2009 Nisan Anneleri

süper fikir:))

ya bu kerettayla başım dertte uykusu var uyumuyor çıldırtıyo beni yaaa

son eklenen resimlerde çok hoş
aliye harikasın ayakta sallamışsın :))prensesi

baran babasının küçültülmüş hali resmen :))

can cin conu pek bi asabi gördüm

idil çok masum çıkmış gerçekten çok tatlı

evet gülşencim avrupa yakası malesef ev bakıyorum netten şimdi karşıdan bulsak şöyle site içinde bize uygun..ne güzel olur.adapazarına ne kadar yakın o kadar iyi :)

sultan ecrinde aynı uyutmak çok zor oluyor gözler kııpkırmızı uykudan bayılacak ama dalamıyor.sallarken birden doğruluyor yana doğru atıyor kendini bağlıcam en sonunda bu zilliyi.bir de koltuktaönce yüz üstü dönüyor sonra kaya kaya iniyor koltuğa tutunup ayakta dikiliyor.bunlar yürüyünce ne yapıcaz ya

evet gülşencim avrupa yakası malesef ev bakıyorum netten şimdi karşıdan bulsak şöyle site içinde bize uygun..ne güzel olur.adapazarına ne kadar yakın o kadar iyi :)

ben seni anadoludasın sanmıştım oyüzden buluşmaya gidemedin diye anadoluda olsun bidahaki sefer diyodum

Kızlar fotolar çok güzel,hepsi birbirinden güzel ne diiiim!
Hepsinden gözlerimi ayıramadım kaç dk!

off ev savaş alanı gibi..heryerde bi oyuncak çocuğun bi suçu yok annesi dağınık..
bu hafta evden elimi bi çektim böyle oldu..
bide bu cumartesi umuta diş hediği yapıcam off kalkıyımda bi girişiyim barii

yaa şirvan ayalrasın o zaman tuğbacım..görüşelim mutlaka bende çok istiyorum..
eşimin sınavı maltepe üni.de 16 ocak cmts saatide konuşuruz o zaman..opuyorumnanaktan

maşallah kuzulara hepsi birbirinden tatlı çıkmışlar ama ıdılın ayrı bır yerı var bende onu görünce sankı selenı görüyor gıbı oluyorum neden se öle hıssedıyorum :))))
aliyecım sende bendensın valla bazen benımde öyle salladığım oluyo dun akşam uykusu var uyumadı gezmekten eve gelıyodu arabayı kullanıyorum nasıl ağlıyo arkada babasıda susturamadı çektim sağa arabayı gecyım arkaya araba koltuğundan aldım ayağıma salladım 190 dk uyudu yenden oto koltuna yatırıp geçtim direksiyona bunlar bızı vezırde eder rezılde selen bu gun sıralamaya başladı babası şokta e adam malum sadece gece görüyo o da en fazla 2 saat ama hafta sonu tum gun beraberler dun öyle bi girişimi yoktu ama bu gun gezıyo
sultan aynı dert bendede var salla salla uyumuyo sesten etkılenmıyo yada etrafında ınsandan ama uyumuyoda

arkadaşlar deopresyondayım geçmişi okuyamadım ama zombi gibiyim (
ne oldu bu kıza anlamadım istanbula gittik geldik huy değiştirdi
uyku yok sadece kucağımda uyuyor benim evin halini görmeniz lazım tuvalete bile beraber gidiyos o kadar yani...
ne yapıcam yaaaa

allah kolaylık versin sineemm ecrininde adapazarına gidince huyu çok değişiyo uyku düzeni yeme düzeni bişecik kalmıyo bende bayramdan beri gitmedim annemin dizi şişmiş gelemiyo çok da özledim ama gidemiyorum

Eşim evi süpürdü,ben dedim,kızını da al dışarı çıkın gezin,ben de toz alayım.Onlar kapıdan çıktı,ben de hooooooooop buraya)
Şimdi de aradı biz geliyoruz ,işini çabuk bitir,dışarı çıkacağız!!!!
Eee,işimi nasıl bitireyim,başlamadım ki ehehheeeee!
Çıkayım bari,beni nette yakalamsın))

yaa öldüm valla tuğbacım
bu arada ecrinin fotolarına baktım face ten saçları düzelmiş artık havada değil sanırım :))
bu arada kızlar bende istanbuldaydım net yoktu geceden geceye abimin vınn la giriyodum face bakıyodum anca keşke bi mesaj atsaydınız buluşmaya gelirdim (

biri beni durdursunnnnnnnnnn
kızlar ben bi delilik yaptım ve gidip bi paket sigara aldım şimdide başında deli gibi dolanıp duruyorum
o kadar depresyondayım yani (

düzeldi sinemcim çok şükür :) doğum saçları dökülürken yenileri çıktı çok gürleşti halen havada dursa dehşet görünürdü :)

gülşen yazdı face de buluşmayı yeri saati görmedin sanırım

saol canım.. bu arada fikir süper... gene doğumgünü çekilişi yaparız......

kızlar biz dışarı çıkıcaz havada yağmurlu ama bi yer buluruz,gelince yazıırız byeee

güzelim beni geçtin hee.. birazda poponun üstünde oturuver...

aynen canım.. kim görse aynısını diyor.. minyatür ilyas=baran

canım ne kadarlık bir ev arıyosunuz.. ve ne özlellikte.. benimde aklımda olsun bakınım burda....

canım su havuzlarından alsanıza fiyatıda uygun 14 tl aldım ben..
içine battaniye serdim. baranı içine atıyorum .. tüm oyuncaklarda içinde .. en azından dağınıklık olmuyor...

gerçi şöyle bir durum var.. baran emeklemediğinden oturuyor sadece..
diğerleri bu kadar otururmu ....

yaa şirvan ayalrasın o zaman tuğbacım..görüşelim mutlaka bende çok istiyorum..
eşimin sınavı maltepe üni.de 16 ocak cmts saatide konuşuruz o zaman..opuyorumnanaktan

tamam o zaman 16 ocak cumartesi buluşma var....
ya benim evde buluşuruz.. yada optimum alışveriş merkezinde(göztepe-e5)
nasıl isterseniz.
ben iki secenek sundum sizlere.. artık gerisi size kalmış....

geçmiş olsun canım ...

ben eşimle tartıştığımız gece 2 tane içtim hemde bulgaristandan dönerken sınırdan aldıklarımdan nasıl sertti ama iyi geldi :)

all ben de de o kadar.. buraya bir oturdum mu kalkamıyorum..
evi toplamam lazım... çamaşır yıkandı. asılması lazım...

eşiminde iş varmış.. çıktı.. akşam türkü dinlemeye gidelim mi dedi... tabii arkadaşlarla...
bende fark etmez dedim..
oyüzeden çıkıp biraz iş yapım.. sonra anca kendimi hazırlarım..
baranıda anneme bırakıcam..

hee bu arda annemi aradım... babam akşam bişey dedimi diye..
kızım siz ne kadar buyusenizde bizim gözümüzde küçüksünüz diye..
sende anlayışlı ol biraaz.. yarın ne demek istediğimi anlayacaksınız...
baaban evde yoktu... bari şimdi arayım da gönlünü alım biraz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…