2009 Nisan Anneleri

Bir mezar kazdığını yahut kazıldığını görmek, bulunduğu yerde ev yaptırmaya, Mazarı örtmek sıhhatli yaşamaya ve uzun ömre, Ölmeden mezara girmek kadın için evlenmeye, erkek için geçici hapse yahut işinde sıkıntıya düşmeye, Mezarlar arasında dolaşarak açıık olan kabirlere girip çıktığını görmek bid'at ehli, olumsuz kimselerin evlerine girip çıkmaya yahut hapse girip çıkmaya, Mezarda üzerine toprak örtüldüğünü görmek mala nail olmaya, Mezarlıkta toprak kazmak çok yaşamaya, Üzeri yeşillik olan mezar, orada yatanın rahmette olduğuna; Mezarlık vaaz ve nasihate, Kur'an okumaya, korkmaya, dünyadan ilgisini kesmeye, ölümü hatırlamaya, ağlamaya; bir şeyden korku duyanlar için emniyete, bir korkusu olmayanlar için korkuya; zina yapan kadının evine, Mezarlık ümit ve korkuya, sapıklıktan sonra hidayete, Müslüman mezarlığı ordu çadırlarına ve savaş hazırlıklarına, ıçinde ölü bulunan mecusi mezarlığı haram olan hazineye, ölü yoksa kötü eve yahut adi bir kimseye, Ecnebi mezarlığı gaflete, bid'at ehli, şerli ve münafık kimselerin sırlarına vakıf olmaya, Müşrik mezarlığı üzüntü ve kedere, burada kıymetli bir şey bulmak kazanç ve ganimete, Kapristana girip ölülerin kemiklerini çiğnemek bir tecrübe ve imtihandan geçmeye, Mezarlıkta ölürlerle gülmek ve diğer yakışıksızişleri yapmak fasık ve şerli insanlara yakınlaşmaya, Mezar kazıcısı büyük, muhterem bir zata, Mezarlık evlere ve oralarda oturan her çeşit insana delalet eder. (Mezar kazmakla ilgili olarak Bakınız; Kazmak.)

haydaa gülşen sizde mi ya nazara geldiktopikcene inşallah düzeltirsiniz aranızı en kısa zamanda.
bu arada mesajını yanıtladım ama gönderdimi anlamadım.ekledim msnini
bende garip rüyalar görüyorum kendimden korkmaya başladım anlatsammı ki :1ninca:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.çooook uykusuz yorgun bi geceden sonra bi de kahvaltıya mişsafir anca gelebildim.
kızlar moralim çok bozuk gerçi çoğunuz benim gibisiiniz ama işte kime dert yanayım başka.gülfem ne gece ne gündüz uyumuyo gibi bişey.ard arda uyuduğu en uzun uykusu dün gece 1 den 2 ye kadardı.sonra hep ağladı.2 saatlik uykuyla dolaşıyorum.zaten 3 gündür de uyumuyodu dün gece tavan yaptı artık.ve canımı sıkan dün gece yeter artık diye elimde olmadan çok kötü bağırdım.

ay çok geçmiş olsun ya.

selene geçmiş olsun.inşallah ciddi bişey değildir.

canım ya sen azından bol uykulu bi pazar geçirdin biz de o da yok.

kıyamam ya aynı bizde öyleyiz bende dün gece bagırdım ve herseyden anlıyormuş gibi daha cok agldııı....
sıkıcaz dişimiz büyütücez bebeleri.....

insanın azen tepesi atıyor sonrada üzülüyorrrrr

urla, burcu_arda, chveneburi, denizela, ekim.29, Esennn+, gulshenidil, megul, poseidon80+, rosemaryy, SEAASIA, yaSelin

gülercim çok hallısın cnm bağırdın diye bi de kendini suçlama arada bağırıyoruz ama çocuklara değil pilimiz bitiyo uykusuzluğa yorgunluğa bağırıyoruz resmen..robot değiliz anne olduk diye hala insanız ve uyku yeme gibi ihtiyaçlarımız hala var sen çok zor bişeyi çok da iyi beceriyosun bence..siz gülfeme tahlil falan yaptırdınız di mi bişi çıkmadı nasıl dayanıyo yaa ufacık bu kadar az uykuya

evet gülercim haklısın ecrin bazen güzel bi uyku çektiriyor şükretmem gerek ama uykusuzluktan çeken sana,denize,emele,gülşene allahım sabırlar güç kuvvetler versin.gülfeme,elaya,dilie,pınara bol bol deliksiz uykular versin.anneleri azıcık rahat etsin.amiiiiiiiiiiiiiiiiin.

deniz bi dene oluyosa bizim evede bi el atıver yaa sevabına:))

şu aralar acayip zıt gidiyoruz dur bakalım sabırr...
iş stresini bana yansıtmasın yaa
mesajını aldım cnm..
rüyan kötüyse anlatma derler yada suya anlat derler..

gülşen,müge sşzlere hediye paketi gönderıyorum göndermıyorsunuzzzz bakkkkkkkkkk gönderın beee

göndermeyene göndermicem bi dahaaa

tugba sendee öyleeeeeeeeeeee deniz elaaaaaaaaaa

hala kendime gelemedim melek.yüzüne baktıkça kendimi çok kötü hissediyorum.

temiz çıktı çok şükür canım.hafta sonu rahatsızdı boğazı kızarmış.ateşlendi.şimdi daha iyi şükür.

tuğba her gece bu gece belki uyur ümidiyle yatıyorum ve her gece bi önceki geceyi arıyorum.duan için kocaman bi amin diyorum.

melekcim ben farmımı ekip biçebildiği her an yolluyo cnm ama bu ara ekip biçmek zor oluyo pek uğrayamıyo çifliğe,hep evdeyim

urla, chveneburi, denizela, Esennn+, megul, rosemaryy, SEAASIA, ssengun+, yaSelin

arkadaşlar biliyosunuz gülfemim 8 seneden sonra zor bi tedaviyle geldi.şimdi bağırıp kıznca kendimi nankör vefasız hissediyorum.hem 8 sene boyunca Allah tan çocuk iste hem de uyumuyo diye kız bağırr.çok kötü ikilemdeyim.ama elimde değil uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni.
içimi döktüm azıcık rahatladım.
iyki varsınız ama gerçekten iyki varsınız.
anlatıp rahatlıyoruz.karşılıklı moral veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…