bılgecım üzülme lütfen kolay değılkı sınırlerın bozuldu tabı,akşam alırsın gönlünü hem boş yere paylamamışındır dımı,annesın sen,benı annem ağlattığı zaman gıder özür dılerdım ağlarken sonra o da ağlardı kendımce ıntıkam alırdım ışte ne kötüymüşüm ama annemde döverdı benı valla hemde yemek yemıyorum dıyeeeeeee,sınırlerı çok zayıftı yazık şımdı düşünüyorumda ne çekmış kadın ya bızden
Sevilay şekerim
Bugün AKM ye gidecem ablamla Anneler gününüe özel fuar varmış.İstersen gel........
aynen valla aman şımarsın be boşver, ileride nasılsa kime şımaracaklarsınırlerımtörğülendı ınan canım ya süreklı ağıtla,ınşallah dedığın gıbı olur,bı ara bızımkı takıyodu ona hıç beklemedığın anda atıyordu arkaya bıde kasıyodu kendını düzeltmıyodu emınım öyle yapıyordur senınkıde,ınşallah düzelır hemen,bak ben bılıyorum kaan gelsın bugün şımartmışsınız dıyecek
aynen valla aman şımarsın be boşver, ileride nasılsa kime şımaracaklar
okul,iş güç yaşam mücaedelesi erkenden hayata atılıyorlar.....
ayy maşallah ona.. bizimkide yorulunca duvarlara tutunup destek alıyor..Günaydın................
Valla iyi ya da kötü bence Şenay ın kayınvalidesine bravo 3 minik canavar......Biz 1 tanesine zor bakıyoruz......
Benim tatlişkom kendi kendine kalkıyor artık oturduğu yerden
Sonra da müthiş bi şey başarmış edasıyla seviniyor............(Benimde mutluluktan içim kabarıyor)
Yürüyüp yorulunca panik yapıyor.... Panik yapmazsa kendini popo üstü bi güzel atıyor yere...........
işler yoğundu biraz, ders maratanuda başladı giremedim.
moralimde çok bozuk. akşam oğlumu payladım. içime dert oldu şimdi
uffffffsenağlama
ağlayacak bir omuza ihityacım varrr
ayy maşallah ona.. bizimkide yorulunca duvarlara tutunup destek alıyor..
akıllı pıdık bunlar yaa..
poposunun üstüne düştüğünde ağlıyor. çok kıvmetldir. benim oğlanın poposuda :))
niye payladın kız çoçuğu..
sana verecek omuzum falan yok . suçlusun sen ...klava:
ŞirvanCım ben viaportun orada oturuyorum,
annemler ataşehirde oturuyor, benim işyeride
oraya yakın imes,kadosan vs bilirsin belki buraları
keşke öyle bir imkan olsaydı ne güzel olurdu,
sen havalar düzelsin bize gelin yer içer sonrada
viaporta gideriz çocuklarla...
kızlar selam
sağol şırvancım,ben kullanıyorum arı mama sevverek yıyor bır öğün ve süt karıştırıyorum dedığın gıbı,son 1 aydır bımın dost sütünü kullanıyorum ya geçen günde söyledım ama genelde arada kaynıyor şımdı yıne sormak ısterım,ben gece süt verıyorum eceye yada sabah herneyse o tokluk durumuna göre değışıyor da bıberonu kaynattığım halde sıldığımde kahverengı yada sıyah lekeler çıkıyor arkadaşlar bıberon ve böyle devam sütü kullanan arkadaşlarımız varsa bakıp söyleyebılırlermı,taktım ben buna ıçındekı maddelerdense nedır bu rengı yapan,desemkı yıkadığım su çok kıreçlı o rengı verecek kadarmı yanı,lütfen unutmazsanız bakarmısınız
şırvancım baran resmen herıf olmuş herüüüff,yerım onun o yanaklarını dötünü başını ben,sevdığımden söylüyorum herıf dıye ha yanlış anlama benı
benım akıllı kızım tam bır canavar oldu bugün dr. soracam düşünün yanı,test sonuçlarını almaya gıdecem nasılsa,tam bır afet herşeye ağlıyor herşeye ne ıstıyorsa ağlayarak yaptırıyor,tabıkı bızımkıler alışırdı ağlatma çocuğu dıyerek,ne ıstıyorsa ver dıyerek al ışte han dedığı yere hamam yaparsan olacağı bu ama nasıl ağlama bılıyormusunuz gözde tek damla yaş yok avazı çıktığı kadar bağırıyor ıstedığıonı verınce anında susuyor ve gülüyor,ne yapmalıyım acaba çok şaşkınım çok
geçmiş olsun canım ..günaydın kızlar benim oğluşta dün geceden beri ateşli bi husuz görmeyin valla yaaaaaaa..........
