2009 Nisan Anneleri

Miray da ayenn dediğin gibi yapardı,ilk defasında zorla açar,ama sevdiyse devam ederdi.Ama şu sıra herşeye öyle yapıyor.Anlamıyorum çocuğa birden noldu böyle,en sevdiği şeyleri bile yemiyor,sihirli değnek değdi sanki:-((
Ben de tamamen yemekten nefret etmesinden korkuyorum,zorla yedirrsek öyle olacak.
Dr.umuz ağzını muayene ederken Miray ağlamıştı,açmamıştı ağzını,o zaman da demişti,zorla yedirmeyin diye!
Sonra başka dr. a da gitmiştik,dr. muayene ederken anneanneye söyleyin,zorla yedrimesin demişti!Ben de neden öyle sorunca ağzını muayene ettirmiyor demişti.Taaa ne zaman!!!

bncede haklısın elif
zorla ve ağlatarak yedirmek yanlış
ama gelde anlat anneciğine
bak küsüp gitmiş

bizim öğretmenlerde sınavı iptal edince ne sevinirdim
biraz daha çalısın bakalım falan derlerdi
acaba onlarda senin gibi mi yapıyolardı :))

elifcim çok haklısın bencede zorla yamak yedirmemeli..kağanda şu sıralar herşeyi reddediyorr..nerdeyse hiçbirşey yemiyor ..ama zorlamıyorum..çünkü zorlarsam pekişecek bu davranışı ve alışkanlığa dönüşecek..bende ne yapacağımı şaşırmış haldeyimm..ne olduuu anlamıoomm vallaa..offffffff..sadece süt içiooo..dün 700 cc süt içti yaaa

elifcim inş miray biran önce düzelir valla iştahsızz bebek haberi alınca yüreğim sızlıyor((

ben zorla yedirmiyorum yemek yerken aktivite yapıyoruz :) sabah kahvaltıda kaptan kaba barbunya aktardı:))) elifte öyle tadına bakıyor sevdiiyse önündekiyle ilgilenirken açıyor ağzını ama yemeyecekse ne verirsen ver yemiyor

eğer yememek için mücadeleye başlarsa kesiyorum
bu arada selincim çok tşk ederim hemen alıcam o bardak başlığından en çok kullandığımız şeyyy ilk defa gördümm

Offffff,süt de içmiyorrrrrrrrrrrrrrrr

Selinay dı sanırım yazmış ya,yürümeye ve hareketlere yöneldikleri için bu dönem böyle olacak,ama geçici diye,ona rahatladım biraz,inş öyle olur.

Çünkü uyku düzeni de dğişti,gece tam uyumuşken yatırıyorum,yatağa koyduğum an hooop kalkıyor!!

Sultan ,emin olmamakla birlikte anladığım kadarıyla bu sınav baraj sınavı,barajı aşanlar 2.sınava girebilecek,öbür sınavın puanı da önemli yani,sen kesin bir yerden mi öğrendin??

bu arada kızlar kayınpeder emekliliğini verdi bu akşam geliyor buraya. ev bulana kadar bizdeler. ev bulunca istanbula yerleşecekler.

bizim kızda sütü biberondan içmiyor bardakla falan alıştırmaya çalışıyorum da bir de pipetle deneyeceğim severse ben de alırım o biberonlardan.

canım bende ege iştahsız olduğu için bazen oyunla bazen reklamla oyalayıp kaşığı ağzına götürüyorum
ama en fazla bir iki mızıldanıyor.,
ağlarken bende veremem tıkanır diye korkarım.
en önemliside bu şekilde yemek yedirmek çocuğun psikolojisini bozuyormuş nette araştırmıştım
özgüven eksikliğine yol açıyormuş

ama şu varki büyüklerimiz kendi zamanında yaşadıklarını doğru bildiklerini yapıyorlar.
geçen hafta sonu kayınpederim de bana emzik her yere düşünce yıkama biraz mikrop kapsın dedi
olurmu baba yerlere basıyoruz desemde boş boş konuşuyor
ben yine kendi bildiğimi okuyorum:)))

Bende çok severdim ertelenen sınavı birde hocalar soracağı sorulardan tüyolar verirdi zorlamazdı bayılırdım onların dersine çalışmayı bence motive ediyor bu durum
senin annen de benimki gibi alıngan galiba ahh annem duymasında genelde küser bana ne söylesem bende şaşırırım ne dedimki şimdi derim genelde (( bence sen haklısın canım bu durumda
Pigeon Magmag Pipetli Bardak
diye bir şey gördüm sadece pipetle içecek içmeyi sevenler için ideal olabilir
bebekler için mi Kayra da biberonla içmiyor kaşıkla veriyorum bardak işe yayr mı acaba
700 cc süt çok değilmi doyuyorda ondan mı yemek yemiyor acaba

Kayra da öyle hemen bırakıyor sıkılıyorlar mı acaba çekmek istemiyorlar Kayra emdikten sonra bakıyorum biraz daha süt oluyor bende bardağa sağıp kaşıkla veriyorum 2-3 kaşık çıkıyor
göğüslerim çok nadir sızlardı benim hi bol sütüm olmadı ama çok şükür şu ana kadar da emzirdim
bu arada kızlar kayınpeder emekliliğini verdi bu akşam geliyor buraya. ev bulana kadar bizdeler. ev bulunca istanbula yerleşecekler.
hadi gzün aydın iyi haber mi kötü mü
bende bildiğimi okurum kafama yatan fikirlerini alırım yoksa hiç takmam onları cadı gelinmiyim acaba ????
Acayıp gÜrÜltÜlÜ bıŞı o yaaa bıde temızlıĞı Çok zor

canım hiç sadece süt vermek istermiyim ama yemek yemeyince veriyorum mecburen..zaten rahatsız birde iice halsiz kalmasın istiyorum..

iyi akşamlar
tuğbadan başka tanıdık yok........o da beni gibi önce okuyor hralde..
ben de oğlumu yıkıyım....

evet deprem olmuş yüzeye yakın olduğu ıçın çok hıssedılmış,geçmış olsun canım korkmuşsundur tabı,kaan hıç hıssetmemışte şükrıye annem korkmuş
ne kadar sessız bu akşam şımdı ben çıkarım gelırsınız
sağol melekcım afıyet oldu valla ama bana dönüyor bu yemek ışlerı ne yersem karnımda sankı ınmıyor göbek yahu,afet oldu çocuklarımız herşeylerı oyun,cılve göz süzüp burnunu kırıştırıyor aklı sıra çırkın oluyor sonra ne ıstıyorsa onu gösterıyor alamıyorsa,sonra yıyor annesı onu yıyor
sultan sıkma canını vardır bır hayır,hazırlık oldu seneye daha ıyı hazırlanırsın ışte
ben kaçtım herkese ıyı akşamlar,gönülçelen başladı

valla 10-15 dk emiyor geclerı uyurken ama bilmıyorum aacaba kac cc içiyor...

kızlar bişey sorcam ilk mamanız sizin neydi.eltime doktor ek gıdaya geç demiş.devam maması almış ama yedirememiş.ben hatırlayamıyorum ilk hangi mamayı verdiğimi
ege emoyordu donra sarılık oldu yaa
bi ara doktor mama verın dmişti 1 ay kadar mama verdım
milupa pre vermiştik...

tabikide aglayarak yedırmek dogru dgil eski insanlarda nasıl bizleri büyütmüşler yaaa

Deprem oldu kızlarla yalnızdım bayaa korktum
gecmiş olsun... cnm....

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…