2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, eysan, huzur84, şen_ay

annanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....

annanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....
canım başınız sağolsun..Allah dayanma kuvveti versin....mekanı cennet olsun anneanneciğinin ..tüm annelerimizin...(

ahh eysannn çok şükür atlatmışsınn..ayyhh hiçç çekemem çat kapı gelen misafiriiii..tamam gelsin ama mümkünse 2 gün önce haber versin..çocukluuu ve örenciyimmm bizede yazıkkk..

sultancım puanın fena değil canım..benim bildiğim kadarıyla açık öğrt okul öncesi ortak alan 2.sınavan sonra ortalamana göre sözel puandan tercih yaparsın zannımcaa..(ben tercih yaparken ortak alandı ama)

melekimm ohhh sefam olsunn..yakın mangallarııı ben diyetteyimm..off nasıl yerdimmm..oo egeyi de yerim bennnn..kağanda benim tarağımı alıp herkesin saçını tarıyoo ama kafaya patt patt vura vuraaaaa..

şimdi koçişle film izliyciiizz..abur cubur almaya gitti..bende meyve yiycemmm..

akşama cık gel buyur..............

oh sizde keyıfler yerınde film falan ohhhhhhhhh

BAŞINIZ SAGOLSUN MEKANI CENNET OLSUN...
arkadaşım

burcucum başınız sağolsun öyle ıyı anlıyorumkı senı,yaş kaç olursa olsun çok zor ayrılmak hele onu yalnız bırakıyormuş hıssı daha kötü ama hıç merak etme onlar emanetlerını verıyorlar ve bız düşündükçe bızle yaşıyorlar,ben babaannem öldüğü zaman artık yaşayamam dıyordum çünkü annem gıbıydı,öldükten sonra sabaha kadar elını tutup ağlamıştım başında ama nafıle gıden gelmıyor,unutuluyormu hayır ama onsuz yaşamayı öğrenıyorsun zaman herşeyı öğretıyor,acı çektırmesın Allah yaşı büyük devası olmayan hastalarımıza,rabbım sabır versın sızlere kolay değıl

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla

iyi akşamlar kızlar
bugün istanbul forumdaydık.
acaba sizlerden biriyle karşılaşırmıyım diye aklımdan da geçirdim:)
egeye yeliz ve pınardaki bisikletten baktık(smart trike)ama malesef jokerde 6 aylığı e bebektede 10 aylığın sadece pembesi kalmış
nuk'un ilk diş fırçasını aldık egeye.aslında normal çocuk diş fırçasıyla fırçalıyorduk ama bu aldığımız silikon ege dişlerinide kaşıyıp durdu:)harika sizlere de öneririm...
çok yorgunum...

burcu başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun anneannenin

slm kızlar sabahtan beri daha yeni işim bitti
yarın doğum günümüz var cnm çıktı
evi temizle hazırlıkları yap alışveriş yap demiri doyur uyut derken bu saat oldu
mangal partili doğum günümüz olcak inş. hava güzel olur bahçede salıcam demiri oohhh

burcucum başınız sağolsun cnm
melekcim sütün içine biraz şeker katabilirsin alışması için
ya da pınarın devam sütünü verdinmi şekerli gibi demr bayıla bayıla içiyo maşallah
betülcüm hadi hayırlısı rehaya kardeş gelmez inş. :)))))

çok uykum geldiii oje sürdüm kurumasını bekliyorum

Eysan valla sabah aklıma gelmiştin,hiç gşrmşyor diye.Aynen ben de hiç sevmem valla çat kapı gelinmesini,kendim de hiç gitmem.Hoş bana çatkapı gelen olmaz da)

Burcu canım başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,size de sabır versin!

Benim de canım sıkkın,bir bakayım dedim ne var ne yok?Miray akşama doğru balık yemişti biraz,tam sevinmiştim birşey yedi diye.1 saat falan önce muhallebi vereyim dedi,daha ağzına aldığıyla diliyle çıkardığı bir oldu,hiç yemedi yani.1-2 dakika sonra da bir kustu ki,çok fenaydı,ağzından burnundan.Sonra üstünü değiştirdim,iyice uykusu gelmişti zaten,emerken uyudu,yatırdım yatağına,oturma odasına geldim ki,ağlama sesi geldi.Bir gittim ki,yatağa da kusmuş.Offffff.Neyse uzatmayayım sonra bir daha kustu.Çok kötüydü yaaa,neden oldu ki böyle,anlamadaım hiç?Şimdi uyuyor,midesi de boş:-((Yazın da böyle kusmuştu,bir fitil vermişti dr,onu verdim bakalım sabaha birşeyi kalmaz inş!

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.allah sabrını veriyo. tabi yinede sıralı ölüm versin gençlerimizi çocuklarımızı korusun.annem çok fena oldu yaa aklımdan çıkmıyo vasiyeti gereği antepe götürddüler dayım ve dedim yanına defnedilicek ben gidemedim kayra yla cenazede yapamam diye bide çok kalabalık olur huzursu olur yavrucak.burda camide yıkandı temizlendi ve ben ilkez girdim korkamdım ama etkisindeyim.başım hala ağrıyo birazdan uzanıcam.

Ben de cam sildim,koltuk halı sildim,pestilim çıkmış valla,çok yorulmuşum.

Müge güzel geçer inşallah hava da güzel olur!

canım çok saol.sizede geçmiş olsun midesini üşütmüş olmasın yavrucak ben böle olduğunda nane limon kaynatıyorum birazda şeker katıyorum azar azar içiriyorum dene istersen

inş. elifcim sizede geçmiş olsun
balıkmı dokundu acaba veya diştende olabilir inş. sabaha bişeyi kalmaz kuzunuun
ben yatıyorum herkese iyi geceler

Hiç bilmiyorum yaaa,balık da dokunmu olabilir,üşütmüş de oalbilir.Şimdi huzurlu uyuyor ,inşallah düzelir sabaha.Sağolun arkadaşlar bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…