2009 Nisan Anneleri

Özlem sen yazınca,
Bizim de sokakta 1 tane köpek vardı,şimdi 3 oldular,hepsi de bahçedeler.Çok sesleri oluyor,gece gündüz havlayıp duruyorlar,bide şimdi 3 tane ya,biri havlasa öbürü diğerine havlıyor .Ben de şikayet etsem birşey yaparlar mı diyorum,bir taraftan da köpekleri evlerinden ayırırlar diye de üzülüyorum.Ama bunlar evin içinde değiller ya,ses tamanen dışarda:-((Biri tam karşımızdaki evde

canım benım ya tabıkı sızın ıçınde zor süreklı havalayınca rahatsız oluyosunuz,bızımkıde ılk geldığınde çok havlıyordu ödüm patladı kesın şıkayet gelecek dedım bızım mahalleden değıl arka taraftan geldı meğerse babamla atışan bırıymış,3 tane gerçekten çok doğru söylüyosun,bılmemkı,o kadar ev rahatından sonra bıızmkıne bahçe yaramadı dıye bu kadar ası oldu yoksa hıç fazldan havlaması felan yoktu hele saldırması hıç yoktu son nokta babama saldırması olmuştu ama babamda gerı gelsın deyınce çok mutlu oldum,bence konuşmayı deneyın derım,sende kıyamıyorsun baksana hadı atarlarsa dıyorsun,canım benım ya

şenay Allah sabır versin işin çok zor.benim kaynanamda ben bakarım sen çalış demişti ben de huyunu bildiğim için kesinlikle olmaz demiştim.iyi ki de demişim

Güler sen bir ara işe başlamayacak mıydın,ben mi yanlış hatırlıyorum??

daha üstümü değıştırmedım ınanın yazayım dıye,hadı ben temızleneyım geleyım,hoş ece uyanır o sırada,akşam gırerım artık
10 sayfam var benımde okunmamış

elif pazar günü umutu bindirdim salıncağa tek kelimeyle bayıldı kuşum..bi ara huzursuzlandı rüzgar var diye kapşonunu düzeltiyodum meğer indiricem sanmış ondan ağlıyomuş...çok zor ayrıldık salıncaktan kaldırırken tepindi resmen..teyzemizde vardı başka şeye çektik ilgisini hemen..
miray sevmiyo demekki salıncıağı benimde midem bulanırdı hızlı sallanınca zevk meselesi korkak değildir yani

Deniz benim de aklımda,ev taşıyacaklardı ya,onunla uğraşıyor sanırım,face e de girmiyor.

slm herkese ruhani geldi :roflol:

kızlar günaydın benim oğlum hasta olduu gece ateşini 39 un altına düşüremedik şimdi 38 neyseki bakalım

geçmiş olsun cancana
inşallah cıkmaz atesi tekrar annesi
:Saruboceq:

bende bi kez yaptım arı mamadan ama suyla yapmıştım.
sanki çok şekerli cok vanılya kokusu vardı
sütle yapsam tadı degısırmıkı

şirvancım
senınkı yıne gelmıs.pastasını yemıs gıtmıs
bızımkı taa sıvastan pasta istiyo
burdan sivas otubusüne pasta verıcekmısım ona götursunler dıye hayallahım yaa :roflol:

bende erenı bı kaçkez bındırdım
cok sallamadım ama
sevmedımı ne
ne bınmeye meraklı ne inmeye
bindirince oyleee duruyo cok mutlu sayılmaz
indirincede aynı
demekkı salıncak mutlu etmıo kucukbeyi CADIARZU

iyi akşamlar
şirvan arı mama suyla yapılınca bir besleyiciliği yok ama sen sütle yapmışssın daha ne olsun sütü almış oluyor hem içine ceviz meyve katarakta zenginleştirebilirsin
elif benim kız tam tersi salıncakta hızlı sallayacaksınki mutlu oluyor benimkide gözü çok kara oda zzor kaydıraktan tek başına kaymaya başladı düşünnn halimiii

keremde çok seviyo salıncağı almayı düşünüyorum zaten gıkı çıkmıyo hergün parktayız vallahi

günaydın kızlar..
nasılsınız.
vaktim varken size merhaba diyeyim dedim.

bende verıyorum arada yıyor arada yemek yıyor....

veee öğrendim tabikiii bana özelmiş budurum yani sadece kızlara bakamayacak kadar hastaymış
çift standart alah onada kolaylık versın sizlerede sabır...
ben dün wakikideydim görmedim...

ay ege cok sevıyor salıncagı.........

GÜNAYDIN DÜN SAAT 3de GıTTıK GECE 10 GELDıK kocalar arıyor devamlı nerdesınız aaa diyoruzyemekler hazır yıyın sizz... hyr ddıler bizde dışardan alın koptuk ama cocuk gibilerdi gece dışardayız ddiye arkadaşın araasıyla gıttık....

ne güzel dolaştık yemek yedikkk

bir kaç bişilerde aldık egeyeee

bide görümcemin oglunaaa

SUAN EGE ANNEMLERDEE saa eşimle yolladımmmm bende şoktayımmmmmmmmmmmmmm

ilk defa böyle bişey yaptım ... bende az sonra hazırlanıp gidecegım annemlerdeyız bugun...... duramıyorum evdeee ege yok sessizlikkkk

size iyi sohbetlerrrr

Günaydınlar....
olsun melek arada yapmak lazım ben hiç bırakmadım şimdiye kadar
evdeyken ama artık bırakıp özelimizede ayıralım diyorum
yapabilirsek tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…