basın sagolsun canım cok zordur sanırım bız henuz bole bırıncı dereceden kımsemızı kaybetmedık bana kaldıramam gıbı gelıyor allah korusunannanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....
sogol canım yaaa atlattım ama bana sor yanıahh eysannn çok şükür atlatmışsınn..ayyhh hiçç çekemem çat kapı gelen misafiriiii..tamam gelsin ama mümkünse 2 gün önce haber versin..çocukluuu ve örenciyimmm bizede yazıkkk..
sultancım puanın fena değil canım..benim bildiğim kadarıyla açık öğrt okul öncesi ortak alan 2.sınavan sonra ortalamana göre sözel puandan tercih yaparsın zannımcaa..(ben tercih yaparken ortak alandı ama)
melekimm ohhh sefam olsunn..yakın mangallarııı ben diyetteyimm..off nasıl yerdimmm..oo egeyi de yerim bennnn..kağanda benim tarağımı alıp herkesin saçını tarıyoo ama kafaya patt patt vura vuraaaaa..
şimdi koçişle film izliyciiizz..abur cubur almaya gitti..bende meyve yiycemmm..
yok yok yok aman allah korusun dıkkat edıyoruz\ ama ne bıleyım yaaaaaaaaaaaaslm kızlar sabahtan beri daha yeni işim bitti
yarın doğum günümüz var cnm çıktı
evi temizle hazırlıkları yap alışveriş yap demiri doyur uyut derken bu saat oldu
mangal partili doğum günümüz olcak inş. Hava güzel olur bahçede salıcam demiri oohhh
burcucum başınız sağolsun cnm
melekcim sütün içine biraz şeker katabilirsin alışması için
ya da pınarın devam sütünü verdinmi şekerli gibi demr bayıla bayıla içiyo maşallah
betülcüm hadi hayırlısı rehaya kardeş gelmez inş. :)))))
çok uykum geldiii oje sürdüm kurumasını bekliyorum
elıf cok gecmıs olsunelifcim geçmiş olsun balık dokunmuştur merak etme bizede oldu zeyno kustu balıktanmış dr bu mevsimde sadece somon ver demişti
annanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....
Eysan valla sabah aklıma gelmiştin,hiç gşrmşyor diye.Aynen ben de hiç sevmem valla çat kapı gelinmesini,kendim de hiç gitmem.Hoş bana çatkapı gelen olmaz da)
Burcu canım başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,size de sabır versin!
Benim de canım sıkkın,bir bakayım dedim ne var ne yok?Miray akşama doğru balık yemişti biraz,tam sevinmiştim birşey yedi diye.1 saat falan önce muhallebi vereyim dedi,daha ağzına aldığıyla diliyle çıkardığı bir oldu,hiç yemedi yani.1-2 dakika sonra da bir kustu ki,çok fenaydı,ağzından burnundan.Sonra üstünü değiştirdim,iyice uykusu gelmişti zaten,emerken uyudu,yatırdım yatağına,oturma odasına geldim ki,ağlama sesi geldi.Bir gittim ki,yatağa da kusmuş.Offffff.Neyse uzatmayayım sonra biir daha kustu.Çok kötüydü yaaa,neden oldu ki böyle,anlamadaım hiç?Şimdi uyuyor,midesi de boş:-((Yazın da böyle kusmuştu,bir fitil vermişti dr,onu verdim bakalım sabaha birşeyi kalmaz inş!
slm kızlar sabahtan beri daha yeni işim bitti
yarın doğum günümüz var cnm çıktı
evi temizle hazırlıkları yap alışveriş yap demiri doyur uyut derken bu saat oldu
mangal partili doğum günümüz olcak inş. hava güzel olur bahçede salıcam demiri oohhh
burcucum başınız sağolsun cnm
melekcim sütün içine biraz şeker katabilirsin alışması için
ya da pınarın devam sütünü verdinmi şekerli gibi demr bayıla bayıla içiyo maşallah
betülcüm hadi hayırlısı rehaya kardeş gelmez inş. :)))))
çok uykum geldiii oje sürdüm kurumasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?