2009 Nisan Anneleri

kızlar daha önce gidip memnun kaldığınız tatil köyü yada tatil yapılacak görmeye değer dediğiniz yer varmı?
bebeklerle bu yaz rahat edebileceğimiz bir yer bulmamız lazım ve ben 3 gündür araştırıyorum bulamadım hala
haziran sonu düşünüyoruz hem ağustos sıcağına benzemez ege daha rahat eder dedik...

canım moralini bozmak istemem ama ..
çoçuk yemiyence de yemiyor.
bizim burda satış müd. oğlu.
8.sınıfta zayıfcana bişey. çoçuk hiç bir şey yemiyor. başından beride öyleymiş.
bende iste o yüzden diyorum zorlamayın diye..

zorlayınca o daha çok yememek isteyecek.
hep yasaklı şeyler tatlı gelmezmi insana..

sağlığında bir sorun yoksa bende sen de kafana dert etme derim .

insan iyi bişey öğretir.guruu duyulacak. sıkılmadan bide evet diyo kadın haa.

zonkkkkk:1shok:

evde çocukla çalışmak ne kadar zor sultan. valla gene iyi almışsın. sıkma canınıa.s.
kadında onunla gurur duyuyor..
biziim bir arkadaşın anneside. buda anane..
çoçuça sırf küfür öğretiyor..

piç öğretmiş. annesi kızınca da prinç dedim diye kıvırmış. zekaya bakarmısın.

kızlar bugün toplantı falan var beni merak etmeyin çok giremem
ok. tatlım kolay gelsin.

patara güzel gerçi ben orda kalmadım . günü birlik gittim.
kalkanda kalmıştık balayında. çevre yerleri gezmiştik.

ama pataranın çok güzel bir kumsalı var. çoçuklar güzel kum oynayabilirler.

bende çıkacam ama beni merak edin anacım.

ayy bi kere eşimle tartışmıştık. arkasından birden küfrettim . ağzımdan kaçtı . oğlan duy bunu . babası gelince baba annem san rus çocuğu dedi demezmi. bnede ruslardan bahsediyoduk da dedim eşime.

Günaydınlar....
olsun melek arada yapmak lazım ben hiç bırakmadım şimdiye kadar
evdeyken ama artık bırakıp özelimizede ayıralım diyorum
yapabilirsek tabi....
umut 6 aylıktı başladı anneannesinde kalmaya..çok alıştı oraya .annemin odasına umutun park yatağını koyduk rahat rahat uyuyo kuzum..walla kızlar atın arada alışsınlar sizde nefes alırsınız.
evet iyi fikir bir deniyim . bakım . öylede yiyecekmi . paşa..

ben bu arada bim deki dost devam sütü aldım..
kullanan varmı ?

esra söylemişti. ondan aklımda kalmış bende aldım.
pınar çocuk sütü kullanıyorum daha önce ilk adımını kullanıyoduk 8.aydan beri yeni terfi ettik 1 yaş olanına..ama dost süt ülkerin diye biliyorum ben iyidir yani..

özlemcim o kahverengi lekelere baktım sen söyleyince öyle bişi bizdede yok..biberonunun markasındanmı acaba..facede bebeğim ne yesin diye bi grup varya sultan önermiş orda mothercare in bibebonlarının çok sağlıksız olduğu yazıyodu bi bak istersen sırf o markada değilmiş aslında bi çok marka varmış abd de yasakmış türkiyede serbest..
ayy benim canım annecimde ne çekmiş benden..tam 3 kere üst üste mama yaparmış üçünüde çıkarırmışım ..çorabıma kadar hemde..bide aldığım lokmayı yutmazmışım..ne sinir bozucuymuşum ben yaaa.
şimdi umut maşallah zorlamıyo bizi..annemde oğlum benim mükafatım diyo..

sevgi benim oğlumda sevdiği bi yerden alırsan bi tepiniyo görmen lazım inat bu çocuklar gerçekten koç boğa karışık hepsi..

günaydın kızlar benim oğluşta dün geceden beri ateşli bi husuz görmeyin valla yaaaaaaa..........
geçmiş olsun cnm

şirvan dünden beri söylüycem söylüycem unutuyorum baranın kıyafetine bittim nasıl yakışmış pehlivana yaa..her çocuk taşıyamaz kıyafeti..

bu arada kızlar oğlum kesinlikle anne demiyo inat..babababa diye ağlıyo dedesini dilinden düşürmüyo..anne de diyince böyle müzikal bişeyler çıkarıyo ..yutkunma sesi gibi farklı bişey..o anne demekmiş güyaa..bebekliğinden beri yapardı onu zaten..
sizinkiler söylüyomu..?

benim biraz işim var görüşürüz sonra..

burcu başın sağolsun canım. yeni gördüm. melek ananenin mekanı cennet olsun.

Son düzenleme:
Biz Alp Demir 3,5 aylıkken ayvalık cunda adasına gitmiştik,
kumsalı güzeldi memnun kalmıştık

biz de şimdi nereye gitsek diye düşünüyoruz,
çok uzak olmasın arabayla gitsek diyoruz ama

bacak kadar çoçuk bile senden güzel kıvırmış..

aaaa kıvırma konusunda eşimin üstüne yok.
anında yazıyor..
ama bana yediremiyor o ayrı..
yemiyorum ama bazen gargara yapıp atıyorum ...

