2009 Nisan Anneleri

body erken cıtcıtlı bady tulum derkende ayaklı tulummu?
ayaklı tulumsa boylardan nasıl oluyor ben egeye bulamıyorummmm ufaklarııı var burda yaa

urla, chveneburi, cicekcicek, demirim, didem1981, iyuksel, merilanka, namem

fatoşcum merhaba benim sayfamda kimse görünmüyordu şimdi varsın naber ya kaçak nerelerdesin begüm nasıl.........niye gelmedin buluşmaya ?

ŞıRVAN OH TRKÜ DıNLıYORDUR ŞıMDı..............

ohh valla keyfe bakkk

biz bi solaşamıoz bile egeden yaa memede uyuyor ya nasıl yapcam bilmiyorum

maşallah gene kalabalık burası benım sayfa acık ama anca oturdum kızlar bu gun benım selen gunduz saat 3 ten ta gece 9.30 a kadar uyumadı bırazda ben yaptım aca ba gece kalkmadan uyur mu dıye sızce uyur mu

maşallah gene kalabalık burası benım sayfa acık ama anca oturdum kızlar bu gun benım selen gunduz saat 3 ten ta gece 9.30 a kadar uyumadı bırazda ben yaptım aca ba gece kalkmadan uyur mu dıye sızce uyur mu

sehercim daha huysuz oluyor benim oğluş uyumayınca sabaha kadar mızıklıyor inşallah selen uyur..

inşallah uyur gulşen 2 gundur zaten mırk mırk bıde delı kız emekler pozıyona gecıp uyandırıyo kendını ya bu gece uymak ıstıyom dun 2 saat uykuyla gezdık bu gunde aynı (((
kızlar bışı sorucam yarın aşure yapıcam komsularımıçağırdım yanınada zeytınlı ve fıstıklı lokum yaptım yetermı sızce

önce canla romantik bakışmalar:)
http://img19.imageshack.us/img19/8374/dsc04753o.jpg
işte resimler

resimler süper maşallah....

canım benim adım esra,benimkide uyurken emekleme pozisyonuna geçiyor bir arkadaşım yusufla arlarında 1 ay var oda öyle yapıyormuş doktor rüyalarında emeklediklerini görüyorlarmış ondan demiş benimki yuvarlanıyor emekliyor sabaha kadar faaliyette ve mızık mızık emziğini ağzından çıkarıp fırlatıyor nereye gelirse........kaydirigubbakcemile

ay esra ben senı karıştırdım özür dilerim :) aynen selende öyle memeyı savuruyo nereye gelırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…