2009 Nisan Anneleri

teşekkür ederim arkadaşım...günaydın herkese çiçek geçmiş olsun nesi var ki acaba ?deniz umarım bütün hafta böyle neşeli olursun

annanemi kaybettik çook uzgunum benim melek yüzlü annanem ...başım ağrııyo ağlamaktan daha dün ona hediye almıştım vermek nasip olmadı.....

başınız sağ olsun canım......................................

kızlar günaydın benim oğlum hasta olduu gece ateşini 39 un altına düşüremedik şimdi 38 neyseki bakalım

ay geçmiş olsun cana çiçekçim.........................

günaydınnn
can cana geçmiş olsun.
burcu başın sağolsun.
benim kızım da artık aktif olarka yürüyor. bi de bi havalar sormayın bizim kucağımıza da gelmiyor bizi pas geçip direk uzaklara doğru yol alıyor ama çoğunlukla hedefe ulaşamdan düşüyor. teee mutfağa gidecekmiş çılgın

gülşen nolcak bizim bu kızlarımızın uykuları.
yaşından sonra düzelme olur dediler hala bekliyorum

gülercim idil geçtiğimiz haftadan beri şükür iyi ama tamamen iyi demem için 1 ay boyunca aynı performansı bekliyorum...geçtiğimiz ayda 1 hafta iyiydi düzeliyor sanırım dedim sonraki hafta gece 2 de kalkıp sabah 5.60-6 lara kadar geziyordu...inşallah hep duamdasın Rabbim duysun sesimizi

meriç hafta sonu gündür ve gece okadar çok yordu ki vız vız vız..
kollarım titriyor artık derman kalmadı...

gülşen nolcak bizim bu kızlarımızın uykuları.
yaşından sonra düzelme olur dediler hala bekliyorum

kızlar ilk bebeğim hiç uyumazdı geceleri ,doktor yatağına bırak ağlasın dedi,dayanmak biraz zor oluyo ama 3 günde fln alışıyolar uyumaya..................

sevilay ilk uyumaya geçerken mi gece uyandığında mı bunu yapacakmışız

gece uyandığında canım 10 dakikada bir sakinleştirmeye giderek,sonrasında seni kullanamayacağını anlıyor.................................

ArkadaŞlar hepınıze merhaba;
doĞum gÜnÜ faslı bıttı, ama bende bıttım.

SaĞolsun eŞım dÜn ne kadar arkadaŞı varsa ÇaĞırmıŞ..
Evı gÖrmenız lazımdı..

Sankı sÜnnet dÜĞÜnÜ yapıyorum..

Şuan ıŞteyım ama .. HıÇ halım yok..
Bu arada boĞazlarım Çok kÖtÜ, akŞam yatıyorum gıcık yapıyor, ÖksÜrÜyorum baran mızıldanıyor..
AkŞamda uykusuz kalınca .. BugÜn pılım bıttıı. .anlayacaĞınız..

AkŞam anneme gıdıp Şarj oluncam bıraz..

Sızler nasılsınız.. Varmı bır yaramazlık..
Son okuduĞum mesaja gÖre can hastaymıŞ .
GeÇmıŞ olsun. KuzucuĞuma..

Bu arada hedıyelerımız geldı..(aliye ve tuğba teyzemıze Çok teŞekkÜr ederız.)

ne mutlu seher....ilaçla nereye kadar yoracağız kuzuların bünyesini.....çok ateş yoksa aynı yöntemi uyguluyorum...

Merhabalar,

D.günlerini atlattınız seher ve şirvan.. Üstünüzden yük kalktı dimii kafa olarak rahatladınız en azından....

Can a da geçmiş olsun.

Sevilay ilk bebek ne kadar huysuzsa 2 nci okadar sakin olurmuş sende de tuttu mu bu
Yoksa beni kandırmak için insanlar yalan mı söylüyor................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…