2009 Nisan Anneleri

özlem biberondaki mama veya süt kalıntıları doğal yani...sürekli aynı biberon kullanımdaysa ve arasırada olsa içerisinde süt kalıyorsa olabilir bizim mama kullanırken daha sık oluyordu ama sütte yok...birde ben 3-4 aydır bulaşık makinesinin üst rafında yıkıyorum biberonları sonrada çıkınca duruluyorum yine bol sıcak suda başka türlü çok içime sinmiyor...idili babaannesine 2 hafta önce bırakmıştım işten çıkmam gece 11 i bulunca havada çok rüzgarlıydı ama bırakmam bir daha....çok çok zaruri bişey olmadığı sürece kafa dinlemek,biryerlere gitmek gibi sebepler için bırakmam,bırakamam...

güler burdasın sanırım bizim kıza melisada alışkanlık yaptı sanırım akşam 2-5 nöbeti vardı yine bizde:))

tünaydın kızlar
sabah sabah yüreğim hopladı
eşimin ananesi fenalaşmış hastalanmış
teyzesi tlf etti bi ağlıyo ayy dedm kadın gitti
bi stres olduk o ağladıkça eşimin gözleri doldu
neyseki şimdi iyiymiş
anacım ağzı durmuyoki yiyoda yiyo eee 84 yaşında o kdr yersen
olacağı bu töbe yarabbim yaa

günaydın arkadaşlar.
geçmişteydim.
gülşen ben de bugün melisa çayı alacam.dün gece o kadar berbattı ki.her saat başı 15 dk süren ağlamalarla sabah ettik.3 buçukta uyudu 6 da geri kalktı.Allahım ya normal mi gülşen bu durum.aklıma bin türlü şey geliy.doktor doktor gezmekten de yoruldum.

geçmiş olsun müge....güler ben normal diyorum sıkıntısı olan çocuk gündüzde aynı şekilde olmaz mı? sanırım biraz yaygaracı bir tip olucaklar...idilde akşam 2 de mızmızlanarak kalktı ayağıma alıyorum sallamak için beni itiyor kucağıma alıp pışpışlııyorum elini yüzüme koyuyor pijamamın düğmelerini ısırmaya çalışıyor 3 saat boyunca bir kucak bir ayak şeklinde geçti bizimde ama ağlamıyor allahtan...ilk kalkınca biraz ağlıyor sonra hemen susuyor...

Güler sen bir ara işe başlamayacak mıydın,ben mi yanlış hatırlıyorum??

14 haziranda başlıyorum elif.

sorma kara kara düşünüyorum nasıl çalışcam diye.

işler yoğundu biraz, ders maratanuda başladı giremedim.

moralimde çok bozuk. akşam oğlumu payladım. içime dert oldu şimdi
uffffffsenağlama

ağlayacak bir omuza ihityacım varrr

üzülme bilge.ben de geçenlerde bağırmıştım sonra akşama kadar gülfeme bakıp bakıp ağlamıştım.hepimiz yaşıyoruz aynı gelgitleri sanırım.

günaydın kızlar benim oğluşta dün geceden beri ateşli bi husuz görmeyin valla yaaaaaaa..........

geçmiş olsun sevilay.

inşallah güzel haberlerle dönersin canım..:Saruboceq:

kızlar ikinizide allah sabır versin.
zor gerçekten..

baran öyle olsa dayanamazdım herhalde..
devamlı eşimle kavga ederim gibime geliyor...
işte yüce rabbim insanın kaldıramayacağı şeyi vermiyor.

size de geçmiş olsun müge.

evet gülşen gündüz sıkıntısı yok.hiç oturmadan akşam ediyoruz.

