2009 Nisan Anneleri

iyi yapmışsın nagihancım valla elbiselerine falan da takılır kuzuların allah korusun zaten büyük insana bile deldirince mikrop kapmaması için ellemeyin dikkat edin falan diyorlar ama dediğin gibi kuzuların elleri hep kulakta diş yüzünden.resimleri de eklersin artık merak ederiz.

kızlar eski topiklerimizi geziyordum can sıkıntısından anneler ve bebişler topiğinde ayşenin resmini gördüm 44. sayfada hihihih merak ediyordunuz ya sölim dedim :)))

aay aysuncum çok üzüldüm ya ben çıktım ntten sen yazmışsın bizde dışarı çıkmıştık yeni geldim gördüm..yine de yazzayım ben..sabiha paktuna keskin,çocuklarla doğru iletişim,kanal d de doktorum programında da çıkıyo ama hangi günler bilmiyorum..
maşallah barana..
bu arada kanz a gittim bugün yüzde 50 indirim köşesi vardı ve bi sürü kıyafet..7-8 tl ye uzun kollu penyeler taytlar aldım,hem çok kaliteli hemde pazar fiyatınaydı valla kızlar aklınızda bulunsun..

oyy kıyamam nasıl düştü sinem yüz üstümü sırt üstümü kafasını çarptı mı? hep gözünün önünde olsun gözlemle kusarsa sabit uzun süre bakarsa allah korusun problem var demektir.allahım esirgesin.ama alnını falan vurduysa çok yüksekten düşmediyse korkma

koltuktan düştü ama havada takla attı diyelim
oyuncak düşünce engelleri aşıp arkadasından atladı tepetakla oluncada kafasının üstüne düştü
tabi 1-2 saniyede olup bitti yetişemedim ((
uyuma konusunda sıkıntı yok zaten uyumuyo başka bi yerine bişey olmuşmudur yaa nasıl anlayacağım offff

canım kırık çıkık incinme olsa allah korusun durmaz ağlar zaten dediğim gibi kusma falan olmazsa endişelenme birkaç saat gözün üstünde olsun.kusma dediğimde normal kusma değil fışkırarak kusma

ben en iyisi meloşu alıp dışarı çıkayım hem o hava alsın hem ben
sağol canım uyutmam dikkat edeceğim bakalım inş bişey olmaz

gecmış olsun canım aman dıkkat etsekte olcağı varsa oluyo
selen 1 dakka durmuyo artık sureklı bı yerlerde babannesındeydı az önce ben yemek yapıyodum kılere gırmış butun tursu bıdonlarını aşşağıya ıdırmış

baran bugün tam 8 aylık olddu...

yeni ayınız hayırlı olsun.

arkadaşlar moralim çok bozuk
melis naz koltuktan düştü bişey olurmu yaa götürsemmi dr a

canım çok geçmiş olsun.az önce de gülfem ayakta duruyodu birden küt arka üstü gittti gözümün önünde.oluyo napalım rabbim korusun meleklerimizi.

dedim be sanaaa , aileler öyleee

ya baran mamaamı verıyorsun emzırıyonmu nasıl bırakıyon annenlere ben yılbaşında bırakıcam gidersekkkkkkkkk korkudan gitmekistemıyor uyumazsa aglarsa annemlerde ararmı gel durmuyo diye burnumdan gelır diyeeeeee

arkadaşlar moralim çok bozuk
melis naz koltuktan düştü bişey olurmu yaa götürsemmi dr a
gecmiş olsunnnnnnnnnnnnn

cnm uyusmasın derler bi süre uyutma..
melek yaa muz işi inşallah bizde de işe yarar ..
inşallahh ege pazar yedi salıya kadar kabızdıı,,

ege kocişin ayagında sallıyor ben burdaa

YA KIZLAR ben egeyi emziyorum ek gıdada hersey yıyor yılbaşı akşamı ne yapsam diyoum uyudutum gideyım diyorum 1-2 saatt sonra aglayarak uyanır hemen memeyı vereınce tekrar gözğünü acmadan uyurrr

mama almayım gerek yok bi gece için
250likbiberona 125 süt 125 suyla karıştrıp bıraksam içermi?

iyi akşamlar kızlar geldiiiimmmmmmm.............

bakırköye gittik bir güzel gezdik carousel de acaip indirimler var kanz da yüzde elli venice yüzde 70 mothercare de güzel indirimler vardı bayağı bişeyler aldık uzun koluu bodylerimiz küçük geliyordu oğlan uzuyoor maşallah 2 tane 7 li body aldım 1 tane 3 lü aldım mothercareden kanzdanda takımlar sweat shirtler aldık yemek yedik geldik, oğluş maşallah bi köfte yedi, benim köftelerimin hepsini yedi ben çok mutlu oldum şimdi geldik yorulmuşum

gülşen aklımızın iplerinisalalım yazmışsın ya oraya nerden giriliyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…