gitmiş kargo mesaj geldi bana güle güle giyinsin kuzucukkkmügecim kargom bugün eve ulaşmıştır ama ben işyerindeyim eve dönerken şubeden alırım artık..teşekkkürler cnm
benim umuta verdiğim ilk ek gıda 1 kahve fincanı kadar milupa sütlü pirinçliydi..çok iştahla yemişti kuzucumm..
çoook yanlış demrde miray gibi 2 gündür sevdiği şeyleri bile yemiyoSelammmm
Hihihiiii,erteledim evet sınavı,bugün de 8 leri yapmam gerekiyordu,onu da erteledim,ne tembel bir öğretmenim dimi:-((
Öğrenciyken de tembeldim:-((O zaman da beklerdim ,öğretmen yazılıyı ertelesin diye
Dün bankada işim vardı,oradan da annemle dayımlara gittik,evleri bankaya yakındı.Akşam 10:30 gibi geldik eve,sonra da Miray 12:30 a kadar uyumadı,oyun da oynamıyor,mızır mızır,uykusu var,tam emziriyorum,uyuyor,yatağına yatırıyorum,1-2 dönüyor,sonra kaldırıyor başını sırıtıyor,sınav da kaldı tabiii
Kızlar annem küstü bana yine:-((Miray hiç bir şey yemiyor ya,annem de ağzını zorla açtırıp öyle veriyordu 2-3 gündür,çocuk salya sümük ağlıyor yerken.Kaç kere dedim,anne bırak yemesin,böyle ağlayarak yiyecekse diye.Yok,böyle böyle iştahı gelecekmiş,böyle vermezsen hiç yemezmiş,iyice zayıflarmış,hastalanırmış falan...İyi de ben de istiyorum yesin,ama çocuk resmen içini çekerek ağlıyor.Bugün de kucağına aldı,biz yemek yerken,1,2 şeyden verdi,yemeyince,yine ağlatarak yediriyordu,ben de Miray a gel annecim,dedi,aldım kucağıma,sussun çocuk diye.Bana sitem ediyor,Miray a diyor ki,annen beni düşmanın görüyor sanki,ben kötülük yapıyorum da seni benden kurtarıyor!!!
Giyindi çıktı gitti hemen!
Ya kızlar sizce aman yesin de ağlayarak yesin doğru mu????
Pigeon Magmag Pipetli Bardak
diye bir şey gördüm sadece pipetle içecek içmeyi sevenler için ideal olabilir
hımm en kereme sanırım ilk meyve püresi vermiştim yada yoğurtdevam sütü değil de mama olarak sormuş galiba sultancım
yok baraj 140mış en düşük benim istediğim 4 senelik açı öğretim anaokulu öğretmenliği 320 puanmış die duydum emin deilim doğruluğundanOffffff,süt de içmiyorrrrrrrrrrrrrrrr
Selinay dı sanırım yazmış ya,yürümeye ve hareketlere yöneldikleri için bu dönem böyle olacak,ama geçici diye,ona rahatladım biraz,inş öyle olur.
Çünkü uyku düzeni de dğişti,gece tam uyumuşken yatırıyorum,yatağa koyduğum an hooop kalkıyor!!
Sultan ,emin olmamakla birlikte anladığım kadarıyla bu sınav baraj sınavı,barajı aşanlar 2.sınava girebilecek,öbür sınavın puanı da önemli yani,sen kesin bir yerden mi öğrendin??
haber verilmeden geleni çok yakın biri değilse sevmem yani ne öyle ev hai bu bakalım ruh halim seni kabul edecekmi
sanada oh sefan olsun bizde az sonra mangallıkları almaya gıdecegız eltıyle ....ohh mangal hee bende kültürparka gitçem arkaşlarla akşama kadar ordayım
betül gözünaydın gittiler die dedim
of cok kötü.....Melek ne guzel gez anacım burda hava 10 gundur yagmurlu kafayı yıyecegım evım zten karanlıktı 10 gundur gunesı unuttuk okadar yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?