ehehe evet yaaaMrb
gecmisi okumaktan yazamadim
bulusma super mis
anneler ve bebislerdeee
melek bende daha demiri hic gece burakmadim memede uyuyo cunku
yilbasi bize haram evde dansoz oynatiruz artik
16 ocakta Istanbul turu duzenleyelim Bari::))))))(
allah korumuş canımmii geceler bizde biraz önce geldik eve arkadaşlara gittik eve geldim zeynebi uyuttum bi bakınıyım dedimm ne var ne yok
ya kötü bi olay olduu misafirlikte zeynebin eline kuru pasta verdim şu uzun olanlardan bogazına durdu nefes alamadı kızardı nasıl elimi soktum aldım hatırlamıyorumm yaaa çok kötü oldu amaaa
allah kabul etsin aşure ayında tutuluyorkızlar yarın allah izin verrse oruç tutcam aslında tam oruç tutma zamanı ezan 4.30 okunuyo hemde çok sevapmş
evet ya burası karardıda karardı yagmur rüzgarla birlikteee allah affatlardan korusunnnnnnnnnizmir öyle bir karardı şuan anlatamam, kuvvetli sağnak yağış bekleniyormuşş aman dikkat...
güle güle giyinin ANA OGUL................hihoyyythihoyyytbİzde ÇarŞılardaydık İrfanla.
bİlet Çektİrdİm İrfana bakalım artık oĞluŞumun Şansına..
yılbaŞı akŞamı gİysİn dİye eŞofman aldık kırmızı.bİde noel Şapkası.
bu arada kızlar annem dedİ yılbaŞı akŞamı umudunuz para İse 2010 dan kırmızı deĞİl mor gİymenİz gerekİyormuŞ haberİnİz ola.ben aldım:))
dün gece bizde uyumadık zeynep yüzündenn sıpa her yarımsaate bi kalktıı halimiz nolcak böle mechullgünaydınnn.
dün ki bol uykulu pazar keyfimin acısı gece çıktı ecrin saat başı uyandı pışpışlamaya çalışan babasını tırmaladı :) kucağıma alınca o cadaloz kendisi değilmiş sanki kedi gibi sokulup uyudu.çook uykusuzum.
hayırolsnnnn kocan yanında degilmiydi sarılsaydn kızzbende uykusuzum ama can yzünden deil tüm gece kabus gördüm uyandım uyuyamadım sonra korktum yaaaaaaa
melkçigim emzirmedigin zamanlar ne yediriyosan onları hazırlaa annenn yedirsn canm eve gelincede emziremdgin yerine emzirrsn sorun olmaz yanii
canım hiç daga hazır süt içmedi acaba diyorum sütmü verse biberonlaaa
emzirmedım zamanlar meyvesi corbası kahvaltı v.s ama gecnin bi yarısında olmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?