2009 Nisan Anneleri

sevgi. daha öncede söylemiştim . pasta siparşişni pendikten bir yere veridm diye tavsisye ederim .
şekiller güzeld. tatıda fena değildi.
fiyatıda uygundu.
2 - şeker kaplamalı 20 kişilik pasta.
3 kilo su böreği
1 kilo küçük pizzalardan
180 tl --
birde eve servis.

pendikten göztepeğe - hemde 2 gün . verdiği saatten de önce getirdiler.

ilahi sirvan gordum sinirde oldum ama o benim yerimi tutarmi mihtarim kars diye yabana atmayin beni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanirim o esinin reklamini duyurusunu iletmeye girmis nisanli degil yani

şirvan sizin ekşioğluna gittik cumartesi girişte var a blokta annem beğendi ama bize uzak geldi biraz. hem kayınpederde üsküdar olsun çarşı cami yakın olsun istiyor herhalde. bizim buralardan alacağız inş. tabi.
bu arada ekşioğlunda aidat ne kadar canım ya güvenlik falan da var ya fazladır herhalde.

masllah sirvan kac kisiydi misafirlerin menunde baska neler vardi kiz
hazır alınanlar
pasta-
su böreği
küçük pizzalar
eşimin yaptıkları
makarna salatası
havuç salatası
kırmızı lahana salatası
patates salatası
annemin yaptıkları
2 çeşit kurabiiye
mercimekli köfte

hee bu arada kayınvalideme dolma sar dedim.
saramam dedi.
topla komşularını sar dedim. işte.
işine gelince komşuları toplayıp sarıyosun .

kısacası yapmadı. misafir gibi son dakika geldi. c.tesi günü . 1 saat onları bekledik zaten pasta kesmek için
sonrada gittiler işte.

Son düzenleme:
esinede masallah neciydi kiz seninki benim ki hayatta elini surmezdi al de unyayi alsin ama yap deme benimkine pisman olursun hehehehehe sanirim en son dusuk yaptigimda slata yapip sofra koymustu yani 4.5 sene once

kiz boklu deme sirvan teyzesi benim oglum cok temiz 4gunde bi yapiyo kakasini
2.5yas var umutcum bencede uzun aralar dogru degil arkadasim 9 sene aradan sonra yeni dogum yapti buyugun pisikolojisi tamamen bozuldu sanki bebek o
haklısın cnm..bu arada umut oğluşumun adı..ben gülşen..
yaa çok büyük cesaret bence 2.yi doğurmak..birincisinde cahildik bilmiyoduk başımıza gelicekleri..tatlı belalar..ama daha birini tam büyütmeden I I yapamam galiba ben..

annemlerin kalariferde içinde kışın toplu 300-400 veriyorlar.
ama tek tek fiyatlarını bilmiyorum.

gülşahlarda çakmaktan 170-180 nemi ev almışlar. 1 ay içinde taşınacaklarmış
onlarda üsk. çok istediler ama bulamadılar.

inş . siz gönlünüze göre bulursunuz.
olmazsa sizde evi değiştirirsiniz. nasılsa kira değilmisiniz.
mesala site içerisinde 2 daire biri satılık , diğeri kira.
yasemin için iyi olur. sabah gidip gelmesi için.

sorması ayıp ne kadar fıstıkağacında kira. birde kaç m2

antepde arkadaş inşaat işiyle uğraşyor.
bir daire yapmış . aman allahın .
295 m2 daire.. 250.000
istanbulda o ev olsa 600 -700 belki daha fazla..
dibim düştü resmen ..

canım küçük olsun eski olsun ama üsküdar olsun demeye başladılar bakalım hayırlısı.
şenaycım üzüldüm senin adına neyse bu dönemin bitmesine ne kaldı şurda seneye de bakıcı tutarım diyorsun on abağlılıktan kurtulursun işte ne güzel

