- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
öyle yapayım bu gece deneyimmmcanm bugün veya yarın bi dene içeçek mi içerse ok içmesse kendi sütünü sag bencede
bende ıssız adamdakİ o adamı gÖrdÜm rÜyamda...[/QUOTEehehehehehesendee...hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ii geceler bizde biraz önce geldik eve arkadaşlara gittik eve geldim zeynebi uyuttum bi bakınıyım dedimm ne var ne yok
ya kötü bi olay olduu misafirlikte zeynebin eline kuru pasta verdim şu uzun olanlardan bogazına durdu nefes alamadı kızardı nasıl elimi soktum aldım hatırlamıyorumm yaaa çok kötü oldu amaaa
selam kızlar biz de bugün dışardaydık.ancak müsait olabildim yazmak için. selen uyudu ama öksürüyo şu anda içim gidiyo. yarın dr. a götürücemgaliba.
şirvan sendeki resimler de süpermiş.selen bunu da yaptırdı bana. bugünlerde evde de çok zor uyuyor. buluşmada da ayaklarımda salladım:)
elifçim seni de kaçırmışım. hediyelerimiz dün geldi çok teşekkür ederiz. çok beğendik. çok kullanışlı bi hediye sçmişsin. yarın koymaya çalışıcam resimlerini.
mügecim sizin hediyeniz de hazır. yarın yada en geç salı kargoya vermeye çalışıcam. kusura bakma geciktik biraz. selenle yalnız çıkıp bakamıyorum bişey. pazarı beklemek zorunda kaldım. kargoya verince haber veririm canım.
esracım yine tozunu attırmışsın alışveriş merkezlerinin. yusufun köfteleri götürmesine sevindim.birkez daha büyük insn gibi beslenmeyi sevdiğini gösterdi. yarasın yusufa.
bodylerin fiyatı da iyi gibi. benim de almam lazım. kolsuz 7 liyi en son 28 tl ya almıştım ben. uzun kollu da 32.90 eder herhalde.yarın dr.dan sonra giderim belki.
herkese iyi geceler.
günaydınnn.
dün ki bol uykulu pazar keyfimin acısı gece çıktı ecrin saat başı uyandı pışpışlamaya çalışan babasını tırmaladı :) kucağıma alınca o cadaloz kendisi değilmiş sanki kedi gibi sokulup uyudu.çook uykusuzum.
günaydın arkadaşlar.çooook uykusuz yorgun bi geceden sonra bi de kahvaltıya mişsafir anca gelebildim.
kızlar moralim çok bozuk gerçi çoğunuz benim gibisiiniz ama işte kime dert yanayım başka.gülfem ne gece ne gündüz uyumuyo gibi bişey.ard arda uyuduğu en uzun uykusu dün gece 1 den 2 ye kadardı.sonra hep ağladı.2 saatlik uykuyla dolaşıyorum.zaten 3 gündür de uyumuyodu dün gece tavan yaptı artık.ve canımı sıkan dün gece yeter artık diye elimde olmadan çok kötü bağırdım.
deniz bi dene oluyosa bizim evede bi el atıver yaa sevabına:))melek sütünü sağ bırak cnm o zaman onu ısıtıp versin annen daha kolay olmaz mı
ooooooofff cnm hiç bişey yapmak istemiyo,ama bi sürü işim var burnumu oynatsam da hepsi oluverse ne güzel olurhava da sıkıntılı başım da ağrıyooo
şu aralar acayip zıt gidiyoruz dur bakalım sabırr...haydaa gülşen sizde mi ya nazara geldiktopikceneinşallah düzeltirsiniz aranızı en kısa zamanda.
bu arada mesajını yanıtladım ama gönderdimi anlamadım.ekledim msnini
bende garip rüyalar görüyorum kendimden korkmaya başladım anlatsammı ki :1ninca:
kıyamam ya aynı bizde öyleyiz bende dün gece bagırdım ve herseyden anlıyormuş gibi daha cok agldııı....
sıkıcaz dişimiz büyütücez bebeleri.....
insanın azen tepesi atıyor sonrada üzülüyorrrrr
gülercim çok hallısın cnm bağırdın diye bi de kendini suçlama arada bağırıyoruz ama çocuklara değil pilimiz bitiyo uykusuzluğa yorgunluğa bağırıyoruz resmen..robot değiliz anne olduk diye hala insanız ve uyku yeme gibi ihtiyaçlarımız hala var sen çok zor bişeyi çok da iyi beceriyosun bence..siz gülfeme tahlil falan yaptırdınız di mi bişi çıkmadı nasıl dayanıyo yaa ufacık bu kadar az uykuya
evet gülercim haklısın ecrin bazen güzel bi uyku çektiriyor şükretmem gerek ama uykusuzluktan çeken sana,denize,emele,gülşene allahım sabırlar güç kuvvetler versin.gülfeme,elaya,dilie,pınara bol bol deliksiz uykular versin.anneleri azıcık rahat etsin.amiiiiiiiiiiiiiiiiin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?