2009 Nisan Anneleri

en yakın hastane 20 dk.
ay yok getirmesin kusurada bakmasın
söylicem artık napiim
onlarında düşünmesi gerek çocuk var nereye diye ama düşünmezler bilirim

daha kötüsü nasıl olur bilmem şirvan 84 yaşında herşeyi unutan bi kadın
ve herşeyii yeni öğrenen yerinde durmayan bi bebek ve ev işleri artı bi tanede düşüncesiz kocaaa

teşekkürler kızlar ateşimiz bi düşüyo bi çıkıyo napcz bilmiyorum,dün akşam 2 tane fitil kullandım zararı olurmu şurup içirmek daha zor oluyo.........

geçmiş olsun müge

o büyüyünce akıllanır ama o zamana kadar sabırlı olmalısın

kızlar benden bu kadar. uzun bi müddet giremeyecem. sıkı bi ders çalışmam lazım. herkez kendine ve çocuklarına iyi davransın. hoşçakalınnnnn

Muge canım esınle aranız bozulmasında yardımcı falan tutarsın sanıırm maddı durumunuz musaıt
bıde onların tarafından dusunmelı yanı benım annem hastalansa esım olmaz dese sanırım esımden sogurdum o yuzden getırsede ben bakarım sanırım ama yardımcısız becere bılırmıyım bılemıyorum 2cocukla bıde onca mısafır eee kayananam burda olursa cocuklarıda ıkının brı toplanır gelır buyuk ıhtımalle ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy duusunmesı bıel em korkunc ama sanırım benımkı bu kıs gelır buraya cunku artık yemek falanda yapamıyormus

Sevılay 38ın ustune cıkmaadan ates dusurucu vermeyın dıyorlar ben faydasını gordum fıtılıde 39 ustu verın dıyorlar bende ole yapıyorum ama zararı olacagını sanmıyorum dedıgın gıbı o daha kolay oluyo ve daha cabuk etkı edıyo

bilmiyorum valla betülcüm olucak bişeyler çocuğunu es geçipte getirmek isterse getirsin
ama ben demirle ilgilenmekten ona ne kdr bakarım bilemem demir olmasa seveseve ama bnm önceliğim her zmn için demirdir
3 tane kızı var bitek hastalınınca kıymete biner ağlarlar bunları söylesem ben kötü olurum
söylemem zaten ama ben demirin iyiliği için tatlı dille getirme dicem getirirsede başımla beraber napiim

yardımcı tutma konusundada
hiç sanmıyorum eşim öyle şeylere girmez ben bakarım der
bende zaten yabancı birini evime sokmam

teşekkürler kızlar ateşimiz bi düşüyo bi çıkıyo napcz bilmiyorum,dün akşam 2 tane fitil kullandım zararı olurmu şurup içirmek daha zor oluyo.........

canım yeniden geçmiş olsun.
baran geçen gün ateşlendiğinde bende verdim .
sonra dr. sordum .
37,5 geçerse (koltuk altından ölçülen) verebilirsin dedi.

şuruptan daha iyi dedi..şurubu içirmesi daha zor oluyor demişti bizim dr.

siizin ateş kaç

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
NAVRIS, eysan, demirim+, Ayshe

kız müge kaçmamışsın burdasın hala bizimi gözeltliyon heee

Herkese ıyı gunler benım ıslerıme donmem gerek ıkının bırı buraya bakınca ısler yarım kalıyo

benim oğlanın poposunda durmuyo fitil pıt dışarı atıyor )
hstde şurup verdiler bize popo ve ağızdan 37 koltuk altından 37 geçerse kullanın dediler
biz enjektörle ağzına zorla verdik valla hstde de öyle yaptılar....

Şirvan naptın 1 yaş aşılarını sen geçen hft yaptırmamıştın dimi
bende yarın yaptırayım diyorum,inş.ateş yapmaz yaaa

38.5 fln makattan ama canım.............

merhaba kızlar
daha okuyamadım herhalde okuyamam da
umarım yoktur ama hasta bebişlere annelere çok geçmiş olsun
bizim sıpa da yine hasta daha doğrusu geceden beri ateşi çıkıp inip duruyo
herhalde 3 gündür sokaklara çıkarırken üşüttük
bende geçen hastalığında bu son olur havalar ısınıyo demiştim ama malisef yine hasta
umarım öksürük akıntı falan olmadan atlatırız

ayy evet yaa. bencede çektirme..
evdede yanlız değilsiniz. bende hiç sevmem evde biri varken yapmayı .. sanki şuan yapıyorlar diye düşünmleeri bile benim için yeter
..
ayyy gül gül bi hal oldumm
mügecim belkide demiycek öyle bişi kendini yeme boşu boşuna..umarımda demez zaten haklısın çocuğumlamı ilgilenicen yaşlı nineyemi bakıcan bide şuuru yerinde değilmiş..zor
Geçmiş olsun DilekCim hemen düzelir inş,
nedir bu bütün bebeklerin ateşi çıkıyor...
eee ne bulurlarsa ağızlarına atıyolar yerleri yalıyo bizimki ...hiç bu kadar yer sildiğimi hatırlamıyorum..bide duruluyorum umut yerlerde diye..geçen gün halıdan minik kırıntılar bulmuş yiyoo nam nam nam diyerek..sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…