neee çok ayıppp . özelden attığım mesajları burdan mı yayınladın. adı üstünde özel şekerim özellll
yayınladı valla sen kaçırdın sanırım))
şirvan kayra 2 kilo doğdu ama bi türlü toparlayamadı 8.5 olmuştu ama dün evde tartıyım dedim 8 olmuş galiba zaten bacaklarından falanda anlaşılıyo bi sürrü tahlil yapıldı zayıflığı için hormonlarına bakıldı bişey çıkmadı ama yinede takıyorum bazen neden zayıf diye
kadında onunla gurur duyuyor..insan iyi bişey öğretir.guruu duyulacak. sıkılmadan bide evet diyo kadın haa.
zonkkkkk:1shok:
evde çocukla çalışmak ne kadar zor sultan. valla gene iyi almışsın. sıkma canınıa.s.
ok. tatlım kolay gelsin.kızlar bugün toplantı falan var beni merak etmeyin çok giremem
kızlar daha önce gidip memnun kaldığınız tatil köyü yada tatil yapılacak görmeye değer dediğiniz yer varmı?
bebeklerle bu yaz rahat edebileceğimiz bir yer bulmamız lazım ve ben 3 gündür araştırıyorum bulamadım hala
haziran sonu düşünüyoruz hem ağustos sıcağına benzemez ege daha rahat eder dedik...
bende çıkacam ama beni merak edin anacım.kızlar bugün toplantı falan var beni merak etmeyin çok giremem
canım moralini bozmak istemem ama ..
çoçuk yemiyence de yemiyor.
bizim burda satış müd. oğlu.
8.sınıfta zayıfcana bişey. çoçuk hiç bir şey yemiyor. başından beride öyleymiş.
bende iste o yüzden diyorum zorlamayın diye..
zorlayınca o daha çok yememek isteyecek.
hep yasaklı şeyler tatlı gelmezmi insana..
sağlığında bir sorun yoksa bende sen de kafana dert etme derim .
kadında onunla gurur duyuyor..
biziim bir arkadaşın anneside. buda anane..
çoçuça sırf küfür öğretiyor..
piç öğretmiş. annesi kızınca da prinç dedim diye kıvırmış. zekaya bakarmısın.
ok. tatlım kolay gelsin.
umut 6 aylıktı başladı anneannesinde kalmaya..çok alıştı oraya .annemin odasına umutun park yatağını koyduk rahat rahat uyuyo kuzum..walla kızlar atın arada alışsınlar sizde nefes alırsınız.Günaydınlar....
olsun melek arada yapmak lazım ben hiç bırakmadım şimdiye kadar
evdeyken ama artık bırakıp özelimizede ayıralım diyorum
yapabilirsek tabi....
pınar çocuk sütü kullanıyorum daha önce ilk adımını kullanıyoduk 8.aydan beri yeni terfi ettik 1 yaş olanına..ama dost süt ülkerin diye biliyorum ben iyidir yani..evet iyi fikir bir deniyim . bakım . öylede yiyecekmi . paşa..
ben bu arada bim deki dost devam sütü aldım..
kullanan varmı ?
esra söylemişti. ondan aklımda kalmış bende aldım.
