deniz annesinin yanına gitti diye biliyorum ben ..manisamıydı acaba emin deilim
kızlar günaydın benim oğlum hasta olduu gece ateşini 39 un altına düşüremedik şimdi 38 neyseki bakalım
bende bi kez yaptım arı mamadan ama suyla yapmıştım.ben 3 gündür akşamları barana sütlü arı mama yapıyorum . bir güzel yiyor..
bundan sonra hep yapmayı düşünüyourm..
arı mama kullanan varmı aranızda...
dr. sordum hiç bir besin değeri yok dedi.
ama sütle yapıyorum.
hemde normal inek sütüyle..
bişey olurmu acaba?
hazır alınanlar
pasta-
su böreği
küçük pizzalar
eşimin yaptıkları
makarna salatası
havuç salatası
kırmızı lahana salatası
patates salatası
annemin yaptıkları
2 çeşit kurabiiye
mercimekli köfte
hee bu arada kayınvalideme dolma sar dedim.
saramam dedi.
topla komşularını sar dedim. işte.
işine gelince komşuları toplayıp sarıyosun .
kısacası yapmadı. misafir gibi son dakika geldi. c.tesi günü . 1 saat onları bekledik zaten pasta kesmek için
sonrada gittiler işte.
Miray ı önceden de 2-3 kere salıncağa bindirdiğimde ağlamış,inmek istemişti,dün yine bindirdim,sallayayım dedim,yine ağladı,elinden tutup da sallarken baktım da,elleri titriyor çocuğun.Ben salak da hızlı sallamışım demek ki,sonra çoook yavaş salladım,biraz durdu ,ama yine de çok sevmedi,indirirken de bir hevesle indi
Sizinkiler baya baya sallanıyor mu,yoksa bizimki mi korkak??
Gerçi ben de küçükkken kendi kendime sallanmayı çok geç öğrenmiştim.Hatta arkadaşalrım salıncağın ayakları var ya,üçgen kısımda takla atarlardı,ya da sallanırken kendilerini atarlardı salıncaktan,ben hiç yapamamışımdır öyle şeyler.Çocuuuum da kinestetik zekasını benden almış galiba
bende verıyorum arada yıyor arada yemek yıyor....ben 3 gündür akşamları barana sütlü arı mama yapıyorum . bir güzel yiyor..
bundan sonra hep yapmayı düşünüyourm..
arı mama kullanan varmı aranızda...
dr. sordum hiç bir besin değeri yok dedi.
ama sütle yapıyorum.
hemde normal inek sütüyle..
bişey olurmu acaba?
çift standart alah onada kolaylık versın sizlerede sabır...veee öğrendim tabikiii bana özelmiş budurum yani sadece kızlara bakamayacak kadar hastaymış
ben dün wakikideydim görmedim...Kızlar,Waikiki de annekız T-shirtleri varmış,şimdi bir arkadaşın faceinde gördüm,çok güzeller,ama onu giyip çıksa insan,ogün kaç kişide daha vardır kimbilir,Kızılay dağıtmış gibi:-((
ay ege cok sevıyor salıncagı.........Miray ı önceden de 2-3 kere salıncağa bindirdiğimde ağlamış,inmek istemişti,dün yine bindirdim,sallayayım dedim,yine ağladı,elinden tutup da sallarken baktım da,elleri titriyor çocuğun.Ben salak da hızlı sallamışım demek ki,sonra çoook yavaş salladım,biraz durdu ,ama yine de çok sevmedi,indirirken de bir hevesle indi
Sizinkiler baya baya sallanıyor mu,yoksa bizimki mi korkak??
Gerçi ben de küçükkken kendi kendime sallanmayı çok geç öğrenmiştim.Hatta arkadaşalrım salıncağın ayakları var ya,üçgen kısımda takla atarlardı,ya da sallanırken kendilerini atarlardı salıncaktan,ben hiç yapamamışımdır öyle şeyler.Çocuuuum da kinestetik zekasını benden almış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?