2009 Nisan Anneleri

Mrb
gecmisi okumaktan yazamadim
bulusma super mis
anneler ve bebislerdeee

melek bende daha demiri hic gece burakmadim memede uyuyo cunku
yilbasi bize haram evde dansoz oynatiruz artik

16 ocakta Istanbul turu duzenleyelim Bari::))))))(

Merhaba,çok yorgunum,dışarı çıktık ,gezdik geldik,eve gelince Miray ı uyuttuktan sonra da yarım kalan işleri bitirdim.
Geçmişi okudum,bugünlük ödevimi yaptım yani.
Seher bence yeter,geçen ben de gittiğimde poğaça ve aşure dağıtmışlardı,zaten aşure yeterince doyuruyor insanı.Hatta ben poğaçayı yiyemedim bile.

Merhaba,çok yorgunum,dışarı çıktık ,gezdik geldik,eve gelince Miray ı uyuttuktan sonra da yarım kalan işleri bitirdim.
Geçmişi okudum,bugünlük ödevimi yaptım yani.
Seher bence yeter,geçen ben de gittiğimde poğaça ve aşure dağıtmışlardı,zaten aşure yeterince doyuruyor insanı.Hatta ben poğaçayı yiyemedim bile.

ii geceler bizde biraz önce geldik eve arkadaşlara gittik eve geldim zeynebi uyuttum bi bakınıyım dedimm ne var ne yok

ya kötü bi olay olduu misafirlikte zeynebin eline kuru pasta verdim şu uzun olanlardan bogazına durdu nefes alamadı kızardı nasıl elimi soktum aldım hatırlamıyorumm yaaa çok kötü oldu amaaa

kızlar yarın allah izin verrse oruç tutcam aslında tam oruç tutma zamanı ezan 4.30 okunuyo hemde çok sevapmş

o havuzlardan bizde temin edelim..iyi fikir umutta emeklemiyo öylee oturur kuzum yuvarlanıyo sadece..

şirvan optimum maltepeye yakınmı ben tam bilmiyorum..arkadaşlarda ok derse bana uyar orası..sana rahatsızlık vermeyelim birsürü çocuk avm daha iyi..
ben eşimle tartıştığımız gece 2 tane içtim hemde bulgaristandan dönerken sınırdan aldıklarımdan nasıl sertti ama iyi geldi :)
şimdi bende aynısını yapıcam..puro içicem hemde..eşime sinir oluyorum şu an
ay ordamıydın tuğba yaa depremde çok kötü...Allah korumuş sizi.

baran bugün tam 8 aylık olddu...
maşallah barana
bende istiyorum resim..hatta bugün gidelim dedim..üçümüz birliktede çekiliriz dedim..traş olması lazımmış pazar pazar berberler kapalı olurmuş..mış mış mış erteliyo herşeyi..
helhe bende baktım ayşeye dün

arkadaşlar moralim çok bozuk
melis naz koltuktan düştü bişey olurmu yaa götürsemmi dr a
geçmiş olsun

maşallah gene kalabalık burası benım sayfa acık ama anca oturdum kızlar bu gun benım selen gunduz saat 3 ten ta gece 9.30 a kadar uyumadı bırazda ben yaptım aca ba gece kalkmadan uyur mu dıye sızce uyur mu
walla umut gündüz az uyuyunca gece daha az uyanıyo

ufff insanın eli ayağı titriyo o an Allah korusun kuzularımızı

Nagihan Allah korumuş kuzucuğu,bir daha olmaz inşallah!

Benim eşim de fotoğraf için 2 haftadan beri öteliyor.Ben de en sonunda alacağım kızımı,çektireceğim,ama istiyorum ki 3 ümüzün de fotosu olsun.Bir de kızımızın birşeyini birlikte yaşayalım.
Ama o ne diyor,bin tane fotosu var çocuğun,ne gerenk var stüdyodakine
Neden anlar bu erkekler yaklava:

Bu arada Denizela sen folklör mü oynamıştın face de gördüm ,taglemişler seni.Bir tane de taglanmemeiş fotoda gördüm sanki seni,10. foto muydu ne,o da sen misin,doğru mu görmüşüm?

selam kızlar biz de bugün dışardaydık.ancak müsait olabildim yazmak için. selen uyudu ama öksürüyo şu anda içim gidiyo. yarın dr. a götürücemgaliba.
şirvan sendeki resimler de süpermiş.selen bunu da yaptırdı bana. bugünlerde evde de çok zor uyuyor. buluşmada da ayaklarımda salladım:)
elifçim seni de kaçırmışım. hediyelerimiz dün geldi çok teşekkür ederiz. çok beğendik. çok kullanışlı bi hediye sçmişsin. yarın koymaya çalışıcam resimlerini.
mügecim sizin hediyeniz de hazır. yarın yada en geç salı kargoya vermeye çalışıcam. kusura bakma geciktik biraz. selenle yalnız çıkıp bakamıyorum bişey. pazarı beklemek zorunda kaldım. kargoya verince haber veririm canım.
esracım yine tozunu attırmışsın alışveriş merkezlerinin. yusufun köfteleri götürmesine sevindim.birkez daha büyük insn gibi beslenmeyi sevdiğini gösterdi. yarasın yusufa.
bodylerin fiyatı da iyi gibi. benim de almam lazım. kolsuz 7 liyi en son 28 tl ya almıştım ben. uzun kollu da 32.90 eder herhalde.yarın dr.dan sonra giderim belki.
herkese iyi geceler.

selammmmmmmmmmmmm

ıyı haftalar hepımıze:)))

pazartesı sendromsuz bıgÜn olsun bana:))

eÇmıŞe bır bakayım dur..

günaydın..
ewet elifcim benim 15-16 yaşındayım sanırım orda senelerce halkoyunu oynadım,ama tanımaman normal lisede de şu anki kilomdaydım nerdeyse ama boyum daha kısaydı :)) üniversitede annemin yemekleri olmayınca çok zayıflamıştım ve ööle hayatıma devam ederken ela faktörüyle tekrar aynı kilodayım heheh :))

uzun süre girmedim. okul işi çok yordu bi de yeni bir oyuna takıldım

metin 2 hamileyken oynuyodum şimdi yine başladımm :)))

günaydin herekeseee..

fotolar anneler bebişleri çoookkkkkkkkkkkkkk güzel çıkmışlar masallah...

fotolar çok hoş kızlar.
bu arada çiçek fotoda saçın uzun ama sen saçını kısa kestirmemiş miydin?
face deki fotoda daha kısa duruyor????

fotolar sÜper kızlar..
hepınız Çok gÜzelsınız
bebeklere zaten lafım yok

izmir öyle bir karardı şuan anlatamam, kuvvetli sağnak yağış bekleniyormuşş aman dikkat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…