özlemcim o kahverengi lekelere baktım sen söyleyince öyle bişi bizdede yok..biberonunun markasındanmı acaba..facede bebeğim ne yesin diye bi grup varya sultan önermiş orda mothercare in bibebonlarının çok sağlıksız olduğu yazıyodu bi bak istersen sırf o markada değilmiş aslında bi çok marka varmış abd de yasakmış türkiyede serbest..kızlar selam
sağol şırvancım,ben kullanıyorum arı mama sevverek yıyor bır öğün ve süt karıştırıyorum dedığın gıbı,son 1 aydır bımın dost sütünü kullanıyorum ya geçen günde söyledım ama genelde arada kaynıyor şımdı yıne sormak ısterım,ben gece süt verıyorum eceye yada sabah herneyse o tokluk durumuna göre değışıyor da bıberonu kaynattığım halde sıldığımde kahverengı yada sıyah lekeler çıkıyor arkadaşlar bıberon ve böyle devam sütü kullanan arkadaşlarımız varsa bakıp söyleyebılırlermı,taktım ben buna ıçındekı maddelerdense nedır bu rengı yapan,desemkı yıkadığım su çok kıreçlı o rengı verecek kadarmı yanı,lütfen unutmazsanız bakarmısınız
şırvancım baran resmen herıf olmuş herüüüff,yerım onun o yanaklarını dötünü başını ben,sevdığımden söylüyorum herıf dıye ha yanlış anlama benı
benım akıllı kızım tam bır canavar oldu bugün dr. soracam düşünün yanı,test sonuçlarını almaya gıdecem nasılsa,tam bır afet herşeye ağlıyor herşeye ne ıstıyorsa ağlayarak yaptırıyor,tabıkı bızımkıler alışırdı ağlatma çocuğu dıyerek,ne ıstıyorsa ver dıyerek al ışte han dedığı yere hamam yaparsan olacağı bu ama nasıl ağlama bılıyormusunuz gözde tek damla yaş yok avazı çıktığı kadar bağırıyor ıstedığıonı verınce anında susuyor ve gülüyor,ne yapmalıyım acaba çok şaşkınım çok
ayy benim canım annecimde ne çekmiş benden..tam 3 kere üst üste mama yaparmış üçünüde çıkarırmışım ..çorabıma kadar hemde..bide aldığım lokmayı yutmazmışım..ne sinir bozucuymuşum ben yaaa.bılgecım üzülme lütfen kolay değılkı sınırlerın bozuldu tabı,akşam alırsın gönlünü hem boş yere paylamamışındır dımı,annesın sen,benı annem ağlattığı zaman gıder özür dılerdım ağlarken sonra o da ağlardı kendımce ıntıkam alırdım ışte ne kötüymüşüm ama annemde döverdı benı valla hemde yemek yemıyorum dıyeeeeeee,sınırlerı çok zayıftı yazık şımdı düşünüyorumda ne çekmış kadın ya bızden
geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar benim oğluşta dün geceden beri ateşli bi husuz görmeyin valla yaaaaaaa..........
bende çıkacam ama beni merak edin anacım.
ayy bi kere eşimle tartışmıştık. arkasından birden küfrettim . ağzımdan kaçtı . oğlan duy bunu . babası gelince baba annem san rus çocuğu dedi demezmi. bnede ruslardan bahsediyoduk da dedim eşime.
burcu başın sağolsun canım. yeni gördüm. melek annenin mekanı cennet olsun.
umut 6 aylıktı başladı anneannesinde kalmaya..çok alıştı oraya .annemin odasına umutun park yatağını koyduk rahat rahat uyuyo kuzum..walla kızlar atın arada alışsınlar sizde nefes alırsınız.
pınar çocuk sütü kullanıyorum daha önce ilk adımını kullanıyoduk 8.aydan beri yeni terfi ettik 1 yaş olanına..ama dost süt ülkerin diye biliyorum ben iyidir yani..
özlemcim o kahverengi lekelere baktım sen söyleyince öyle bişi bizdede yok..biberonunun markasındanmı acaba..facede bebeğim ne yesin diye bi grup varya sultan önermiş orda mothercare in bibebonlarının çok sağlıksız olduğu yazıyodu bi bak istersen sırf o markada değilmiş aslında bi çok marka varmış abd de yasakmış türkiyede serbest..
ayy benim canım annecimde ne çekmiş benden..tam 3 kere üst üste mama yaparmış üçünüde çıkarırmışım ..çorabıma kadar hemde..bide aldığım lokmayı yutmazmışım..ne sinir bozucuymuşum ben yaaa.
