2009 Nisan Anneleri

canım perşembe cuma ben işe gelmedim.
kargo adresini iş adresini verince ; doğal olarak bugün elime geçti,, yeniden teşeşkür ederiz.

valla üstümden bir yük kalktımı , yoksa üstüme bir fil mi oturdu bilemiyourm.
şuan çok yorgunum ayakta uyuyor diyebilirm.

oo kızlar geçmişi okuyamıyacağım diye korkuyordum.
hiç bir şey yazmamışsınız..
ayıp valla size...

yaver nerde...

günaydınlar
3. ve sonuncu doğum günümüzde bitti
çok gzldi hava süperdi
mangal partisi yaptık
pastamızı kestk
bugnde evi temzledm
fotoları demr uyuyunca face eklicem

hasta bebişlere geçmiş olsn

baran iki gündür neye uğradığını şaşırdı..
gelen giden .. çoçuk bugün bir boşlukta kalacak..

Arkadaşlar, benim eşim holıday ınn aırport otelinde müdür.9 mayıs pazar günü otelde anneler günü organizasyonu olacak.11.00-15.00 arası açık büfe brunch, palyaço ve canlı müzik ve çeşitli hediyeler(konaklama vs.) bu organizasyona dahil olacak.kişi başı fiyat 45 tl, 12 yaş altı çocuklara ücret alınmayacak.(isterlerse eşlerinizde gelebilir)
biz oğlumla orada olacağız, şayet sizde katılmak isterseniz bana bildirinki(özelden mesaj atabilirsiniz) rezervasyonları yapabilelim.

söylerim tabi şirvan.....vicksi yatmadan önce baranın ayaklarının altına sürüp çorabını giydir....ve balla limon hazırlayıp 3 saatte 1 verin....gün içinde 1 kerede annen uygulayabilir vicksi.....ben akşamları idile melisa çayı hazırlayıp veriyorum yaklaşık 2 haftadır onunda etkisi oldu sanırım hem grip tedavisinde hemde uyku düzeninde..istersen uyku için sende dene güler ama vazgeçme 1 gün verip 1 gün vermemezlik etme...antiseptik özelliği varmış(oğulotu diyede geçiyor).....melisada hazırla yani şirvan mikrop kırıcı özelliği var...idilin sesi bile kısılmıştı ama bu dediklerimle 2 gün sonra hiçbirşeyi yokmuş gibi oldu çok şükür...

ŞirvanCım resimleri şimdi gördüm Baran çooook yakışıklı olmuş,
hele kıyafetine bayıldımmmm çok yakışmış, nereden aldınız ???

barana geçmiş olsun şirvan yaa artık bebeklerimiz hastalanmasın yaa.kayrada artık yürüyo ama pat küt düşüyo peşindeyim hep ama nereye kadar az önce uyutmadan önce sehpanın kenarına çarptı gözünün kenarı geldi ve şişti hergün bi vukuat ben mi dikkatsizim yoksa üzülüyorum yaa .

maşallah idilime.inşallah daha da iyi olur.duan için sağol gülşencim.

sanırım seher.

hemen alayım.inşallah faydası olur.

geçmiş olsun burcu.

burcu gcmis olsun canim ama sucu kendinde arama canim rehada ayni su siralar tencere getiriyo salona ters cevirip koltuga cikiyo topun ustune basip koltuga cikiyo durmadan bi yerlerden dusuyo daha dogrusu ucuyo konmayi beceremiyo
valla bende sasirdim napicagimi
sehbalarin koltuklarin ustunde hep indirincede kiyametler kopuyo
simdide mutfak tazgahina ulasmaya baslamis aman olsaki uca yakin birsey biraksam aninda yerde dun bir demlik soguk cayi devirdi mutfak halisina yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne demek gÜlŞeencm daha ıyılerıne layık umutcumm
gÜle gÜle gıysn
face rsım eklıyormmm

facede gürdüm resimleri maşallah selene hleki fotografcıda cekılmış bir resimebayıldım............
kızlar günaydın benim oğlum hasta olduu gece ateşini 39 un altına düşüremedik şimdi 38 neyseki bakalım
gecmiş olsun

günaydınlar
çok gzldi hava süperdi
mangal partisi yaptık
pastamızı kestk
bugnde evi temzledm

baktım resimleree.... harıka bi parti olmuş sanırım.. maşallah sarı kuzuya....

şirvan baranada maşallah karızma yaa......,

ege kahvaltı yapömadı emdi uyudu 1 saat bile uyumadı.. bende sabahtan beri koştuuyom işlerle.....

belki bugun bekide yarın izmşr merkeze gidecegız eltıyle dolaşmaya
görğümcemın oglunun d.günü var cuma günü.......

ona bişeyler almaya....

size iyi sohbetler....

Herkese merhabaaaa
hafta sonum güzel geçti maşallah gezdik eğlendik bugünde temzilik vardı bitirdim ohhh oğluşumuda uyuttum keyif yapacağım
Can hastaymış geçmiş olsun
Selen de çok tatlı olmuştu maşallah
günaydınlar
çok gzldi hava süperdi
mangal partisi yaptık
pastamızı kestk
bugnde evi temzledm

resimleri grdüm face de çok hoş olmuş demirin hediyesinede bayıldım güle güle kullansın

baran iki gündür neye uğradığını şaşırdı..
gelen giden .. çoçuk bugün bir boşlukta kalacak..
bilirim o halleri kayrada annemlerden gelince ipe sığmıyor sıkılıyor çocuk
kayranında uykusu düzensiz bu melisa çayı hazırmı yan etkisi vs varmı acaba bende versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…