ilahi özlem. oğlumda gelip özür diliyo sonra sarılıp ağlaşıyoz. odamı intikam aldığını düşünüyo acaba.
anneler hep aynı demekki bende yemediği zaman vururum bir iki.
hı demi sen zaten gıcık oluon bana.
haksız değilim aslında ama biraz abarttım o ndan üzgünüm
günaydın kızlar herkes iidir inşallah.sabah bizde kayrayla bozuştuk kahvaltı yapmak istemiyo yaa napıcamı şaşırdım artık. değişik şeyler deniyorum yok en son azcık tahin helvası yedi ekmekle birazda süt ne olcak bilmiyorum zaten çok zayıf yürümeye başlayınca kilo verdi galiba sürekli hareket halinde
bu arada klabalıkta buyüyen çoçuk ister istemez şımarık oluyor.
ben bizimkileri tembiliyorum valla. yiğenime yaptıkalarınızı yapmayın diye..
ne kadar dinlerler bilmiyorum ama..
geçmiş olsun canım ..
ne vuruyon mu çok ayıp..
bırakın zorlamayın . aç kalsın . yemesin. ama eline abur cubur da vermeyin .
aç olunca mecbur yiyecek.
evet sana uyuz oluyorum..
özelden mesaj atta bende burda yayınlayım naniknanik naniknanik naniknanik
yayınladı valla sen kaçırdın sanırımneee çok ayıppp . özelden attığım mesajları burdan mı yayınladın. adı üstünde özel şekerim özellll
günaydın kızlar herkes iidir inşallah.sabah bizde kayrayla bozuştuk kahvaltı yapmak istemiyo yaa napıcamı şaşırdım artık. değişik şeyler deniyorum yok en son azcık tahin helvası yedi ekmekle birazda süt ne olcak bilmiyorum zaten çok zayıf yürümeye başlayınca kilo verdi galiba sürekli hareket halinde
zerenimo ne dese beğenirsiniz s...tir babaannemizin marifeti kuduruyorum sinirden
anne bu böyle diyo dedim heee evet öğretiyoruz demezmi bide
şenaycım zaten sen ne öğretirsen hep tersini öğretir bu babaanneler
küfür acayip bişey ya
özelliklede kız çocukları için
en umulmadık bi anda söylüyolar bide yerin dibine geçiyosun
hoş ben demr öğrenipte söylersede yerin dibine geçerim ya
geçen gün bi arkadaşın arkadaşının kızı 4 yaşında markette bişey istemiş anneside satmıyolar onu demiş
satmayıpta ..... sokuyolar demezmi
yuuuuuuuuuuuuuuh dedm o ne yaaa kavgada söylenmez böyle laflar
nerden öğrenirler anlamadm
anaokulu öğretmenliğine 320puan gerekliymiş benim 282mafoldumben
Bizimki de öyle anca yemek için zorla oturtuyoruz,kesinlikle veriyor. meriç 9. ayından beri yürüyo..
adamakıllı kilo alamadı..
doktor hareketten dedi..
çocuğun popusu uyurken yer görüyo..
hep ayakta.. süreklii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?