2009 Nisan Anneleri

bizimde azı dişler patlayalı çok oldu ama görünmedi ucu hala
ateş yapıyor,uyku arasında ağlayarak kalkıyor
iştahsızlık zaten vardı şimdi hiç yemiyor nerdeyse
bu gece aç uyudu!!devam sütü yaptım uyku arasında içer mi diye denicem

ii gecelerrr..

ayy kızlarr doğum ve sonrası bölümünce anne haller diye bi topikk gül güll öldümm.

biri dolmuşta para uzatıyoo şoföre al annecimm diyooo ehehheh...

burda kimsee yokk bende fingg atıomm sitedeee..

kuzuylaa babasıda yokk..gesmeye gittiler baba oğull..ohhh rahatımmmmm

Aysuncum,daha diline değdiği anda dışarı çıkardı,bilmiyorum valla olabilir o da.Bugün resmen hiçbirşey yemedi,ama gayet keyifli görünüyordu,şu kusma olayına kadar.

annanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....
başınız sağolsun canım Mekanı cennet olsun inşallah
canım başınız sağolsun..Allah dayanma kuvveti versin....mekanı cennet olsun anneanneciğinin ..tüm annelerimizin...(
aminnnn
ne büyük bir sevgi bende severim anane ve babaannemi ama böyle tutkulu değil

hayırlı olsun fırçanız benimde aklımdan geçiyordu bir bakayım bende
geçmiş olsun inşallah diştendir
ohhhh ne rahat keyfine bak
bizde geçdik bugün hava güzeldi 2-6 arası dışardaydık çok eğlendik eşim pizza ısmarladı bize Kayra ya da verdim hoşuna gitti biraz yedi ama masayıda birvirine kattı broşürler vs alt üst oldu kalkmadan biraz toparladım inşallah çalışanlar kızmamıştır arkamdan
herkese iyi hafta sonları dilerim

annanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....
başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

hiç anlamıyorum şu işleri ya biride dedi 4senelik açık öğretim için 500 puan almak gerekiyomuş

hay allah n,e öyle olduki yavrum yazık midesimi bulandı acaba

kızlar facede bebeğim ne yese die bi grup var harika tarifler hazine buldum resmen:)
hepinize önerdim mutlaka girin

bizim magal bittiii
masayı topladım ama mutfakta benı eklıyorlar bulaşık makinesine atılsın diye
ege ok huzursuz 2 gecedir
sivrisinek ısırmıştı dün gece elını üstünü 2 erden kaşıyıp duruyo elını bi yerelre sütüyo kıyamam
yarın saah kaynanna kahvaltıya gıtcezhep beraberr

sultan baktım bende o siteye
elif balık dokunmuş olabılırr...
herkese iyigeceler

slm online arkadaşlara..

bizim modem sorunu çözüldü çok şükür akşamları giremiyodum nete sadece işyerinden bağlanabiliyodum..artık evdede sizinleyim..

burcucum başınız sağolsun..Allah sabırlar versin cnm..ne denirki başkaa çok zor ..
15 gün önce anneannemi apar topar hastaneye yatırdık beyin damarları tıkanmış çok korktum ona bişi olucak diye..çok şükür şimdi iyi..kaçınılmaz son işte hepimizi bekleyen ama insan kendini hiç bi zaman hazırlıyamıyo bu duruma..

doğum günü kutlamaları devam ediyoo ne güzel bol bol foto çekin şirvan mutlu yıllar tekrar..
yarın mügede kutluycaktı galiba eşininde doğum günüymüş ..nice nice yıllara mügecim eşin ve oğluşunla ve tüm sevdiklerinizle tabii
müge bu arada kargomuzu pzts teslim alabilicez..cmts kapıya not bırakmamışlar gecikti galiba..bende bugün uğradım rsemi tatilmiş kapalıydı..neyse geç olsun güç olmasın :))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün gece cok kötü bi geceydi ege yi tam 4,30 kadar salladım bıraktım lavaboya girdi tavuklar ötüyordu onu sallarken gözlerım kapanıoo içim gidiyodusabah olmuştu 6,30 kadar kesintisiz uyumuşuz ooo acaba dişmi sinek ısırıklarımı rahatsız etti onu bu kadar eşimde demezmi aç bu cocuk döndük bebeklik konularına sus yat dedim.........
emmiyor ayakta sallarsam susuyor dedim bendee

2 saat uykuyla ölüyorum 9 da kayınvalideye gıdecegız kahvaltıyaaa onun orası denizesıfır desem yerı egede arabada gıderken uyur diye umut edip balkonda mis agac çiçek kokularıyla khvaltı yapma hayali ve arkasında uyumak.......

şirvan baran sert agbi cıkmış resimlerde karızma süper..................

herkese iyi pazalar.........

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, afacanege2009

merhabalar herkese sabah kalktım ege uyuyor beni kaldırdı kendi yattı ne zmandır giremiyorum çok zorlaştı egeyle oğlum 4 gündür yürüyor

anneciğini kaybeden arkadaşıma başsağlığı dilerim allah pegamber sabrı versin hayatım

günaydın kızlar
ege kahvaltısını etmedi aç duruyor ve birazdan aç uyucak!!
dün bimden egeye küçük plastik yazı tahtası aldım
kalemi tutup çiziyor sonra alttaki aparatıyla siliyor:))
güzelde oyalanıyor ve çok ucuz

kızlar birşey sorucam 15 günde 1 ev temizliği için birini çağırıcam,ev işine ütüde dahil
ne kadar veriliyordur fikri olan varmı?

elifcim geçmiş olsun balık dokunmuştur merak etme bizede oldu zeyno kustu balıktanmış dr bu mevsimde sadece somon ver demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…