2009 Nisan Anneleri

şirvana kızını vermeyi düşünenler dikkat bunun gelinliği böyle kaynanalığı bin beter olur :)))

Ya evet şirvan bende onu soracaktım sizlere
akıl versenize
ben sizce d.günü yapayım mı hediyeleri topladım
ama içimde kaldı bir pasta annemlerde bir pasta k.validelerde
kestik annemler çeyrek altın k.validem tam altın+bir sürü giysi
oyuncak,halalar ayakkabı giysi bir de pasta almışlardı....

ben bu hftsonu taşınıyorum ayrıca tabi gene kavga filan
etmezsek geçen de tam taşınacaktık kavga çıktı
taşınamamıştık....

Şirvan seninki iyiymiş,o ne yemekler hazır ben de isterim öyle misafir,çayı da servis ediver bi zahmet)
Şirvan senin annenle baban ayrı ayrı mı taktı altın,kayınbaban takmış ya altın,kadıncağızdan ne istedin)
Ben de tam Fikret im dimi))

Maşallah ne kalabalık ama ses yok!!!!!!!

ceyo16, sev_rey, gulfemim, sindoma54, NAVRIS, yaSelin, GulsenUmut+, Esennn, zeyno5, eysan, gulshenidil, galatea79

sirvan az degilsin anacimmmm ama bos ver yanina kar kalmis heheheh bende ne kotuyum dimi al sirvani vur betule

hak ediyorlar canım ..
amin ..hayırlısıysa olsun gerçekten..

hehee iyi yapmışınn

aman ben böyleyim ne yapım..

şirvana kızını vermeyi düşünenler dikkat bunun gelinliği böyle kaynanalığı bin beter olur :)))

o yüzden elif vermiyorya kızını :))))

kız sus ağzından yel alsın. ne kavgası .. allahın izniyle evi taşırsınız inş.
kavgasız dövüşsüz..

bence doğum gününe gerek yok. nasılda pasta kesilmiş. madem.
seneye güzel bir doğum günü yaparsın oğluna....

annem altın, babam ayakkabı almış,
ben gırgırına söylemiştim. esasında. hiç kasıtlı yapmamıştım . ama artık o düşündüyse getirmiş.

ben çok takılırım ona .. onlarda alıştı artık bana..bişey demiyorlar.
tabii arkamdan söyleniyorlarmı bilemiyeceğim.

Seher,facedebn fotolarınızı gördüm,çok güzel olmuş kutlamanız,daha nicelerini kutlamak nasip olsun inşallah!
Nisan anneleri kaç yıl doğumgünü kutlamaz artık,bu yorgunluk ancak geçer )

dilimin alt tarafında aft çıkmış.
konuşunca yada bişey yiyince çok açıyor.

boğazımda gıcıklanıyor..
bugün bitermi yaaa.

yatağa bir şöyle yatsam..

Yok Şirvan,eşinin bu kadar marifetli olduğunu duyunca düşüneyim bari,Baran da babasına çekerse tabi)Kızımı aç bırakmasınlar:-D

Geçmiş olsun şirvan,
Ev işiniz olur inş.GülşenCim, bende allah kısmet ederse taşınıyorum,
ama site de fazla taşınan yok inş.hemen taşınanlar olur,

Bu arada şenay k.validenede helal olsun 3 çocukla o yaşta,
inş.hemen düzelirde bakar gene

Şenay iyi yapmışsın önceden giymekle o zaman
Bu arada en iyisi bakıcı tutmak o zaman,bakıcıya en azından söylersin,şunu şöyle yap böyle yap diye.Bide artık seneye dertlerini de anlatırlar,bakıcıdan olumsuz birşey görseler Allah korusun,söyleyebilirler.

eşimin iş yerinde bir bayan varmış.
çocuğu 1.5 yaşında falan koşuyolunda bi kreşe vermiş. iki çocuğa 1 öğretmen bakıyormuş. bayağı da mennunlar çocuk annesine gitmek istemiyormuş akşamları. sabahta hiç ağlamıyormuş ayrılırken.
tabi fiyatı fazladır. ama milletin dırdırını kaprisini çekmektense değedebilir.

Yok Şirvan,eşinin bu kadar marifetli olduğunu duyunca düşüneyim bari,Baran da babasına çekerse tabi)Kızımı aç bırakmasınlar:-D

anasının da çenesininde maşallahı var..

ama biz eşimle bir karar aldık.
bizim uyuz olduğumuz şeyleri çoçuklarımıza yapmıyacağız..

bakalım ne kadar başarılı olacağız. zaman gösterecek tabii.

aaa bunu gülşaha söyliyelim..
o koşuyolunda çalışıyor eve duruyada görümcesi bakıyor.
görmüştün ya..

evde onlara beraber kalıoyor hem de..

Şirvan ben de ortaokul yaşlarında annemle tartışırdım,çocuğum olsun böyle yapmayacağım diye,arkadaşalrla gezme,aşk vs konularında ,ama ben de kızıma aynı davranacağım galiba:-((O yüzden kaynanalık konusunda birşey demiyorum

sevgi yeni evinizde güzel bi doğum günü yap bencee oğluşuna..
hayırlısıyla olur inşallah
gülşen ev işiniz inşallah olur.
iyi dilekleriniz için çok tskederim kızlar saolun
dilimin alt tarafında aft çıkmış.
konuşunca yada bişey yiyince çok açıyor.

boğazımda gıcıklanıyor..
bugün bitermi yaaa.

yatağa bir şöyle yatsam..
benimde aynen dilimin altında aft çıkmış vücut direnci düşüyo tabi koşturmaktan..

kzılar size doyum olmaz ama
benim gitmem gerekiyor..

bugün satış müdürüde yok . sevrisle gideceğim. 1-1,5 saatte giderim artık .

kaçma şenay sana haberım var,pascal döndü 2 gün dayanabıldık anlayacağın desteğınıçın teşekkür ederım arkadaşım,kocaman öpüyorum senı kocaman,çok mutluyum çok,bu sayfada kaynanayla ılgılı yazını gördüm ama tam okumadım

Miray ı önceden de 2-3 kere salıncağa bindirdiğimde ağlamış,inmek istemişti,dün yine bindirdim,sallayayım dedim,yine ağladı,elinden tutup da sallarken baktım da,elleri titriyor çocuğun.Ben salak da hızlı sallamışım demek ki,sonra çoook yavaş salladım,biraz durdu ,ama yine de çok sevmedi,indirirken de bir hevesle indi
Sizinkiler baya baya sallanıyor mu,yoksa bizimki mi korkak??
Gerçi ben de küçükkken kendi kendime sallanmayı çok geç öğrenmiştim.Hatta arkadaşalrım salıncağın ayakları var ya,üçgen kısımda takla atarlardı,ya da sallanırken kendilerini atarlardı salıncaktan,ben hiç yapamamışımdır öyle şeyler.Çocuuuum da kinestetik zekasını benden almış galiba

valla kızlar şenay kaçmadan yazıım dedım daldım öyle herkese merhaba ışte olanlar eve gıtmek üzere,ınşallah güzel bır hafta olsun hepımıze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…