Arkadaşlar, benim eşim holıday ınn aırport otelinde müdür.9 mayıs pazar günü otelde anneler günü organizasyonu olacak.11.00-15.00 arası açık büfe brunch, palyaço ve canlı müzik ve çeşitli hediyeler(konaklama vs.) bu organizasyona dahil olacak.kişi başı fiyat 45 tl, 12 yaş altı çocuklara ücret alınmayacak.(isterlerse eşlerinizde gelebilir)
biz oğlumla orada olacağız, şayet sizde katılmak isterseniz bana bildirinki(özelden mesaj atabilirsiniz) rezervasyonları yapabilelim.
Merhabalar,
D.günlerini atlattınız seher ve şirvan.. Üstünüzden yük kalktı dimii kafa olarak rahatladınız en azından....
Can a da geçmiş olsun.
Sevilay ilk bebek ne kadar huysuzsa 2 nci okadar sakin olurmuş sende de tuttu mu bu
Yoksa beni kandırmak için insanlar yalan mı söylüyor................
aralarında yaş farkı az olması iyi bişi galiba bana hep çok zor görünmüştürde..ikinciyi umut 8-9 yaşına gelince doğurucam diyodum ..o zaman daha zor galiba..sil baştan..hemde bişi paylaşamıycak kuzular..
seninkilerin arasında kaç yaş vardı eyşan..?
kiz boklu deme sirvan teyzesi benim oglum cok temiz 4gunde bi yapiyo kakasini
2.5yas var umutcum bencede uzun aralar dogru degil arkadasim 9 sene aradan sonra yeni dogum yapti buyugun pisikolojisi tamamen bozuldu sanki bebek o
massallah sirvan nasil kalktin ustesinden gerci basa gelen cekiliyo ama olanda sana oluyo
pardon soz konusu muhtarimizdi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?