herkese merhabalarrr,
oofffffffffffff allahım yakınlarına sabır versinnnbursada 7 aylık hamile kadın ve 2 çocuğu yanara ölmüş yaa(çok üzüldüm
istanbulda da 3 aylık bebek ve annesi sobadan zehirlenerek ölmüş(
atv yi açın
hoşgeldinnherkese merhabalarrr,
meraba canm hg
oofffffffffffff allahım yakınlarına sabır versinnn
hoşgeldinn
İyi akşamlar
Biz de bugün Dr. daydık,Dr.umuz sakatatı yasaklı listede saydı,hayvana çok güveniyorsanız verin dedi,önceden öneriyordum ben ama şimdi hayvanlarda hastalık çıktığından beri güvenemiyorum dedi.
ciğer mi yani?İyi akşamlar
Biz de bugün Dr. daydık,Dr.umuz sakatatı yasaklı listede saydı,hayvana çok güveniyorsanız verin dedi,önceden öneriyordum ben ama şimdi hayvanlarda hastalık çıktığından beri güvenemiyorum dedi.
ben veriyorum 2haftada 1kızlar yemek topiğine baktımda gremedim ciğer veriyormusunuz ben bugün ciğer ermeyi düşündüm ama cesaret edemedim dr. verebilirsin demişti
anladım kavgadan dolayı gittiyse dıyecektım eşin daha sinirli olurr.. erkekler öyledirrrurlacım kaynana zaten gidecekti... yarın annem geliyo ya..............
dişiniz hayırlı olsunnnselam kızlarr
uzun zamandır giremiyorum
veee mutlu son eymenin nihayet dişi çıktııı
emelcim çok üzüldüm ama daha yeni evlisiniz ve ilk bebeginiz sanırım daha yolun başındasınız
inşallah düzelir canım biraz sabır gerekiyo erkeklere tahammül edebilmemiz için
allah bol bol sabır versin
bu aralar bende sinirliyim
eşimin ailesi avrupa yakasında oturuyo babası normalde çalışmaz yer içer gezer ogulları kor cebine haşlıgını daha genç olmasına ragmen biz anadolu yakasında oturuyoruz kız kardeşim aynı zamanda eltim anı sitede oturuyoruz kaynatam bizim yakınımızda iş bulmuş[gece çalışıyo} karşıya geçmek zor oluyomuş sabah 8 de bize geliyo yatıyo akşam 5de gidiyo bende malum 3 çocuk ancak başa çıkabiliyorum bide o geliyo yatıyo sinir oluyorum bide arada sırada kardeşime gitse gam yemiycem hep bana deli olucam yaaaaa üstelik kaynana hiç aramıyo sormuyo kardeşim dogum yapar altın alır koşarlar sünneti olur gene aynı bana gelince bi b.....k yok dertleri olunca bana sefaları olunca ona sinir oluyorum eşime gelmesin istemiyorum da diyemiyorum allah rızası için bakıyım diyorum ama bilmiyorum ne yapıcam
bugün gezmeye gidicz dedim ya
gitmez olaydım dönüşte
KAZA YAPTIMMM
demir arkada oto koltuğunda uyuyodu
arabayaarkadan vurdum
birden önümde durdu
demirde çarpınca ağladı ona bişy oldu die çok korktum
neyseki kimsede bişy yoktu
arabada birazcık hasar var
artık onuda kasko ödesn bi zahmet
ciğeri haşlıyorum içine soğan patatesnasıl veriyorsun sultan
bugün gezmeye gidicz dedim ya
gitmez olaydım dönüşte
KAZA YAPTIMMM
demir arkada oto koltuğunda uyuyodu
arabayaarkadan vurdum
birden önümde durdu
demirde çarpınca ağladı ona bişy oldu die çok korktum
neyseki kimsede bişy yoktu
arabada birazcık hasar var
artık onuda kasko ödesn bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?