2009 Nisan Anneleri

gitmiş kargo mesaj geldi bana güle güle giyinsin kuzucukkk
çoook yanlış demrde miray gibi 2 gündür sevdiği şeyleri bile yemiyo
belki azı dişleri geliyordur diye düşünüyorum ben
yoksa yer çünkü aç
balık verdm akşam yemedi sıpa liimonu aldı kemirdi durdu
bende şehriye çorbası verdm onu yedi
balık sevmiyo sanırım
Pigeon Magmag Pipetli Bardak
diye bir şey gördüm sadece pipetle içecek içmeyi sevenler için ideal olabilir

bizde ondan değilde kendinden pipetli bardak var
demr çok seviyo bide turuncu sarı yeşil renkli biriyle oynuyo diğerinden içiyo :)

ay çok karnım ağrıyo üşüttümmü ne cırcır olmam inş. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

egenin var kendinden pipetli bardagı üflüyor sularda baloncuk oluyor ya sevınıyor sıpaaa

Selammmmmmmmm
Kimsecik yok yine,sağolun arkadaşlar,annem biraz Miray ı fazla sahipleniyor,çok seviyor,emeği de çok aslında,ama biraz da inatçıdır kendisi,o kafasına koyuyor ya ,o tabağı yedirmeyi.Ya bir de gerçekten çok sinir bozucu bir durum,çocuğun birşey yememesi,insan huzursuz oluyor aç aç duruyor diye,bide açken çocuk da huzursuz oluyor,ne uyuyor ne oynuyor,annem de iyilik yaptığını düşünüyor aslında.

devam sütü değil de mama olarak sormuş galiba sultancım
hımm en kereme sanırım ilk meyve püresi vermiştim yada yoğurt

yok baraj 140mış en düşük benim istediğim 4 senelik açı öğretim anaokulu öğretmenliği 320 puanmış die duydum emin deilim doğruluğundan
lys ye girebilir yazıyodusempatiksalakcinni

günaydınlar olsunda dün akşamdan beri bu saayte kadar kimseler ugramamış..............

merhaba kimsecikler yok ama bi bakinayim dedim
yaklasik 1haftadir giremedim benden sonra tam 109sayfalik bi gecmisiniz olmus darilmayin ama okunurmu onca sayfa
beni soran oldumu bilmiyorum ve sanmiyorum ama anlatayim sizden baska kiminle paylasabilirim ki esimin buraya gecici gorev icin gelen bi arkadasi var hafta ici geliyor buraya bu hafta hic haber vermeden sabahin 8.15inde ailesi ki esini hic tanimam ve iki kiziyla kapimdaydilar sok oldum neyse tam 5gun kaldilar ev savas alani gibiydi ama esi iyi birisiymis cok daralmadim yani neyse iki gun de carsiya cikardim gezdirdim alis veris yaptik falan o kendine camasir bakarken bende yeni ciciler aldim kendime
malum misafirlerden dolayi adamla kardes kardes gecirdik bu haftayi bi supriz yapiyim dedim askima iyide etmisim hehehehe aman ne utanmaz bi kari demeyin heeeeeeeeeeeee azicik oleyim ama siz yinede demeyin
REHA misafirlerden dolayi bayagi bi huydegisti neyse gittiler eski duzenimize doneriz artikin bide rehanin kopek disleri acaip kabarmis sanirim zor cikacak HAYIRLISI
neyse gecmis dogum gunlerinizi KUTLUYORUM KUSURA BAKMAYIN AZICIK GECIKMALI OLDU AMA HASTALARA SIFALAR DERTLILERE DEVALAR herkese hayirli yeni aylar

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bursasu+, eysan

haber verilmeden geleni çok yakın biri değilse sevmem yani ne öyle ev hai bu bakalım ruh halim seni kabul edecekmi

Kız ruh halımı gectım sen ev halımı dusun hehehehe
he benım ruh halım esını ona sormadan benımevıme 5gun atan esının umrundamıdır oda ayrı

aman eyşan of off

gözün aydın diyelim.....

egeye dün akşam süt ılıttım verdim biberonla içmedi içmedi degılllllllllllllllll

agzını bile acmadı uyurken denedim aynennnn.. yaaa

memeye göre sert bi cisim ya herhalde onlar

bazıları yazmıştı su verıyoum gece diye ege tadına bile bakmadı agzını kilitledi resmen memeyı verdım tekrar uyudu
ben süte alıştıramıcam galiba offffffff

yegenım bugun gidiyor ne iyiydik aslında egeyi oyalıyordu bende işlerıme bakıyordummmm

herkese iyi hafta sonları olsun ..... akşam üzerıye dogru ugrarım yıneeee

mangal yakıcaz bu akşam eltıler falan
benim koca 8,30 kaynımda 9 gibi gelıcekmiş mangalı biz yakıcaz eltıyleee

ege umarım rahat dururr
yarında kayınvalidelere gıdecegız dogum günü var
haftayada annenler günü hediyeleri 2 aldım haftaya belki gitmeyız
belli olmaz....

ege be evi süpürken almış sac düzleştırıcı saclarını düzzleştirmeye calışıyor bi baktım koptum gülmektnn
sacınıda bi tutam tutmuş makineyi sacına götürüyorr

ne yapıon sen ddim nasıl gülüyor sıpaa
kızlar bunlar nasıl bişey oldular yaaaaaaaaaaaaaa

Melek ne guzel gez anacım burda hava 10 gundur yagmurlu kafayı yıyecegım evım zten karanlıktı 10 gundur gunesı unuttuk okadar yanı

ohh mangal hee bende kültürparka gitçem arkaşlarla akşama kadar ordayım

betül gözünaydın gittiler die dedim

Sagol sultan gonderdıkte hayırlısı arkamdan laf etmezler umarım ben ıkı cocukla bu kadar anca ne yapayım onların ınsafınaa kalmıs

at kapı gelen çok şey beklemesin zaten boşveeerr
burda hava sıcak ya ne güzel insanın içi açılıyor pazartesi 27dereceymiş

Ole sultancım tabııı ama ne bıleyım ıste dusunuyor ınsan
neyse bosver bugunu kendıme tatıl ılan ettım ıs yapmıycamcocuklarla keyıf yapacagım

ohh mangal hee bende kültürparka gitçem arkaşlarla akşama kadar ordayım

betül gözünaydın gittiler die dedim
sanada oh sefan olsun bizde az sonra mangallıkları almaya gıdecegız eltıyle ....
burasıda cok sıcakkkkkkkkkkk

Melek ne guzel gez anacım burda hava 10 gundur yagmurlu kafayı yıyecegım evım zten karanlıktı 10 gundur gunesı unuttuk okadar yanı
of cok kötü.....

ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…