hazır alınanlarmasllah sirvan kac kisiydi misafirlerin menunde baska neler vardi kiz
haklısın cnm..bu arada umut oğluşumun adı..ben gülşen..kiz boklu deme sirvan teyzesi benim oglum cok temiz 4gunde bi yapiyo kakasini
2.5yas var umutcum bencede uzun aralar dogru degil arkadasim 9 sene aradan sonra yeni dogum yapti buyugun pisikolojisi tamamen bozuldu sanki bebek o
yaa çok büyük cesaret bence 2.yi doğurmak..birincisinde cahildik bilmiyoduk başımıza gelicekleri..tatlı belalar..ama daha birini tam büyütmeden I I yapamam galiba ben..güzelim tam rahat edecekken yeniden aynı eziyetler..
yok anacım ben katlanamam.
ben 2 sene içinde bir tane daha yaparım . büyür beraber giderler.
ondan sonra gel keyfim gel.. dermişim ..
çoçuk büyüyünce derdide büyürmüş.. söylerdi de inanmazdık...
şirvan sizin ekşioğluna gittik cumartesi girişte var a blokta annem beğendi ama bize uzak geldi biraz. hem kayınpederde üsküdar olsun çarşı cami yakın olsun istiyor herhalde. bizim buralardan alacağız inş. tabi.
bu arada ekşioğlunda aidat ne kadar canım ya güvenlik falan da var ya fazladır herhalde.
antepde arkadaş inşaat işiyle uğraşyor.
bir daire yapmış . aman allahın .
295 m2 daire.. 250.000
istanbulda o ev olsa 600 -700 belki daha fazla..
dibim düştü resmen ..
esinede masallah neciydi kiz seninki benim ki hayatta elini surmezdi al de unyayi alsin ama yap deme benimkine pisman olursun hehehehehe sanirim en son dusuk yaptigimda slata yapip sofra koymustu yani 4.5 sene once
özel bir çaban olmadı şeker. içten geliyor adamın ..menü süperde eşinin yaptıkları daha süper..
nasıl eğittin kız şirvan bizede söylee
bu arada kayınvalidenede ayrıyeten yuhh
tahmin etmiştin zaten hep öyle olur çifte standarttt
Selammmmmmmmm
CanCan a geçmiş olsunü,şimdi iyidir inş.
Şirvan çok yakışıklı olmuş Baran maşallah,hele omzundaki kazaklı fotosuna bayıldım,karizma olmuş Paşa.
Müge Demir e de maşallah,o da tam beyaz atlı prens,ee prensesi de yanında tabiii!Prensesiniz hem de arabasıyla gelmiş,bu devirde böyle oluyor demek ki heheheeee)
Eysan senin kocana da misafirlerine de koca bir pes diyorum yaaa,sen memnun musun bilmiyorum da,bu kadar gelen gidene ben bozulurdum valla,bu ne yaa,2 çocuklu ev buuu,misafirhane değil ki!Eşin de sana yardımcı olur mu bari,merak ettim??
Selammmmmmmmm
CanCan a geçmiş olsunü,şimdi iyidir inş.
Şirvan çok yakışıklı olmuş Baran maşallah,hele omzundaki kazaklı fotosuna bayıldım,karizma olmuş Paşa.
Müge Demir e de maşallah,o da tam beyaz atlı prens,ee prensesi de yanında tabiii!Prensesiniz hem de arabasıyla gelmiş,bu devirde böyle oluyor demek ki heheheeee)
Eysan senin kocana da misafirlerine de koca bir pes diyorum yaaa,sen memnun musun bilmiyorum da,bu kadar gelen gidene ben bozulurdum valla,bu ne yaa,2 çocuklu ev buuu,misafirhane değil ki!Eşin de sana yardımcı olur mu bari,merak ettim??
amin ..hayırlısıysa olsun gerçekten..Hayırlısı olsun Gülşencim,inşallah olur !
hehee iyi yapmışınnçifte standart varmış gerçekten..
inşallah canım ..allah gönlünüze göre verir inş.
inşallah..amin cnmm
aynen canım..
aaaa size c.tesi ne yaptığımı söyliyim. de gülün tam bir ferhundeyim ben :))
bizimkiler altın taktı..
kayınpeder bisiklet getirdi.
eee babane sen ne getirdin dedim.
bizimki evde kaldı dedi.. (eltim bu arada 1 saat geç gelince hediyeyi de evde unutmuşlar)
pazar günü kayınvalidem geldi. (gençlerin arasına uyuz oldum o ayrıda eşimin dayısı gelmiş göya onları getirmişler, çoçuğum 1 yaşındda olmuş gelmemişler. geldikleri güne bakarmısınız.. )
kayınvalidem çıkardı bir altın verdi.
nasıl :))) tam ferhundeyim dimi...
eşime diyorum annen altın getirdi. kadını dün bozarsan getirir tabi diyor.
yaa kızlar muhabbeti açılmışken bizde hafta sonu bi ev gezdik bayıldımm..yatak odasının içinde giyinme odası onun içinde ebeveyn banyosu var 270 m2..eşim öylesine gezdiriyo sanıyodum iş karşılığı daire alma olayı varmış kesin değil ama..eşim kompak sistem,duşakabin falan yapıyo bi bağlasa orayı pat diye ev alıcaz inşallah..hiç aklımızda yoktu..dua edin nolur bu hafta belli olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?