2009 Nisan Anneleri

günaydınnn.

dün ki bol uykulu pazar keyfimin acısı gece çıktı ecrin saat başı uyandı pışpışlamaya çalışan babasını tırmaladı :) kucağıma alınca o cadaloz kendisi değilmiş sanki kedi gibi sokulup uyudu.çook uykusuzum.

bızde ÇarŞılardaydık ırfanla.
bılet Çektırdım ırfana bakalım artık oĞluŞumun Şansına..

yılbaŞı akŞamı gıysın dıye eŞofman aldık kırmızı.bıde noel Şapkası.

bu arada kızlar annem dedı yılbaŞı akŞamı umudunuz para ıse 2010 dan kırmızı deĞıl mor gıymenız gerekıyormuŞ haberınız ola.ben aldım:))

bende 6 da kalktım ve bende tuğba gibi şımarark dün uyudum diye gece geç yatmıştım 6 da da kalkınca tam oldu..
hayır olsun çiçek..

Mrb
gecmisi okumaktan yazamadim
bulusma super mis
anneler ve bebislerdeee

melek bende daha demiri hic gece burakmadim memede uyuyo cunku
yilbasi bize haram evde dansoz oynatiruz artik

16 ocakta Istanbul turu duzenleyelim Bari::))))))(
ehehe evet yaaa

allah korumuş canımm

kızlar yarın allah izin verrse oruç tutcam aslında tam oruç tutma zamanı ezan 4.30 okunuyo hemde çok sevapmş
allah kabul etsin aşure ayında tutuluyor
izmir öyle bir karardı şuan anlatamam, kuvvetli sağnak yağış bekleniyormuşş aman dikkat...
evet ya burası karardıda karardı yagmur rüzgarla birlikteee allah affatlardan korusunnnnnnnnn

güle güle giyinin ANA OGUL................hihoyyythihoyyyt

ben kırmızı almıştım dur morda alayım :)

BİZ YILBAŞI AKŞAMI GAKLİBA GİDEMİCEZZ

rezervasyon oldu

eşimin agbilerii benım agbımler görümcemler bizz

yaş ortalaması 24-35

ne güzel ohhh

ama ege' yi bırakamam

gidecegimiz yer annemleri 1-2 km uzaklıkta arabayla 5 dk

acaba gitsemde uyanırsa hemen gidip emzırırım burnumda gelıcek o gece kararsızım eşimde ona göre söyle diyorrrrrrrrrr offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

elacıĞımında Şu uykuları bır dÜzelse Şeker Çıkolota daĞıtacaĞım valla:))

dün gece bizde uyumadık zeynep yüzündenn sıpa her yarımsaate bi kalktıı halimiz nolcak böle mechull

bende uykusuzum ama can yzünden deil tüm gece kabus gördüm uyandım uyuyamadım sonra korktum yaaaaaaa
hayırolsnnnn kocan yanında degilmiydi sarılsaydn kızz

melkçigim emzirmedigin zamanlar ne yediriyosan onları hazırlaa annenn yedirsn canm eve gelincede emziremdgin yerine emzirrsn sorun olmaz yanii

ege dişden dolayı bütün gece mıy mıylandııııııı gözler kapalı ama kucakta bi saga bi sola sallandı kollar kopunca ayaga offffffffff

melkçigim emzirmedigin zamanlar ne yediriyosan onları hazırlaa annenn yedirsn canm eve gelincede emziremdgin yerine emzirrsn sorun olmaz yanii

canım hiç daga hazır süt içmedi acaba diyorum sütmü verse biberonlaaa

emzirmedım zamanlar meyvesi corbası kahvaltı v.s ama gecnin bi yarısında olmaz tabi

günaydın ...:))
oğluşumda bu gece iyi uyudu maşallaah..yada ben duymadım eşime sinirlendim vurdum kafayı yattım..
uyandıysada o ilgilendi valla..uyuz

melek sütünü sağ bırak cnm o zaman onu ısıtıp versin annen daha kolay olmaz mı
ooooooofff cnm hiç bişey yapmak istemiyo,ama bi sürü işim var burnumu oynatsam da hepsi oluverse ne güzel olur hava da sıkıntılı başım da ağrıyooo

canım hiç daga hazır süt içmedi acaba diyorum sütmü verse biberonlaaa

emzirmedım zamanlar meyvesi corbası kahvaltı v.s ama gecnin bi yarısında olmaz tabi

canm bugün veya yarın bi dene içeçek mi içerse ok içmesse kendi sütünü sag bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…