2009 Nisan Anneleri

sinemcim aman dıyeım bı başlarsan bak gerısı gelır selende öyle ama bana artık olağan bı durum gelıyo sallamadan uyumuyo ben nereye o oraya mutfakta yemeği beraber yaparız tuvalete bıle beraber gıderız ama ben lıştım bu duruma sanırsam

amanın şirvan sende hıç evde durmuyon anacım sonrada baş başa kalamıyoz diyosun
benımde temızlık bıttı eşimde uyuyo selende bilg. bana kaldı bende burya bakayım dedım yemeğide koydum ocağa

şirvan biz 200e kadar site içinde 3+1 ya da 4+1 arıyoruz aslında birsürü buluyorm da çok yüksekler ben deprem fobisi tavan yapmış biriyim bir türlü kurtulamıyorum.depremi adapazarında yaşadım mahallemizde yıkılmayan tek apt bizimdi o yüzden 5 6 kat üstü olmasın diyorum ama bulamıyoum

amanın şirvan sende hıç evde durmuyon anacım sonrada baş başa kalamıyoz diyosun
benımde temızlık bıttı eşimde uyuyo selende bilg. bana kaldı bende burya bakayım dedım yemeğide koydum ocağa

anacım benim kocam gezinti.. ne yapım bende ona ayak uydurmaya çalışıyorum...
adam arkadaş canlısı..

anladım canım.. annemlerin sitede var...180-190 o fiyatlara 3*1 ,,çoçuk parkı falan da var...(bulgurlu-üsküdar)
ama 10 katlı binalar..

ben geldiiim
kahvaltıya misafirlerim vardı gittiler
demirin yemeğiydi flndı filandı derken bu saat olmuş
resimler süüpppeerrrr bi daha bakıcam şimdii maşallahhhh kuzucuklara

ııyyy sineeemmm
nasıl içtin ben geçen gün
arkadaşa yakı vereyim dedim
başım bir döndüüü bi iğrenç geldi tadı yaa
sanırım bi daha içmicem :)

eee muhtar ne yapsın daha .. evde bakıyor size...

ben en iyisi yeni bir mahalle kurum de .. tüm topiği oraya yerleştirim..

çoçuk parklı kreşli falan ..

ııyyy sineeemmm
nasıl içtin ben geçen gün
arkadaşa yakı vereyim dedim
başım bir döndüüü bi iğrenç geldi tadı yaa
sanırım bi daha içmicem :)

ne biliyim yaa salağım işte klava:
eee muhtar ne yapsın daha .. evde bakıyor size...

ben en iyisi yeni bir mahalle kurum de .. tüm topiği oraya yerleştirim..

çoçuk parklı kreşli falan ..

iyi fikir opuyorumnanaktan

2. linkteki evin içi güzelmiş kaydettim linki.ben gün içinde muhtelif sitelerden ev bakıp linkleri kaydediyorum akşam eşimle bakıyoruz.

ecrine sakin sakin meyve yediriyordum ecrin arka arkaya verince kızıyor arada siteye bakıyordum kii bizim çakma aradı babanın üstüne asma tavan çökmüş falan dedi sesi buzz gibi aramadıkya ondan sanırım ecrin dellendi nasıl çığlık atıyo ama neyse sonra konusuruz dedik kapattık benim akıllı kızım yaa çocuk hissediyormu nedir şimdi yine sakin sakin oynuyor

reno selam..araba markası gibi...

kimsin tanıt bakalım kendini..

öyle selamsız gezilmez bizim topikte

tugbacım yok deldirmedm geri vazgeçtikk şimdi bizimki kulagıyla çok oynuyoo çeker diye geri vazgeçtimmm

resim çektrdk bizdee hem zeynebi tekk hemde çekirdek aile olarak 3 müz çektrdkk çok hoş oldu yarın alcz resimleriii
neyse çarşıda zeynep uyudu bizde bi yemek yiyelim dedikk maşşallh zeynepte uyanmadı eve geliyodmm dur kaşlarımıda aldırayım dedimm biraz önce geldim açık kalmş burası daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…