tşkler gülşencm
demrde bu aralar öyle belki dişlerdendr
özlemcm iyi gezmeler kolay gelsin

merhaba arkadaslar
gecmisi okiyim dedim ben okudukca ceneniz dust sayfalar gittikce gidiyo biraktim bende
muge guler gecmis olsun
valla benimkide ayni muge yiyo yiyo anne dikkat et deyincede yemeden de olmuyo diyo ekmeyi kes diyoruz ekmeksiz hic birseyin tadi yokki diyo 100kilo geliyo masallah ama sorsan onda kilo ne gezer simdiden koltuga cakildi 65 yaasinda korkum yatalak olursa napcaz ben zaten kucucuk kariyim onun kolunu bile kaldiramam amaaaaaaaaaaan bilmiyorum allah korusun
kizlar burada hava bayagi soguk cocuklari balkona cikardim 30dk dondular iceri girmemek icin bayagi direndiler ama malesef almak zorunda kaldim bu cocuklar en zaman gunes gorecek bilemiyorum

betülcm yaşlılarla uğraşmak zor
şimdi kara kara düşünüyorum eşim kaldırp bize getirirsediye
getrsn getirmesinede o hasta demr küçük eşim sürekli gidip geliyo
bnm yanımda bi hasta olsa Allah korusun tamam nasıl bakarım bilmm
onunda kilosu var bide yediği şeyide unutuyo

sorma muge bende cok korkuyorum bide maddi olarak ona bakabilecek rahat ettirebilecek bir biz variz ha buyuk kaynim var ama eltim hayatta istemez allah korusun onada banada zor olur sanirim

özlem peçeteyle silmedim ama yakından inceledim akşam bi bakıyım..
kıs boşuna fön çektirme nasılsa bozulucak sabaha..he heeyerimseniben
ay bende bi gidemedim ..

ayy evet yaa. bencede çektirme..
evdede yanlız değilsiniz. bende hiç sevmem evde biri varken yapmayı .. sanki şuan yapıyorlar diye düşünmleeri bile benim için yeter

aman iyiki gelmemiş boşver..
anane kimin yanında kalıyor. tek olmalarıda kötü..

şirvancım heran gelebilir getiriyorum dersede nasıl getirme derim bilmem
kızının yanında 2 tane daha kızı var ama bakan yok hepsi hayırsız
eşimide o büyütmüş eşim onu annesi gibi görüyo bişeyde diyemezsin
ama çocuğumuda düşünmem lazım şimdi bişey desem o bnm annem dese
susar kalırım ben ama ordada bakıyolar yanide hasta kadında buraya getirilmez herhalde

tamda anneler gunu oncesi bole konusmak ayip belki ama ne bileyim rabbim kimseyi kimsenin umuduna birakmasin yaaaaaaaaaaaaaaaa onlarada zor bizede anacim MUGE UMARIM KORKTUGUN OLMAZ

sorma muge bende cok korkuyorum bide maddi olarak ona bakabilecek rahat ettirebilecek bir biz variz ha buyuk kaynim var ama eltim hayatta istemez allah korusun onada banada zor olur sanirim

gecen sene ananemi kaybetmiştim .
kadıncağız 20 gün yattı.. çoçukları arasında o bile sorun oldu.

ananem yalavada -
dayım akçayda , büyük teyzem antep, küçük teyzem ist. (kızı tam doğum yapacağı zaman) , annem ist.

annem devamlı gidip kaldı. babam bu sefer haklı olarak söylendi. diğerleri niye gelmiyor diye. (annem yoruluyor diye)
en sonunda dayımlar geldi. kadıncağızda o hafta vefat etti zaten.
sonradan gelemeyenler bie geldi.

yanii kısaca bir anne baba 10 çoçuğa bakar ama. 10 çoçuk bir anne babaya bakamazmış..
zor gerçekten .. allah kimseyi düşürmesin...

yakında hastane falan varmı bari.. acil olarak götürebileceğin.

canım en kötüsünü düşünmek lazım ..

eşinlede açıkca konuşacaksın. sen de burday yoksun.
tefarruatlı bir hastane gerek olursa falaan diye..

ayyy ne bilim zor gerçekten kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…