Selammmmmmmmm
CanCan a geçmiş olsunü,şimdi iyidir inş.
Şirvan çok yakışıklı olmuş Baran maşallah,hele omzundaki kazaklı fotosuna bayıldım,karizma olmuş Paşa.
Müge Demir e de maşallah,o da tam beyaz atlı prens,ee prensesi de yanında tabiii!Prensesiniz hem de arabasıyla gelmiş,bu devirde böyle oluyor demek ki heheheeee)

Eysan senin kocana da misafirlerine de koca bir pes diyorum yaaa,sen memnun musun bilmiyorum da,bu kadar gelen gidene ben bozulurdum valla,bu ne yaa,2 çocuklu ev buuu,misafirhane değil ki!Eşin de sana yardımcı olur mu bari,merak ettim??

antepde arkadaş inşaat işiyle uğraşyor.
bir daire yapmış . aman allahın .
295 m2 daire.. 250.000
istanbulda o ev olsa 600 -700 belki daha fazla..
dibim düştü resmen ..

yaa kızlar muhabbeti açılmışken bizde hafta sonu bi ev gezdik bayıldımm..yatak odasının içinde giyinme odası onun içinde ebeveyn banyosu var 270 m2..eşim öylesine gezdiriyo sanıyodum iş karşılığı daire alma olayı varmış kesin değil ama..eşim kompak sistem,duşakabin falan yapıyo bi bağlasa orayı pat diye ev alıcaz inşallah..hiç aklımızda yoktu..dua edin nolur bu hafta belli olucak..

Kızlar,Waikiki de annekız T-shirtleri varmış,şimdi bir arkadaşın faceinde gördüm,çok güzeller,ama onu giyip çıksa insan,ogün kaç kişide daha vardır kimbilir,Kızılay dağıtmış gibi:-((

esinede masallah neciydi kiz seninki benim ki hayatta elini surmezdi al de unyayi alsin ama yap deme benimkine pisman olursun hehehehehe sanirim en son dusuk yaptigimda slata yapip sofra koymustu yani 4.5 sene once

canım eşim teksitilci ama mutfakta olmğı çok seviyor. eli çok yatkın . birde severek apıyor. tabii bende yanındayım şunu ver bunu ver.
menü süperde eşinin yaptıkları daha süper..
nasıl eğittin kız şirvan bizede söylee
bu arada kayınvalidenede ayrıyeten yuhh

tahmin etmiştin zaten hep öyle olur çifte standarttt
özel bir çaban olmadı şeker. içten geliyor adamın ..

saol canım . teşekkür ederiz.
bende diğer resimleri henüz göremedim.
ama eminin hepsi çok şeker olmuşlarıdr.
malüm burda fece yasak.
akşamda annemde kalıcam..
salı akşamına kısmet artık.

-- benim eşmde eve devamlı birilerini çağırır.
özellkle yemeğe biri gelecekse yemeği kendi yapar. ben çay şervisi.
nasıllll.

kiz esim cok calisiyo eve pek yetisemiyo ama evde olunca mutfak haric herseye yardim eder gecen arkadasi gelecekmis gec haber verdiler erkenden geldi cocuklara bakti bi koca legen cevizi ayikladi bende hazirligimi yaptim oleeee iyidir yanni cocuklari hic yuk etmez evde olunca ama misafir konusunda sucu yok onlar pat diye geliyolar adam napsin kovamaz yaaa buyrun diyor mecburen

kız şenay gerçekten nasıl bakıyor 3 ne birden bende merak ettim.

c.tesi yiğenimi önceden bıraktılar. annesi babası sonradan geldi.

hem baran, hem emir (2,5 yaşında) gerçekten zor du..

sirvan az degilsin anacimmmm ama bos ver yanina kar kalmis heheheh bende ne kotuyum dimi al sirvani vur betule

Hayırlısı olsun Gülşencim,inşallah olur !
amin ..hayırlısıysa olsun gerçekten..

hehee iyi yapmışınn

hayırlısıyla olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…