yaaaa çok tatlılarrr muhtarım baran çoooooooooook tatlı zaten ben onun adına hastayım çok asil.adıyla yaşasın inşallah.
çiçek cancan hiçde öle şişman görünmüyor çok tatlı ayakkabılarına da bayıldım
idilin bi fotoğrafı var bana masum mu dediniz siz öyle sanın der gibi hihihi
oturduğunuz yer de ne güzelmiş mama standı falan var
Allah dostlukları daim etsin valla ben bebişler doğunca herkes köşesine çekilir diye üzülüyordum ama bebişleri beraber büyüttük resmen nisanda bi gün belirleyip hepsine ortak doğumgünümü düzenlesek
evet gülşencim avrupa yakası malesefev bakıyorum netten şimdi karşıdan bulsak şöyle site içinde bize uygun..ne güzel olur.adapazarına ne kadar yakın o kadar iyi :)
ben seni anadoludasın sanmıştım oyüzden buluşmaya gidemedin diye anadoluda olsun bidahaki sefer diyodum
yaaaa çok tatlılarrr muhtarım baran çoooooooooook tatlı zaten ben onun adına hastayım çok asil.adıyla yaşasın inşallah.
çiçek cancan hiçde öle şişman görünmüyor çok tatlı ayakkabılarına da bayıldım
idilin bi fotoğrafı var bana masum mu dediniz siz öyle sanın der gibi hihihi
oturduğunuz yer de ne güzelmiş mama standı falan var
Allah dostlukları daim etsin valla ben bebişler doğunca herkes köşesine çekilir diye üzülüyordum ama bebişleri beraber büyüttük resmen nisanda bi gün belirleyip hepsine ortak doğumgünümü düzenlesek
kızlar biz dışarı çıkıcaz havada yağmurlu ama bi yer buluruz,gelince yazıırız byeee
son eklenen resimlerde çok hoş
aliye harikasın ayakta sallamışsın :))prensesi
baran babasının küçültülmüş hali resmen :))
can cin conu pek bi asabi gördüm
idil çok masum çıkmış gerçekten çok tatlı
canım ne kadarlık bir ev arıyosunuz.. ve ne özlellikte.. benimde aklımda olsun bakınım burda....evet gülşencim avrupa yakası malesefev bakıyorum netten şimdi karşıdan bulsak şöyle site içinde bize uygun..ne güzel olur.adapazarına ne kadar yakın o kadar iyi :)
off ev savaş alanı gibi..heryerde bi oyuncak çocuğun bi suçu yok annesi dağınık..
bu hafta evden elimi bi çektim böyle oldu..
bide bu cumartesi umuta diş hediği yapıcam off kalkıyımda bi girişiyim barii
yaa şirvan ayalrasın o zaman tuğbacım..görüşelim mutlaka bende çok istiyorum..
eşimin sınavı maltepe üni.de 16 ocak cmts saatide konuşuruz o zaman..opuyorumnanaktan
allah kolaylık versin sineemmecrininde adapazarına gidince huyu çok değişiyo uyku düzeni yeme düzeni bişecik kalmıyo bende bayramdan beri gitmedim annemin dizi şişmiş gelemiyo çok da özledim ama gidemiyorum
Eşim evi süpürdü,ben dedim,kızını da al dışarı çıkın gezin,ben de toz alayım.Onlar kapıdan çıktı,ben de hooooooooop buraya)
Şimdi de aradı biz geliyoruz ,işini çabuk bitir,dışarı çıkacağız!!!!
Eee,işimi nasıl bitireyim,başlamadım ki ehehheeeee!
Çıkayım bari,beni nette yakalamsın))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?