şirvan çanakkale işi kaldı
eşim orda iş açıcaktı arkadaşıyla ama yer olarak ordan vazgeçtiler

bende zigana clup (kemer)tavsiye ederim.harika biryer....
çanakkale küçükkuyu yada altınoluk
ben daha farklı biryer görmek istiyorum bu yaz ve egeyle rahat edebileceğim biryer
sizin yazdıklarınızı incelicem şimdi

öncelikle teşekkür ederiz. :)))

akşamları bırakma konusuna gelince baran gece meme emiyor. biberonda almadığı için sütte veremiyorum .
o yüzden geceleri bırakamam.
hem kadıncağız gündüz bakıyor birde gecemi baksın yazık kıyamam anama..
o olmasa ben ne derdim. elim ayağım valla.
ben yoruluyorum o yorulmuyor..

eee bu arada annenize ne hediye alıyorsunuz..

Şirvan yemek yedin mi ?? bu aralar yemekten pek bahsetmşyorsun
sanırım d.günlerinde iyi yedin ))

ağzımda yara var ya yemekyiyemiyorum.
şimdi gidiyorum yemeğe .. nasıl yiyeceksem .

Bilg açık bırakmıştım
Birazdan da çıkacamam
Herkese iyi günler. Bakalım anneme hediye bulabilecek miyim............

gülşencım çok teşekkür ederım canım baktığın ıçın bakıım bende ne yazıyor ıçını sıldın dımı,allah allah ya neden nassıl oluyor pekı şaştım kaldım
günaydın kızlar benim oğluşta dün geceden beri ateşli bi husuz görmeyin valla yaaaaaaa..........
geçmış olsun canım,hemen düşsün ınşallah ateşı
ilahi özlem. oğlumda gelip özür diliyo sonra sarılıp ağlaşıyoz. odamı intikam aldığını düşünüyo acaba.

anneler hep aynı demekki bende yemediği zaman vururum bir iki.
bılge onu bılmemde ben öyle yapıyordum buldığın bırde ne atıyorsa mesela terlık alıyodum terlığı götürüyordum annecım ben senı çok züdüm özür dılerım dıyordum sonra o başlıyodu ağlamaya benle beraber,mesela çoğunluk anne dıye ağlar dımı ben baba dıye ağlardım yanı karışık bır çocukluk yaşadım galıba pöhpöhpöh
aynen valla aman şımarsın be boşver, ileride nasılsa kime şımaracaklar
okul,iş güç yaşam mücaedelesi erkenden hayata atılıyorlar.....
doğru söylüyosun sevgı onun ıçın abartıyoruz ışte amaaaan abartalım yahu bırıcık cücüklerımız onlar bızım demı
haklısınız valla oğlum daha ikinci sınıfa gidiyo,sabah 8 de çıkyo evde öğleden sonra 4.30
da eve geliyo sonra biraz dinleniyo ders yine yazık yavruma dinlenmede yemek ,meyva geçiyo valla.....
bur maratonkı sorma canım ben üzülüyorum çocuklara zaten sıstemde hoşuma gıtmıyor bır sürü gereksız bılgıde alıyorlar dıye göndermeyecem okula dıyorum ben yanı bunu uzun süredır dıyorumda zaman artık neyı gösterır bılmem

bence hıııç sıkma canını yapısı o,hem ıyı toplamış kendını baksana 2 kılo doğdu dıyosun benımkı 3,750 felandı ama şımdı 9 kılo 2 aydır ne aldı ne verdı ne tahlıller bılıyosun,sağlıkları yerınde olsun yeter
kolay gelsın canımcım
aysun siizin çanakkale işi ne oldu .. ?

kıs maşallah sana unutmazsın hıçbışeyı heee tütütütütü maşalah

aysuncum hamile kalmadan önceki son yaz suenoya gitmiştik ebru gündeş sibel can falan var diye..odalar ve konfor çok iyi değil ama yemekler süper..bide çok rahat bi yeme sistemi var kahvaltıdan sonra side sokağı diye bi yer var havuzların yanında 12 de bi açılıyo 6 ya kadar istediğin zaman öğle yemeği..öyle yok odaya çık üzerini değiştir tekrar in yok..otelin göl evleride var süper hatta bebeğimiz olursa buraya gelelim bi dahaki sefere demiştik bu yaz oraya gidicez inşallah..
bide kesinlikle lara kervansaraya gitmeyin bu yaz oraya gittik yürü yürü anamız ağladı upuzun bi otel..çok saçma bi mimarisi var..

kızlar ben bı kahve ardına bır banyo sonra kuaför(bı fön çektırıım demı kocam gelecek akşama ankaradan,en son ecenın doğum gününde burdaydı e nerdeyse 1 ay olmuş he)sonra hastane tahlıl sonuçlarını alıım ınşallah ıyı çıkacak sonra bı arkadaşıma uğrıım yarım saat sonra gelııım,çok şey yapacakmışım geldı böyle yazınca ama toplasan hepı topu 3 saat ha
bılge ıspıyonlayışı süpermış valla boşuna demıyolar çocuktan al haberı
öpüldünüz arkadaşlarım opuyorumnanaktan

özlem peçeteyle silmedim ama yakından inceledim akşam bi bakıyım..
kıs boşuna fön çektirme nasılsa bozulucak sabaha..he heeyerimseniben
ay bende bi gidemedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…