ben buralardan iyice uzak kaldım
walla hepinize helal olsun
naasıl hem ev işleri hem bebişlere hem kocalara yetişiyorsunuz şaşırıyorum
banada kolay yolunu ögretınde
dunyayla iletişime geçeyim.
ruhani yaşamaya başladım:)
şirvancım kargonuz ulastımı çekiliş bölümüne yazarsın diye düşünmüştüm ama yazmamışsın. ulaşmadımı diye düşündüm
Merhabalar,
D.günlerini atlattınız seher ve şirvan.. Üstünüzden yük kalktı dimii kafa olarak rahatladınız en azından....
Can a da geçmiş olsun.
Sevilay ilk bebek ne kadar huysuzsa 2 nci okadar sakin olurmuş sende de tuttu mu bu
Yoksa beni kandırmak için insanlar yalan mı söylüyor................
sagol canim ama yok ondan degol mikrop kapmis sanirim ugun iyi simdilik yani
yaaaaa sadece bunlar olsa elhamdulillah yaniben buralardan iyice uzak kaldım
walla hepinize helal olsun
naasıl hem ev işleri hem bebişlere hem kocalara yetişiyorsunuz şaşırıyorum
banada kolay yolunu ögretınde
dunyayla iletişime geçeyim.
ruhani yaşamaya başladım:)
şirvancım kargonuz ulastımı çekiliş bölümüne yazarsın diye düşünmüştüm ama yazmamışsın. ulaşmadımı diye düşündüm
COK COK GECMIS OLSUNkızlar günaydın benim oğlum hasta olduu gece ateşini 39 un altına düşüremedik şimdi 38 neyseki bakalım
valla bendede tututu sole soleyim haladaha cekiyorum buyukten ama reha harika bi bebek beni hic yormuyoMerhabalar,
D.günlerini atlattınız seher ve şirvan.. Üstünüzden yük kalktı dimii kafa olarak rahatladınız en azından....
Can a da geçmiş olsun.
Sevilay ilk bebek ne kadar huysuzsa 2 nci okadar sakin olurmuş sende de tuttu mu bu
Yoksa beni kandırmak için insanlar yalan mı söylüyor................
sirvan seher nice yillara arkadaslar ve gecmis olsun hadi bunuda atlattiniz
gülercim idil geçtiğimiz haftadan beri şükür iyi ama tamamen iyi demem için 1 ay boyunca aynı performansı bekliyorum...geçtiğimiz ayda 1 hafta iyiydi düzeliyor sanırım dedim sonraki hafta gece 2 de kalkıp sabah 5.60-6 lara kadar geziyordu...inşallah hep duamdasın Rabbim duysun sesimizi
gunaydınlar
cıcek cancana gecmış olsun hemen ıyıleşsin kuzucum
guler valla bızım derdımıze derman yok sanırım(
gulşencım sana cok tesekkur ederım gecen bı bılgı verdın cok işime yaradı su vıckle bal lımon seloşa cok ıyı geldı ıkı gunde toparladı
senay sanada allah guc versın su kaynananada ınsaf
söylerim tabi şirvan.....vicksi yatmadan önce baranın ayaklarının altına sürüp çorabını giydir....ve balla limon hazırlayıp 3 saatte 1 verin....gün içinde 1 kerede annen uygulayabilir vicksi.....ben akşamları idile melisa çayı hazırlayıp veriyorum yaklaşık 2 haftadır onunda etkisi oldu sanırım hem grip tedavisinde hemde uyku düzeninde..istersen uyku için sende dene güler ama vazgeçme 1 gün verip 1 gün vermemezlik etme...antiseptik özelliği varmış(oğulotu diyede geçiyor).....melisada hazırla yani şirvan mikrop kırıcı özelliği var...idilin sesi bile kısılmıştı ama bu dediklerimle 2 gün sonra hiçbirşeyi yokmuş gibi oldu çok şükür...
barana geçmiş olsun şirvan yaa artık bebeklerimiz hastalanmasın yaa.kayrada artık yürüyo ama pat küt düşüyo peşindeyim hep ama nereye kadar az önce uyutmadan önce sehpanın kenarına çarptı gözünün kenarı geldi ve şişti hergün bi vukuatben mi dikkatsizim yoksa üzülüyorum yaa .
facede gürdüm resimleri maşallah selene hleki fotografcıda cekılmış bir resimebayıldım............merhaba kızlar doğum gunu bıttı ama bende bıttım ıkı gundur temızlık hazırlık derken bıde selen hastalandı tuz bıber oldu ustune ama guzel gectı en azından yorgunluğa deydı şimdi mısafırler uğurlandı temızlık yapıldı oturdum daha yeni hastalarımıza gecmıs olsun
anneler gunu haftaa pazar dıye bılıyorum ama ben
gecmiş olsunkızlar günaydın benim oğlum hasta olduu gece ateşini 39 un altına düşüremedik şimdi 38 neyseki bakalım
baktım resimleree.... harıka bi parti olmuş sanırım.. maşallah sarı kuzuya....günaydınlar
3. ve sonuncu doğum günümüzde bitti
çok gzldi hava süperdi
mangal partisi yaptık
pastamızı kestk
bugnde evi temzledm
fotoları demr uyuyunca face eklicem
hasta bebişlere geçmiş olsn
resimleri grdüm face de çok hoş olmuş demirin hediyesinede bayıldım güle güle kullansıngünaydınlar
3. ve sonuncu doğum günümüzde bitti
çok gzldi hava süperdi
mangal partisi yaptık
pastamızı kestk
bugnde evi temzledm
fotoları demr uyuyunca face eklicem
hasta bebişlere geçmiş olsn
bilirim o halleri kayrada annemlerden gelince ipe sığmıyor sıkılıyor çocukbaran iki gündür neye uğradığını şaşırdı..
gelen giden .. çoçuk bugün bir boşlukta kalacak..
kayranında uykusu düzensiz bu melisa çayı hazırmı yan etkisi vs varmı acaba bende versemsöylerim tabi şirvan.....vicksi yatmadan önce baranın ayaklarının altına sürüp çorabını giydir....ve balla limon hazırlayıp 3 saatte 1 verin....gün içinde 1 kerede annen uygulayabilir vicksi.....ben akşamları idile melisa çayı hazırlayıp veriyorum yaklaşık 2 haftadır onunda etkisi oldu sanırım hem grip tedavisinde hemde uyku düzeninde..istersen uyku için sende dene güler ama vazgeçme 1 gün verip 1 gün vermemezlik etme...antiseptik özelliği varmış(oğulotu diyede geçiyor).....melisada hazırla yani şirvan mikrop kırıcı özelliği var...idilin sesi bile kısılmıştı ama bu dediklerimle 2 gün sonra hiçbirşeyi yokmuş gibi oldu çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?