2009 Nisan Anneleri

günaydın
gecemiz berbattı,azı dişler uyutmadı oğlumu e tabi oğlumda bizi
şimdi uykusuzluğa dayanamadı uyudu...

hadi gözün aydın şeker.
asenin için biraz zor olacak ama.. hem pascal hem ece...

şenay Allah sabır versin işin çok zor.benim kaynanamda ben bakarım sen çalış demişti ben de huyunu bildiğim için kesinlikle olmaz demiştim.iyi ki de demişim
sen işe başlayınca kim bakacak .. sende iyi alıştın hee evde oturmaya..
bişey söyliyim mi .
valla işe gelince dinleniyorum. rahat çayımı içiyorum.
evde nerde.. yemeğimi bile yiğemiyourm düzgün..

deniz annesinin yanına gitti diye biliyorum ben ..manisamıydı acaba emin deilim
aydındı canım..

Deniz benim de aklımda,ev taşıyacaklardı ya,onunla uğraşıyor sanırım,face e de girmiyor.

olabilir...

bizde gene 2 saatte bir kalktık,
valla bende işyerinde dinleniyorum
hemde stres atıyorum evde nerdeeeee

evet iyi fikir bir deniyim . bakım . öylede yiyecekmi . paşa..

ben bu arada bim deki dost devam sütü aldım..
kullanan varmı ?

esra söylemişti. ondan aklımda kalmış bende aldım.

baran devamlı yürümek istiyor..
dün oturduğu yerde kalkmaya çalıştı. daha poposunu kaldıramadan yüz üstü yere kapandı.
dedim dudak patladı şimdi. ama .allahtan bişey olmadı..

dün işten eve 8 de gittim. 10-15 dak yemek yemeğe çalıştım.
sonra baranın peşinde tüm evde tur attık.

artık beni görüpde yanında olmazsam ağlıyor. sabah tuvalete gittim , kıyameti kopardı.
annem babam kalktı düşünün.

ama ben yokken bir sorun yok. beni görmesin yeter. sabah konuştum oğlum bak işe gidecem , akşam geleceğim. bırakıyorum nenesinin koynuna yok bana gelecek.
en sonunda eline birkaç bişey verdikte ilgisi dağıldı. bende çıktım.

kokumada çok alıştı. gece hep beni istiyor yanında...
nasıl ayıracam bilmiyorum..
kötü ettim esasında aramızda yatırmakla ama..

bizde gene 2 saatte bir kalktık,
valla bende işyerinde dinleniyorum
hemde stres atıyorum evde nerdeeeee

sen viaportun oralardamı çalışıyosun.

taşınacağın ev nerde ? oda yakın mı bari.

esasında öğlen buluşabiliriz ama çok kısa süreli olur.
ben viaportun oraya 15-20 dak. gelirim. dönüşte öyle.
zati öğle molası 1 saat ---

Günaydın................

Valla iyi ya da kötü bence Şenay ın kayınvalidesine bravo 3 minik canavar......Biz 1 tanesine zor bakıyoruz......

Benim tatlişkom kendi kendine kalkıyor artık oturduğu yerden
Sonra da müthiş bi şey başarmış edasıyla seviniyor............(Benimde mutluluktan içim kabarıyor)
Yürüyüp yorulunca panik yapıyor.... Panik yapmazsa kendini popo üstü bi güzel atıyor yere...........

günaydın,
nerdesin bacım ..

işler yoğundu biraz, ders maratanuda başladı giremedim.

moralimde çok bozuk. akşam oğlumu payladım. içime dert oldu şimdi
uffffffsenağlama

ağlayacak bir omuza ihityacım varrr

ŞirvanCım ben viaportun orada oturuyorum,
annemler ataşehirde oturuyor, benim işyeride
oraya yakın imes,kadosan vs bilirsin belki buraları

keşke öyle bir imkan olsaydı ne güzel olurdu,
sen havalar düzelsin bize gelin yer içer sonrada
viaporta gideriz çocuklarla...

Sevilay şekerim
Bugün AKM ye gidecem ablamla Anneler gününüe özel fuar varmış.ıstersen gel........

kızlar selam
sağol şırvancım,ben kullanıyorum arı mama sevverek yıyor bır öğün ve süt karıştırıyorum dedığın gıbı,son 1 aydır bımın dost sütünü kullanıyorum ya geçen günde söyledım ama genelde arada kaynıyor şımdı yıne sormak ısterım,ben gece süt verıyorum eceye yada sabah herneyse o tokluk durumuna göre değışıyor da bıberonu kaynattığım halde sıldığımde kahverengı yada sıyah lekeler çıkıyor arkadaşlar bıberon ve böyle devam sütü kullanan arkadaşlarımız varsa bakıp söyleyebılırlermı,taktım ben buna ıçındekı maddelerdense nedır bu rengı yapan,desemkı yıkadığım su çok kıreçlı o rengı verecek kadarmı yanı,lütfen unutmazsanız bakarmısınız
şırvancım baran resmen herıf olmuş herüüüff,yerım onun o yanaklarını dötünü başını ben,sevdığımden söylüyorum herıf dıye ha yanlış anlama benı
benım akıllı kızım tam bır canavar oldu bugün dr. soracam düşünün yanı,test sonuçlarını almaya gıdecem nasılsa,tam bır afet herşeye ağlıyor herşeye ne ıstıyorsa ağlayarak yaptırıyor,tabıkı bızımkıler alışırdı ağlatma çocuğu dıyerek,ne ıstıyorsa ver dıyerek al ışte han dedığı yere hamam yaparsan olacağı bu ama nasıl ağlama bılıyormusunuz gözde tek damla yaş yok avazı çıktığı kadar bağırıyor ıstedığıonı verınce anında susuyor ve gülüyor,ne yapmalıyım acaba çok şaşkınım çok

bılgecım üzülme lütfen kolay değılkı sınırlerın bozuldu tabı,akşam alırsın gönlünü hem boş yere paylamamışındır dımı,annesın sen,benı annem ağlattığı zaman gıder özür dılerdım ağlarken sonra o da ağlardı kendımce ıntıkam alırdım ışte ne kötüymüşüm ama annemde döverdı benı valla hemde yemek yemıyorum dıyeeeeeee,sınırlerı çok zayıftı yazık şımdı düşünüyorumda ne çekmış kadın ya bızden

ÖzlemCım gece ben hala devam sütü veriyorum biberonda öyle bir leke yok anlamadım valla,
Alıştırmadan değil bu aylarda inat oluyormuş bak hepimizin çocuğu öyle benim oğlan
kafasını bir geri atıyor valla korkudan belini kıracak sanıyoruz,bir şeye takıldımı o olacak illa
boğa burcu inatçılar işte....

günaydın kızlar benim oğluşta dün geceden beri ateşli bi husuz görmeyin valla yaaaaaaa..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…