o havuzlardan bizde temin edelim..iyi fikir umutta emeklemiyo öylee oturur kuzum yuvarlanıyo sadece..saol canım.. bu arada fikir süper... gene doğumgünü çekilişi yaparız......
güzelim beni geçtin hee.. birazda poponun üstünde oturuver...
aynen canım.. kim görse aynısını diyor.. minyatür ilyas=baran
canım ne kadarlık bir ev arıyosunuz.. ve ne özlellikte.. benimde aklımda olsun bakınım burda....
canım su havuzlarından alsanıza fiyatıda uygun 14 tl aldım ben..
içine battaniye serdim. baranı içine atıyorum .. tüm oyuncaklarda içinde .. en azından dağınıklık olmuyor...
gerçi şöyle bir durum var.. baran emeklemediğinden oturuyor sadece..
diğerleri bu kadar otururmu ....
tamam o zaman 16 ocak cumartesi buluşma var....
ya benim evde buluşuruz.. yada optimum alışveriş merkezinde(göztepe-e5)
nasıl isterseniz.
ben iki secenek sundum sizlere.. artık gerisi size kalmış....
geçmiş olsun canım ...
şimdi bende aynısını yapıcam..puro içicem hemde..eşime sinir oluyorum şu anben eşimle tartıştığımız gece 2 tane içtim hemde bulgaristandan dönerken sınırdan aldıklarımdan nasıl sertti ama iyi geldi :)
ay ordamıydın tuğba yaa depremde çok kötü...Allah korumuş sizi.şirvan biz 200e kadar site içinde 3+1 ya da 4+1 arıyoruz aslında birsürü buluyorm da çok yüksekler ben deprem fobisi tavan yapmış biriyim bir türlü kurtulamıyorum.depremi adapazarında yaşadım mahallemizde yıkılmayan tek apt bizimdi o yüzden 5 6 kat üstü olmasın diyorum ama bulamıyoum
baran bugün tam 8 aylık olddu...
bende istiyorum resim..hatta bugün gidelim dedim..üçümüz birliktede çekiliriz dedim..traş olması lazımmış pazar pazar berberler kapalı olurmuş..mış mış mış erteliyo herşeyi..tugbacım yok deldirmedm geri vazgeçtikk şimdi bizimki kulagıyla çok oynuyoo çeker diye geri vazgeçtimmm
resim çektrdk bizdee hem zeynebi tekk hemde çekirdek aile olarak 3 müz çektrdkk çok hoş oldu yarın alcz resimleriii
neyse çarşıda zeynep uyudu bizde bi yemek yiyelim dedikk maşşallh zeynepte uyanmadı eve geliyodmm dur kaşlarımıda aldırayım dedimm biraz önce geldim açık kalmş burası daa
helhe bende baktım ayşeye düniyi yapmışsın nagihancım valla elbiselerine falan da takılır kuzuların allah korusun zaten büyük insana bile deldirince mikrop kapmaması için ellemeyin dikkat edin falan diyorlar ama dediğin gibi kuzuların elleri hep kulakta diş yüzünden.resimleri de eklersin artık merak ederiz.
kızlar eski topiklerimizi geziyordum can sıkıntısından anneler ve bebişler topiğinde ayşenin resmini gördüm 44. sayfada hihihih merak ediyordunuz ya sölim dedim :)))
geçmiş olsunarkadaşlar moralim çok bozuk
melis naz koltuktan düştü bişey olurmu yaa götürsemmi dr a
walla umut gündüz az uyuyunca gece daha az uyanıyomaşallah gene kalabalık burası benım sayfa acık ama anca oturdum kızlar bu gun benım selen gunduz saat 3 ten ta gece 9.30 a kadar uyumadı bırazda ben yaptım aca ba gece kalkmadan uyur mu dıye sızce uyur mu
ufff insanın eli ayağı titriyo o an Allah korusun kuzularımızıii geceler bizde biraz önce geldik eve arkadaşlara gittik eve geldim zeynebi uyuttum bi bakınıyım dedimm ne var ne yok
ya kötü bi olay olduu misafirlikte zeynebin eline kuru pasta verdim şu uzun olanlardan bogazına durdu nefes alamadı kızardı nasıl elimi soktum aldım hatırlamıyorumm yaaa çok kötü oldu amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?