ettı o çığrından çıkmış tabıkı 2,5 yaşında
şenaycım zaten sen ne öğretirsen hep tersini öğretir bu babaanneler
küfür acayip bişey ya
özelliklede kız çocukları için
en umulmadık bi anda söylüyolar bide yerin dibine geçiyosun
hoş ben demr öğrenipte söylersede yerin dibine geçerim ya
geçen gün bi arkadaşın arkadaşının kızı 4 yaşında markette bişey istemiş anneside satmıyolar onu demiş
satmayıpta ..... Sokuyolar demezmi
yuuuuuuuuuuuuuuh dedm o ne yaaa kavgada söylenmez böyle laflar
nerden öğrenirler anlamadm
ayy inanmıyorum şenay
babaanneniz baska öğretecek şey bulalmamısmı çoçuğa
yelizcim ben gündüz memeyi kesince iştahında bi degişiklik olmamıstı diye yazmıstım
ama son 2 gündür daha çok yemeye basladı
bende senin gibiydim yemeyince dayıyodum meemyi
ama kes artık canım
sonra daha çok zor olur
mügecim emzik olayını şimdilik kafama takmıyorum
şu memeyi tamamen bıraksın
sonra onu bıraktırıcam inş
inanmıyorum ya kadının öğrettiği şeylere bakohaoldumsmile
evet ya hoşumuza gidiyor artık . Maşallah hepsineee
uh yani ögrettıgı şeye bak benım annemde egeye amin yap annanem diyor oda elini yüzünegötüryorr
yerım onu bennn
topalagı bılırım afıyet olsunn
biz saat 2,30 gibi gezmeye gıdecegız 22 günlük bi bebege görmeye
eşimin teyzesinin kızı anlatmıştım ya tansıyon ve dıkışlerınden hastanede yatıyor diye cıkmış aradık müsaitmiş kaynana elti görümce ben gidecegız
mis bebek kokulu eve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?