şimdi umut maşallah zorlamıyo bizi..annemde oğlum benim mükafatım diyo..
sevgi benim oğlumda sevdiği bi yerden alırsan bi tepiniyo görmen lazım inat bu çocuklar gerçekten koç boğa karışık hepsi..
geçmiş olsun cnm
şirvan dünden beri söylüycem söylüycem unutuyorum baranın kıyafetine bittim nasıl yakışmış pehlivana yaa..her çocuk taşıyamaz kıyafeti..
bu arada kızlar oğlum kesinlikle anne demiyo inat..babababa diye ağlıyo dedesini dilinden düşürmüyo..anne de diyince böyle müzikal bişeyler çıkarıyo ..yutkunma sesi gibi farklı bişey..o anne demekmiş güyaa..bebekliğinden beri yapardı onu zaten..
sizinkiler söylüyomu..?
benim biraz işim var görüşürüz sonra..
Şirvan yemek yedin mi ?? bu aralar yemekten pek bahsetmşyorsun
sanırım d.günlerinde iyi yedin))
geçmış olsun canım,hemen düşsün ınşallah ateşıgünaydın kızlar benim oğluşta dün geceden beri ateşli bi husuz görmeyin valla yaaaaaaa..........
bılge onu bılmemde ben öyle yapıyordum buldığın bırde ne atıyorsa mesela terlık alıyodum terlığı götürüyordum annecım ben senı çok züdüm özür dılerım dıyordum sonra o başlıyodu ağlamaya benle beraber,mesela çoğunluk anne dıye ağlar dımı ben baba dıye ağlardım yanı karışık bır çocukluk yaşadım galıba pöhpöhpöhilahi özlem. oğlumda gelip özür diliyo sonra sarılıp ağlaşıyoz. odamı intikam aldığını düşünüyo acaba.
anneler hep aynı demekki bende yemediği zaman vururum bir iki.
doğru söylüyosun sevgı onun ıçın abartıyoruz ışte amaaaan abartalım yahu bırıcık cücüklerımız onlar bızım demıaynen valla aman şımarsın be boşver, ileride nasılsa kime şımaracaklar
okul,iş güç yaşam mücaedelesi erkenden hayata atılıyorlar.....
bur maratonkı sorma canım ben üzülüyorum çocuklara zaten sıstemde hoşuma gıtmıyor bır sürü gereksız bılgıde alıyorlar dıye göndermeyecem okula dıyorum ben yanı bunu uzun süredır dıyorumda zaman artık neyı gösterır bılmemhaklısınız valla oğlum daha ikinci sınıfa gidiyo,sabah 8 de çıkyo evde öğleden sonra 4.30
da eve geliyo sonra biraz dinleniyo ders yine yazık yavruma dinlenmede yemek ,meyva geçiyo valla.....
günaydın kızlar herkes iidir inşallah.sabah bizde kayrayla bozuştuk kahvaltı yapmak istemiyo yaa napıcamı şaşırdım artık. değişik şeyler deniyorum yok en son azcık tahin helvası yedi ekmekle birazda süt ne olcak bilmiyorum zaten çok zayıf yürümeye başlayınca kilo verdi galiba sürekli hareket halinde
bence hıııç sıkma canını yapısı o,hem ıyı toplamış kendını baksana 2 kılo doğdu dıyosun benımkı 3,750 felandı ama şımdı 9 kılo 2 aydır ne aldı ne verdı ne tahlıller bılıyosun,sağlıkları yerınde olsun yeterşirvan kayra 2 kilo doğdu ama bi türlü toparlayamadı 8.5 olmuştu ama dün evde tartıyım dedim 8 olmuş galiba zaten bacaklarından falanda anlaşılıyo bi sürrü tahlil yapıldı zayıflığı için hormonlarına bakıldı bişey çıkmadı ama yinede takıyorum bazen neden zayıf diye
kolay gelsın canımcımkızlar bugün toplantı falan var beni merak etmeyin çok giremem
aysun siizin çanakkale işi ne oldu .. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?