2009 Nisan Anneleri

tuğbacım selende demır erdığım zaman kakasını öle yapıyo sadece d vıtamını ver ıstrsen bızım doktyor meyva suyuna yada mamasına karıştıra bılırsın demıştı

tuğbacım bizim dr multitabs verdi..içinde a,d ,c vitaminleri varmış..demir veriyodum 1 şişe bitirdi bıraktım kakası çk sert ve koyu oluyodu dediğin gibi..dr la konuşamadım daha demir işini..neyse sende kullanabilirsin içinde d vitaminide var hem..

chev.tuğbaaa
dün akşam tam 56 sayfa okudum anneler ve bebişler konusunu ayşeyi gördüm:)))
gözlerim açık gitmem artık

ya bende hiç hakim olamıyorum sinirlerime bide bu aralar çok şımardı mıyy mıyy mıyy
tepem atıyo
akşam yatarken bakıyorum masum masum uyuyo yatağa yatınca kendi kendimi sorguluyorum üzülüyorum
yarın bağırmıycam sabretçem diorum ama olmuyooor

valla bılmem denız hazırladım herşeyı aşureyıde pişirdim lokumlarıda fırına koydum ısıtmek için seloşu gıydırdım beklıyorum gelcekler bı ara gelmesselerde sıze dağıtıyım :)))))))))))))))))

yaa ben direkt ela ya bağırmıyom ya başka odaya gidip söylenip bağırıyom ya eşim gelince ondan çıkarıyorum :)) ela sinirli olduğumu kesin anlıyo ama bağırmıyorum ona sizde deneyin bence..

sağolun kızlar ya doktora gidemiyoruz malum.bizim doktor da tam kalas ben konuşuyorum şu şöylemi bunu böylemi kullansam bunu böyle yediriyorum diye o onaylıyo.telefon etmiyorum o yüzden.yine ben konusucam o dinlicek.ağzına kira ister cinslerden.

mısafırmı var gene kızlar.

bızım arkadaŞta aŞure getırmıŞ ondan yedık.

seher face deki şimdi giyinmiş halimi selenin çok güzel olmuş maşallah..ben de temizlik yapıyom sözde çenem düştü :)

ben ecrine 1 kez bağırdım baktım o vicdan azabı daha zor en iyisi zombi gibi de olsam bişi demiyorum.ama her insanın tahammül sınırı ayrı ne yapalım kolay şeyler yaşamıyoruz.ben daha çok uykusuzum diince ee çocuk büyütmek kolaymı sandın,biz de çocuk büyüttük senin kadar üstüne düşmedik gibi cümleler kuranlara bağırmak istiyorum.

ne iyi olur şöle sıcak aşure....ben sevmem soğuk aşureyi sıcak,koyu ve yemişinden bol olacak...cokacimcoook

bende baĞırdım geÇen gÜn Çok pıŞman oldum.
uyurken ızlıyorum masum masum felaket vıcdan azabı Çekıyorum.

haftasonu kıtap aldım ırfana okumak ıÇın resımlı masal kıtapları.
yatmadan Önce okuyoruz.dÜn akŞam alaaddının sıhırlı lambasını okudum.
delı delı baĞırdı yatakta 45 derece dÖndÜ sonra uyudu kaldı..

az Öncede annemle konuŞtum ÖĞle uykusundan Önce donkıŞot okumuŞ ama resımlerıne bakmmıŞlar ses ÇıkarmamıŞ.
benı gÖrÜnce Şımarıyor bu Çocuk..
kıtap okumak ıyıymıŞ anlamasalarda sıkılsalarda okumak gerekıyormuŞ.

evet denızcım yenı gıyınmış halı mısafır lerini beklıyo :) bende öyle gulşen içi bol olucak ve sıcak olucak aşure yanınada sıcak sıcak poğaça yada lokum :)))))))))))))) gelın bana yada ben gönderem sıze

seher lokum dediğin nasıl bişi kız tarifini versen ya ben hamurişinde çeşit bilmem de yapıveriri kolaysa canım değişik şeyler istio

caım kolay zor değil
yarım paket yaşmaya 1 yemek kaşığı tu 1tatlı kaşığı şeker 2 buyuk patates aldığı kadar un 1 su bardağı su 1 su bardağı sut
patateslerı haşla rendele uzerıne un şeker tuz koy sonra başka bı kapa maya sut su koy erit o unlu karışıma dok yuğuy 1 saat mayalandır sonra tepsiye sıvı yağ dok bı beze kopar elin aç içine zeytın ezmezı peynır fıstık ne ıstıyosan koy sar rulo sonra kucuk kucuk kes tepsiye dıklemesıne koy o şekıldede 1 saat mayalandır sonra fırına at

ege artıkk aştı olayı ayaga kendi kendine kalkıyorrrr
sehpaya kalktı şuannnnnnnnnn

vaay çok değişik bi tarif patatesli şekerli sütlü falan..denemek lazım.teşekkürler sehercim

kızlar bebeklerinizi odaların da mı yatırıyorsunuz?
sizin odanızda mı yatıyorlar?
ege şuan bizim odamızda yatıyor ama odasına alışması gerektiğini düşünüyorum.
gece çok kalkıyor ve emziğini vermeden uyumuyor.
üzerini de açıp duruyor.(kalın battaniyesini örtüyorum ama hava soğuksa yorganını örtüyorum.sizler?)
ne yapıcamı şaşırdım.
birde park yatak dar geliyor egeye.
dönüp duruyor uykuda ve yanlara değince kızıyor.hemen yatağın ortasına alıyorum.

ne iyi olur şöle sıcak aşure....ben sevmem soğuk aşureyi sıcak,koyu ve yemişinden bol olacak...cokacimcoook
ohh olsada yesek sıcak aşureeeeeeeeeeeeee

bende baĞırdım geÇen gÜn Çok pİŞman oldum.
uyurken İzlİyorum masum masum felaket vİcdan azabı Çekİyorum.

evet ya uyudular melek oluyorlar koyamam onlara benn aglıyorum bazennn onu izlerken.........
aay melek ya çok şükür uzun zaman sonra gece kaka yapmadı sabah 6 ya kaydırdı kaka işini ..inşallah böyle devam eder 6 da da kalksam gece kalkıp 2 saat oturmaktan bin kat iyidir
şükür sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…