tünaydın kızlar
sabah sabah yüreğim hopladı
eşimin ananesi fenalaşmış hastalanmış
teyzesi tlf etti bi ağlıyo ayy dedm kadın gitti
bi stres olduk o ağladıkça eşimin gözleri doldu
neyseki şimdi iyiymiş
anacım ağzı durmuyoki yiyoda yiyo eee 84 yaşında o kdr yersen
olacağı bu töbe yarabbim yaa
günaydın arkadaşlar.
geçmişteydim.
gülşen ben de bugün melisa çayı alacam.dün gece o kadar berbattı ki.her saat başı 15 dk süren ağlamalarla sabah ettik.3 buçukta uyudu 6 da geri kalktı.Allahım ya normal mi gülşen bu durum.aklıma bin türlü şey geliy.doktor doktor gezmekten de yoruldum.
teşekkürler kızlar ateşimiz bi düşüyo bi çıkıyo napcz bilmiyorum,dün akşam 2 tane fitil kullandım zararı olurmu şurup içirmek daha zor oluyo.........
canım yeniden geçmiş olsun.
baran geçen gün ateşlendiğinde bende verdim .
sonra dr. sordum .
37,5 geçerse (koltuk altından ölçülen) verebilirsin dedi.
şuruptan daha iyi dedi..şurubu içirmesi daha zor oluyor demişti bizim dr.
siizin ateş kaç
ayyy gül gül bi hal oldummayy evet yaa. bencede çektirme..
evdede yanlız değilsiniz. bende hiç sevmem evde biri varken yapmayı .. sanki şuan yapıyorlar diye düşünmleeri bile benim için yeter
..
mügecim belkide demiycek öyle bişi kendini yeme boşu boşuna..umarımda demez zaten haklısın çocuğumlamı ilgilenicen yaşlı nineyemi bakıcan bide şuuru yerinde değilmiş..zorşirvancım heran gelebilir getiriyorum dersede nasıl getirme derim bilmem
kızının yanında 2 tane daha kızı var ama bakan yok hepsi hayırsız
eşimide o büyütmüş eşim onu annesi gibi görüyo bişeyde diyemezsin
ama çocuğumuda düşünmem lazım şimdi bişey desem o bnm annem dese
susar kalırım ben ama ordada bakıyolar yanide hasta kadında buraya getirilmez herhalde
eee ne bulurlarsa ağızlarına atıyolar yerleri yalıyo bizimki ...hiç bu kadar yer sildiğimi hatırlamıyorum..bide duruluyorum umut yerlerde diye..geçen gün halıdan minik kırıntılar bulmuş yiyoo nam nam nam diyerek..sırnaşık şeyGeçmiş olsun DilekCim hemen düzelir inş,
nedir bu bütün bebeklerin ateşi çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?