2009 Nisan Anneleri

merhabalar kızlar
selincim inşallah beğenmişsindir.yasemin güle güle giysin
sultan seneye bi daha denersin üzülme
şenay kavınvalidene oha diyorum ya kusura bakmayın kızlar.
ayşe yeme konusunda yorumsuzum.kel ilaç meselesi
yeliz akşamdan akşama emziriyorum ama bizim yememizde bi değişiklik olmadı malesef zaten benim sütüm çok az.eğlencesine çekiyo resmen gülfem

melek sen boğaz diyince aklıma geldi ben ilacımı içmeyi unutttum ya off.dün gecede unutmuştum

üzüldüm sultancım (
hayırlısı olsun canım
seneye daha iyi hazırlanırsın

yasemin cicisini güle güle giysin

kızlar bişey sorcam ilk mamanız sizin neydi.eltime doktor ek gıdaya geç demiş.devam maması almış ama yedirememiş.ben hatırlayamıyorum ilk hangi mamayı verdiğimi

bişey sorucam hep aklımda burya girince unutuyorum
bebişler emerken ne kdr süre memede kalıyolar
ve sütü tahminen ne kdr içiyolar

bnm sütüm iyice azaldı sanırım
demir 2-3 dk cokur cokur yutuyo sonra fısss :)

ben muhallebi vermiştim gülercim
ama sulu olarak sonra koyultmuştum
meyve suyu veriyodum yoğurt yemiyodu

daha sonrada sebze çorbasına geçmiştikk

canım ben ilk meyva püresi vermiştim. elma armut falan. yoğurt hiç yemiyordu.
bizim de 1 dakika falan yutkunuyor sonra fısss
çok çok az yani süt.

canım gülfem de aynı 2-3 dk güzel emiyo sütü getiriyo.sonra aynen dediğin gii fısss

ben muhallebi vermiştim gülercim
ama sulu olarak sonra koyultmuştum
meyve suyu veriyodum yoğurt yemiyodu

daha sonrada sebze çorbasına geçmiştikk

sağol müge.söylim bari hemen.

kızlar bişey sorcam ilk mamanız sizin neydi.eltime doktor ek gıdaya geç demiş.devam maması almış ama yedirememiş.ben hatırlayamıyorum ilk hangi mamayı verdiğimi

ee çalışmaazsan olacağı bu sayısal berbat sözelim iyi ama eşit ağırlık olduğu için neyse üff

gülercim devam sütü yani dimi dediğin?aptamil veriyoduk ya süt yerine

o zmn sorun yok demekki bu kdr çıkıyo artık süt azaldı tabii
öfff eskiden göğüslerim sızlardı sütten

sütten kesince çok acı hissetmicem gibi geliyo bana
anca 1 haftada dolar bu göğüsler :)))

mügecim kargom bugün eve ulaşmıştır ama ben işyerindeyim eve dönerken şubeden alırım artık..teşekkkürler cnm

benim umuta verdiğim ilk ek gıda 1 kahve fincanı kadar milupa sütlü pirinçliydi..çok iştahla yemişti kuzucumm..

sultancım seneye daha ıyı hazırlanırsın canım uzulme
şenay kaynanada ne denır bılmem yanı bu konuda
bızde ılk aptamıl sonra kasık maması verdık

Selammmm
Hihihiiii,erteledim evet sınavı,bugün de 8 leri yapmam gerekiyordu,onu da erteledim,ne tembel bir öğretmenim dimi:-((
Öğrenciyken de tembeldim:-((O zaman da beklerdim ,öğretmen yazılıyı ertelesin diye

Dün bankada işim vardı,oradan da annemle dayımlara gittik,evleri bankaya yakındı.Akşam 10:30 gibi geldik eve,sonra da Miray 12:30 a kadar uyumadı,oyun da oynamıyor,mızır mızır,uykusu var,tam emziriyorum,uyuyor,yatağına yatırıyorum,1-2 dönüyor,sonra kaldırıyor başını sırıtıyor,sınav da kaldı tabiii

Kızlar annem küstü bana yine:-((Miray hiç bir şey yemiyor ya,annem de ağzını zorla açtırıp öyle veriyordu 2-3 gündür,çocuk salya sümük ağlıyor yerken.Kaç kere dedim,anne bırak yemesin,böyle ağlayarak yiyecekse diye.Yok,böyle böyle iştahı gelecekmiş,böyle vermezsen hiç yemezmiş,iyice zayıflarmış,hastalanırmış falan...ıyi de ben de istiyorum yesin,ama çocuk resmen içini çekerek ağlıyor.Bugün de kucağına aldı,biz yemek yerken,1,2 şeyden verdi,yemeyince,yine ağlatarak yediriyordu,ben de Miray a gel annecim,dedi,aldım kucağıma,sussun çocuk diye.Bana sitem ediyor,Miray a diyor ki,annen beni düşmanın görüyor sanki,ben kötülük yapıyorum da seni benden kurtarıyor!!!
Giyindi çıktı gitti hemen!
Ya kızlar sizce aman yesin de ağlayarak yesin doğru mu????

bence de ağlayarak yiyecekse yemesin yaa
üff zor ama annelere bunu anlatmak acıkınca yiyecek elbet iyice tiksinmesin yemek yemekten.
bizim kıza da ilk kaşığı zorla verirsin sonra tadını beğenirse ağzını açar yer. ağzını açmadı mı bir iki deniyorum hala açmazsa artık vermiyorum. ama bir ara kayınvalide bir iki kere zorla biberondan mama içirmiş. açlıktan mızmızlanıyor ama yemiyor napayım demişti. şimdi sanırım yapmıyor yada bana söylemiyorrr ((((

Pigeon Magmag Pipetli Bardak
diye bir şey gördüm sadece pipetle içecek içmeyi sevenler için ideal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…