Bende çok severdim ertelenen sınavı birde hocalar soracağı sorulardan tüyolar verirdi zorlamazdı bayılırdım onların dersine çalışmayı bence motive ediyor bu durumSelammmm
Hihihiiii,erteledim evet sınavı,bugün de 8 leri yapmam gerekiyordu,onu da erteledim,ne tembel bir öğretmenim dimi:-((
Öğrenciyken de tembeldim:-((O zaman da beklerdim ,öğretmen yazılıyı ertelesin diye
Dün bankada işim vardı,oradan da annemle dayımlara gittik,evleri bankaya yakındı.Akşam 10:30 gibi geldik eve,sonra da Miray 12:30 a kadar uyumadı,oyun da oynamıyor,mızır mızır,uykusu var,tam emziriyorum,uyuyor,yatağına yatırıyorum,1-2 dönüyor,sonra kaldırıyor başını sırıtıyor,sınav da kaldı tabiii
Kızlar annem küstü bana yine:-((Miray hiç bir şey yemiyor ya,annem de ağzını zorla açtırıp öyle veriyordu 2-3 gündür,çocuk salya sümük ağlıyor yerken.Kaç kere dedim,anne bırak yemesin,böyle ağlayarak yiyecekse diye.Yok,böyle böyle iştahı gelecekmiş,böyle vermezsen hiç yemezmiş,iyice zayıflarmış,hastalanırmış falan...ıyi de ben de istiyorum yesin,ama çocuk resmen içini çekerek ağlıyor.Bugün de kucağına aldı,biz yemek yerken,1,2 şeyden verdi,yemeyince,yine ağlatarak yediriyordu,ben de Miray a gel annecim,dedi,aldım kucağıma,sussun çocuk diye.Bana sitem ediyor,Miray a diyor ki,annen beni düşmanın görüyor sanki,ben kötülük yapıyorum da seni benden kurtarıyor!!!
Giyindi çıktı gitti hemen!
Ya kızlar sizce aman yesin de ağlayarak yesin doğru mu????
bebekler için mi Kayra da biberonla içmiyor kaşıkla veriyorum bardak işe yayr mı acabaPigeon Magmag Pipetli Bardak
diye bir şey gördüm sadece pipetle içecek içmeyi sevenler için ideal olabilir
700 cc süt çok değilmi doyuyorda ondan mı yemek yemiyor acabaelifcim çok haklısın bencede zorla yamak yedirmemeli..kağanda şu sıralar herşeyi reddediyorr..nerdeyse hiçbirşey yemiyor ..ama zorlamıyorum..çünkü zorlarsam pekişecek bu davranışı ve alışkanlığa dönüşecek..bende ne yapacağımı şaşırmış haldeyimm..ne olduuu anlamıoomm vallaa..offffffff..sadece süt içiooo..dün 700 cc süt içti yaaa
Kayra da öyle hemen bırakıyor sıkılıyorlar mı acaba çekmek istemiyorlar Kayra emdikten sonra bakıyorum biraz daha süt oluyor bende bardağa sağıp kaşıkla veriyorum 2-3 kaşık çıkıyorbişey sorucam hep aklımda burya girince unutuyorum
bebişler emerken ne kdr süre memede kalıyolar
ve sütü tahminen ne kdr içiyolar
bnm sütüm iyice azaldı sanırım
demir 2-3 dk cokur cokur yutuyo sonra fısss :)
göğüslerim çok nadir sızlardı benim hi bol sütüm olmadı ama çok şükür şu ana kadar da emzirdimo zmn sorun yok demekki bu kdr çıkıyo artık süt azaldı tabii
öfff eskiden göğüslerim sızlardı sütten
sütten kesince çok acı hissetmicem gibi geliyo bana
anca 1 haftada dolar bu göğüsler :)))
hadi gzün aydın iyi haber mi kötü mübu arada kızlar kayınpeder emekliliğini verdi bu akşam geliyor buraya. ev bulana kadar bizdeler. ev bulunca istanbula yerleşecekler.
bende bildiğimi okurum kafama yatan fikirlerini alırım yoksa hiç takmam onları cadı gelinmiyim acaba ????canım bende ege iştahsız olduğu için bazen oyunla bazen reklamla oyalayıp kaşığı ağzına götürüyorum
ama en fazla bir iki mızıldanıyor.,
ağlarken bende veremem tıkanır diye korkarım.
en önemliside bu şekilde yemek yedirmek çocuğun psikolojisini bozuyormuş nette araştırmıştım
özgüven eksikliğine yol açıyormuş
ama şu varki büyüklerimiz kendi zamanında yaşadıklarını doğru bildiklerini yapıyorlar.
geçen hafta sonu kayınpederim de bana emzik her yere düşünce yıkama biraz mikrop kapsın dedi
olurmu baba yerlere basıyoruz desemde boş boş konuşuyor
ben yine kendi bildiğimi okuyorum:)))
Acayıp gÜrÜltÜlÜ bıŞı o yaaa bıde temızlıĞı Çok zor
valla 10-15 dk emiyor geclerı uyurken ama bilmıyorum aacaba kac cc içiyor...bişey sorucam hep aklımda burya girince unutuyorum
bebişler emerken ne kdr süre memede kalıyolar
ve sütü tahminen ne kdr içiyolar
bnm sütüm iyice azaldı sanırım
demir 2-3 dk cokur cokur yutuyo sonra fısss :)
ege emoyordu donra sarılık oldu yaakızlar bişey sorcam ilk mamanız sizin neydi.eltime doktor ek gıdaya geç demiş.devam maması almış ama yedirememiş.ben hatırlayamıyorum ilk hangi mamayı verdiğimi
tabikide aglayarak yedırmek dogru dgil eski insanlarda nasıl bizleri büyütmüşler yaaaSelammmm
Hihihiiii,erteledim evet sınavı,bugün de 8 leri yapmam gerekiyordu,onu da erteledim,ne tembel bir öğretmenim dimi:-((
Öğrenciyken de tembeldim:-((O zaman da beklerdim ,öğretmen yazılıyı ertelesin diye
Dün bankada işim vardı,oradan da annemle dayımlara gittik,evleri bankaya yakındı.Akşam 10:30 gibi geldik eve,sonra da Miray 12:30 a kadar uyumadı,oyun da oynamıyor,mızır mızır,uykusu var,tam emziriyorum,uyuyor,yatağına yatırıyorum,1-2 dönüyor,sonra kaldırıyor başını sırıtıyor,sınav da kaldı tabiii
Kızlar annem küstü bana yine:-((Miray hiç bir şey yemiyor ya,annem de ağzını zorla açtırıp öyle veriyordu 2-3 gündür,çocuk salya sümük ağlıyor yerken.Kaç kere dedim,anne bırak yemesin,böyle ağlayarak yiyecekse diye.Yok,böyle böyle iştahı gelecekmiş,böyle vermezsen hiç yemezmiş,iyice zayıflarmış,hastalanırmış falan...İyi de ben de istiyorum yesin,ama çocuk resmen içini çekerek ağlıyor.Bugün de kucağına aldı,biz yemek yerken,1,2 şeyden verdi,yemeyince,yine ağlatarak yediriyordu,ben de Miray a gel annecim,dedi,aldım kucağıma,sussun çocuk diye.Bana sitem ediyor,Miray a diyor ki,annen beni düşmanın görüyor sanki,ben kötülük yapıyorum da seni benden kurtarıyor!!!
Giyindi çıktı gitti hemen!
Ya kızlar sizce aman yesin de ağlayarak yesin doğru mu????
gecmiş olsun... cnm....Deprem oldu kızlarla yalnızdım bayaa korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?