2009 Nisan Anneleri

canım egenın beşigi bizim oturma odamızda ayrı odası yokkkkkk
bizde oturma odasında yatıyoruz bizim evimiz sobalı.....

egeye sadece battanıye örtüyorum okadar

gece aglıyor emzırıyorum yatıyorum yatagına sonra bir kaç saat sonra tekrar aglayınca yanıma alıom emiyor uyuoz öylecee

urla, Esennn+, gulshenidil, SEAASIA, yaSelin

gezenti şirvann yokkkkkkk yine gezıyordur allah bilirrrrrrrrrrrrrrrrr

ben 7 aylıkken ayırdım sanırım tam hatırlamıyorum zamanını ewet gece çok kalkan bi çocuksa zor oluyo yatağının yanına yatak yaptım çok çok zorlarsa gece gelip oraya yatıyorum.. zorlamazsa 3 kere kalkıp taa onun odasına gidip geliyorum ama bencede artık alışmaları lazım nerdeyse 9 aylık oldular her şeyi anlıyolar sonra zor olabilir..

urla, aysunsudeNAZ, chveneburi, denizela, Esennn+, huzur84, SEAASIA, yaSelin

deniz katılıyorum sana canım alışması gerekiyor odasına ,yoksa geç kalmış olucaz.
belki geç kalmışızdır bu gece görücez!!!
ege bu geceden itibaren odasında yatsın istiyorum ama tereddütlerim var.
gece ağlamalarını duyar myım?(odası bizim odanın bitişiği telsizini de kullanıcam ama yine de emin olamıyorum.)
bende egenin odasında ki bazada yatarım huysuzluk yapınca.
maşallah elaya canım inş.ege de alışır.
bu arada yazarın adı için sağol canım.
ama kitabın adını dayazr mısın?
netten araştırdım ve birçok kitabı var

canım aman dikkat!!
aynı yatak riskli değil mi?
bende ege doğunca 1 -1.5 hafta yanımda yatırdım.nasıl yatıyorsam öyle kalkıyordum,sağıma soluma bile dönmeden.ama uyku tatlıdır....
bu arada ne güzel hala emiyorlar.
ben de çok düşünüyorum ege şuan emiyor olsaydı keşke diye.
2.bebek düşüncem hiççç yokkkk.ama istemeden olursa emzirmek çok isterim.
dişleri çıktı bebişlerin emzirirken size sıkıntı yaşatmıyorlar mıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz 5 ay 3 kişi yattık yatakta..

5 aydan sonra beşiginde yatmaya basladı...
bizim kızı odasında yatırsam duymam ki..
üstünü açıyor 4 kereemiyor gece..
sallamak gerekiyorrr..

uyanabilir heran ..
bizim biraz daha vaktimiz var saırım:)

işte ben zorda kalınca yanında yatıyorum benim belim ağrıyo rahat olmuyo ama o alıştı en önemlisi odasına ama evi gece soğuk olanlar haklılar bende olsam nasıl sıcak olacaksa ööle yapardım..
aysuncum çocuklarla doğru iletişim kitabın adı

ısırıyor sonrada gülüyor ben ay diyince sıpaaaaaaaaa

selam kızlar.....masallah çok konusulmuş.uzunca bi geçmiş var....

istanbuldan arkadasım gelmişti.cumadan beri onu gezdiriyoruz.tabi böylelikle biz de gezdik.dün gitti.

kerem 4 günden beri ısırıyo.hemde nasıl acıyooo.

ben şu geçmişi okumaya çalısayım.istanbul buluşmuştur herhalde...

urla, bigudi54, bursasu+, chveneburi, ebalperen, EDAAAA, Esennn+, poseidon80+, rosemaryy, SEAASIA, sinehas, zeyno5

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar
bişey yok Allah a şükür ama yinede panik yapıyor insan ki ben serinkanlıyımdır
yaa burada feci yağmur var ayrıca tv dede kötü hava koşulları nedeniyle sinyal yok yazıyo
sorun değil de melis naz baby first açık olmadan oturmuyo pek inşallah gelir yayın yaf..

bu arada buradaki resme bakınca uzun zamandır kızımla foto çekmediğimi farkettim
hehe tek başına yaşayınca insan çekemiyor beraber tabi :)
kocişte yok artık gelince çekerim

fotolar çok güzel....
annelerde bebişlerde süperrrr......

burdada çok kasvetli hava....diş doktoruna gidecektim.kerem çok huysuzlandı.iptal ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…