2009 Nisan Anneleri

valla bu uykusuzluk işi çok zor ama napalım katlanıcaz benım akşam ınatlaşmam işe yaradı selen bayılınca uykudan bı yattım gece kesıntısız 3 saat uyumuşum yaşasın dedım

şmidi uyudu.ben de barim evi toparlayım.ev ana baba günü derler ya aynen öyle.zaten 40 dk uyuyo en fazla.hemen işime bakim.görüşürüz.kendinize iyi bakın.
melekcim ben gönderdim canım hediye.akşama bi daha yollarım.

şimdide uykkudan bayılıyo ama az daha sabır dıyorum mısafırlerim geleceğine yakın uyutucam az rahat edeyım dıye

gÜlfemın bıŞeyımı var acaba sadece kesıntısız 1 saat uyuyor demıŞsın.
nıye uyanıyorkı acaba.bı doktora danıŞ bence.

cnm ewet çok şükür uzun zaman sonra bebek sahibi oldun allah verdi..ama insanı da allah yarattı ve uykusuz dayanabilen ve uyumasada hala mutlu gezebilen birini yaratmış mı hayır..yani insanlık ediyosun :) çok çaba sarfedip elinden gelen herşeyi yapıyosun,bazen sende bitiyosun doğal olarak hepsi bu ,sürekli bağıran tembellik eden bi anne olduğunu düşünüyosan ok nankörsün ama bu kadar çabaya bi de kendine nankör deme cnm..

seni anlıyorum güler ve zaman zaman bende bağırıyorum.....yapılan şeylerin çocuklar üzerinde travmalara neden olacağı söyleniyor ya hani ya benim üzerimdeki ciddi travmalar ne olacak....deşarj olmadığın sürece ona aynı verimi veremezsin...üzerindeki yük azıcıkta olsa hafiflemiyorsa bence insani ihtiyaçların ön plana çıkmaya başlıyor....yani arasıra yeter artık diye bağırmaların çocuklar üzerinde ciddi etkiler yarattığını düşünmüyorum....ne yazık ki çok yazık ki kitapta yazıldığı gibi olmuyor herşey, ne bizim bulunduğumuz koşullar buna müsade ediyor çoğu zaman nede sahip olduğumuz çocuklar....sıkma canını herkes aynı

gülercimmmm bizde insanın ve emin ol hepimiz çok iyi anneyizzz bir kere bile bağırsak kendimizi deli gibi suçluyoruzzz tabi ki dayanma gücüünün kırıldığı nokta alucak kolaymı bir insan yetiştiriyoruz hemde en zor haliyle lütfen kendini kötü anne olarak düşünme hergün zor bir sınavvv ben hergün yemedikçe dişlerimi sıkıyorum çok yıprattım kendimi benimde bağırdığım zamanlar oldu sonra çok üzüldüm ama bu sinirler dayanmıyor napalımmmmm

gülşencim (rosemarry) burnumu oynattım baktım bişii olmuyo..evi topladım elanın çorbasını koydum şimdi de evi süpürmeye başlıcam bitsin sanada gelirim artık :)))

ya kızlar boşverin evi dağınık kalsın derli toplu bi eve değil sağlıklı anneye ihtiyaçları var kuzularn onlar uyuyunca hemen dinlenin uyuyabilirseniz uyuyun 1 saat 1 saattir.ben dünya yıkılsa takmam dağınıksa dağınık ne yapayım

sıkma canını gülercim seni çok iyi anlıyoruz...geçicek bu zor günler

gÜlfemİn bİŞeyİmİ var acaba sadece kesİntİsİz 1 saat uyuyor demİŞsİn.
nİye uyanıyorkİ acaba.bİ doktora danıŞ bence.

bilmiyorum ki deniz.cuma günü doktordaaydık doktorumuz olabiliyo diyo.hatta 3 yaşa kadar devam bile edbiliyomuş bebeklerde uyku düzensizlikleri.

sağolun arkadaşlar.emin olun içimi rahatlattınız.
gülşen benim de işte en korktuğum şey ileriye dönük acaba kızıma zarar mı veriyorum endişesi.

sıkma canını gülercimmmm
evet burası iyiki var sizler iyiki varsınız sadece beeklerimizi degıl ailevi meselelrimizi konuşuyoruzzzz hersey için teşekkürler hepinizee neler ögrendik neler birimizdennnnn

sen yolluyon kuzu zatennnhihoyyytalkisalkisalkis

haa bu arada bende hergün hediye paketi yolluyorum melekçim sana...ismimi gördüm de alındım yani:))
alınmak olmaz bizim aramızda şöyle bi geceyim isimleri dedimmmm

aslında doğru söylüyosun tuba.sağlıklı bi anne derli toplu bi evden daha önemli ama işte gelen giden oluyo öyle dağınık da olmuyoki

deniz elanın kakak durumdan ne haber ege dün uzun bi aradan sonra ishaldiii yarım muz verdik sabaha normale döndü canım hatta dün ıspanaklı börek yedi ıspanakları cıkmışşşş

ewet tuğbaıcım doğru diyosun bende çok kötüysem hem beden hem moral olarak bırakıyorum herşeyi sadece elayla ilgileniyorum ya da uyuyunca uyuyamasam da uzanıyorum ama bazen gerçekten toplamak gerekiyo yani yine ela için yerlerde geziyo her yeri elliyo falan diye..

aay melek ya çok şükür uzun zaman sonra gece kaka yapmadı sabah 6 ya kaydırdı kaka işini ..inşallah böyle devam eder 6 da da kalksam gece kalkıp 2 saat oturmaktan bin kat iyidir

ya kızlar deniz kaka dedide aklıam geldi :) ne zamandır unutuyorum
ecrine demir ve d vitanimi ihtiva eden bir multivitamin şurup kullanıyorum.ama şurubu içiremediğimden kahvaltısına koyuyorum sizce yanlışmı yapıyorum? şurubu hergün verirsem kabız oluyor çok zorlanıyor afedersiniz koyun kakası gibi minik minik kaskatı ve siyah yapıyor.3 gündr şurubu vermedim norale döndüü.ne yapsam ki demir den geçtim d vitamini 1 yaşına kadar şarttı kullanmak dimi.acaba devit alıp sadece devit3 mü kullasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…