2009 Nisan Anneleri

annanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....
basın sagolsun canım cok zordur sanırım bız henuz bole bırıncı dereceden kımsemızı kaybetmedık bana kaldıramam gıbı gelıyor allah korusun
sogol canım yaaa atlattım ama bana sor yanı

yok yok yok aman allah korusun dıkkat edıyoruz\ ama ne bıleyım yaaaaaaaaaaaa

elifcim geçmiş olsun balık dokunmuştur merak etme bizede oldu zeyno kustu balıktanmış dr bu mevsimde sadece somon ver demişti
elıf cok gecmıs olsun
senay bak ben bılmıyordum sadece somon verecez bu mevsım de heee ogrendıgım ıyı oldu bızde haftada en az 1 2 kere yemeye calısıyoruzda ne bulursak neyse bundan sonra somon alırım artık
elıf sagaol canım benım cat kapım cok vallaha esımın cevresı cogusuda benım taraftan kımsecıkler ugramaz

He bu arada tatıl yapacaktım yaaa dun hayal oldu esım aradı subeden bı arkadasıı aksam bıze gelecekmıs aılesıyle kalktım evı temızledım hazırlık yaptım hazır fırsat baska bı arkadasınıda cagırdık oda cıktı aradan
menumde sole ıdı
cog kofte
pogaca
pudınklı muzlu pasta
bıde yoresel bı tatlı yaptım herkes cok begendı menumu tabaklarda bıtanecık bırsey kalmamıstı
cocukları hazırla gıydır gıyın derken geldıler onlarıda yolcu ettım pesıne buyuk oglum basladı hem alttan hem usstten cıkarmaya delırecektım neredeyse gece uyumadık sımdı ıyı sankı kahvaltı edek doktora goturecegım

merhaba arkadaşlar başsalığı dileyen dilemeyen herkese çok teşekkür ederim.dün gece gözüm her kapatışımda annanem geldi gözümün önüne. allah kalanlara hayırlı ömürler versin.kayrada hiiç durmuyo artık bütün odalara giriyo ç.ıkıyo 1 sn durmuyo yaaa.melek canım belki diş çıkarıyodur ondandır huzursuzluğu.baran resimlerde çok güzel çıkmış maşallah.

annanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....

Allah gani gani rahmet eylesin Başınız sağolsun......

Şimdiye rahatlamıştır inşallah........

Bu sonuncuydu dimi Hava da güzel İyi geçer Nice Yıllara

Eyşan sana da Allah kolaylık versin ne diyelim.............

burcu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneannenin.....doğumgünü kutlayan şirvan ve mügeyede Allah kolaylıklar versin....hava güzel ama biz evdeyiz idili yıkamıştım 1 gibi korktum dışarı çıkarsa üşütür diye oysa bugün anneler günü hediyesi almaya gitmeye niyetim vardı haftaya heryer kalabalık olur malum...yıkarım uyur dedim ama banamısın demedi:))

gezdik geldik hala biz burdayız....idil pis bir saatte uyudu inş.gece uyur....hediye alamadan geldik bende yemeklerimizi hazırladım pişmesini beklerken bakınıyorum herkese güzel pazarlar olsun..:))

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, zeyno5

aysun.. burada 70-80 tl arası gelıyorlar temızlıge.....

egede yazı tahtasını güle güle kullansın kimseler yok
bende egeyi yıkadım kayınvalidede geldikten sonra saat 20,00 gibi emdi uyudu eşimde uyuyor.. bende yatıyorum dün gee sadece 2 saat uyudum.....

iyi geceler........

ben daha yenı koyuyorum totoyu kanepeye hış gıbıyım artık
şırvan ve müge en kötü günlerı bu doğum günlerındekı gıbı olsun,hep mutlu olsun bebeklerımız,büyük ıhtımalle yorgunluktan bayılıyorsunuzdur sızede kolay gelsın çooook
betülcüm yoğun günler yaşamaktasın sanada kolay gelsın kıs mısafırden gözünü açamamışın sen,sanada allah kolaylık versın canım,büyük oğluş çıkarıyor demışın ınşallah düzelmıştır,anne güzel şeyler yapınca fazlamı karıştı acaba
balık yemıyor ece ne yaptıysam yemıyor bende acaba balık yağımı kullansk dedım tlf kaana,malum haftada tüketılmesı gerekıyor ama bızımkı almıyor,bırde su ıçmıyoruz resmen ıtıyor bardağı,bıberon da almıyor şaşırdım kaldım nasıl verecem bu suyu,meyve suyu karıştırmak felan yetmezkı dımı
çok normal burcucum daha çok taze,rabbım sabır versın,üzüleceksın,hatırlayacaksın aklına ne sahneler gelecek yaşadığınız
sultan bende tuttum söyledığın bağlantıyı süper tek kelımeyle,şaşkınlığa sonnnn

önümüzdekı pazar değılmı,ne kadar alakalıyım bende ya:kedi:
reklamlar benı mahvedıyor duygusal bır dönemdeyım hele pınarın reklamında 'annedır yüreğı'dedığı anda bır gıdıp gelıyorum,bayramlarda ve anneler gününde bır başka oluyor reklamlar

merhaba kızlar doğum gunu bıttı ama bende bıttım ıkı gundur temızlık hazırlık derken bıde selen hastalandı tuz bıber oldu ustune ama guzel gectı en azından yorgunluğa deydı şimdi mısafırler uğurlandı temızlık yapıldı oturdum daha yeni hastalarımıza gecmıs olsun
anneler gunu haftaa pazar dıye bılıyorum ama ben

canım çok geçmış olsun,doğum günü telaşı gıbı olsun tüm heyecanlarımız,yorulmuşsundur tabı sende dınlen,güzel geçmesıne çok sevındım şımdı bakacam fotolara bende yenı oturdum,ne yapıyoruz belkıde çok bışey değıl ama peşınde koşturmak bıle yetıyor ecenın,çok şükür tabıkı çoook şükür

evet ozlemcım peşinden koşmak bıle yetıyo tum gun hele bıde hastayken

ben buralardan iyice uzak kaldım
walla hepinize helal olsun
naasıl hem ev işleri hem bebişlere hem kocalara yetişiyorsunuz şaşırıyorum
banada kolay yolunu ögretınde
dunyayla iletişime geçeyim.
ruhani yaşamaya başladım:)

şirvancım kargonuz ulastımı çekiliş bölümüne yazarsın diye düşünmüştüm ama yazmamışsın. ulaşmadımı diye düşündüm

günaydın kızlar hepinize süper güzel bir hafta diliyorum umuyorum benimde güzel olacak zira bugün güzel uyandım güne dün akşam anadolu ateşinin gözterisindeydim eski bri halkaoyuncu olarak sayelerinde güne güzel başladım:))

irfan artık tam anlamıyla yürüyor diyebilirim.istediği yere istediği zaman yürüryor.ama tabi hala %50 tercih emeklemek:)

zamanım olursa bakacağım geçmişe kızlar.
umarım hastalanan annemiz bebeğimiz yoktur.varsa çok geçmişler olsun!!

Günaydın.....
BurcuCum anneannen için üzüldüm baiın sağolsun cnm....
Doğumgünü kutlayanlar fotoları da koyun da bakalım....
SultanCım üzülme 2.sınavda inş.daha yüksek puan alırsın....

Aklımda bu kadar kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…