2009 Nisan Anneleri

müge geçmiş olsun allah korumuş..... eymen dişiniz hayırlı olsun.....allah kolaylık versin zor iş ailelerle uğraşmak...

Kardeşiyle elti olunca insan ,kardeşini kardeşten çok elti gibi mi görüyor acaba?
Zor bir durum bence,hem elti hem de kardeş olmak.Ben elti olmayı bırak,eşimin kardeşinin benim bir akrabamla bile evli olmasını istemezdim doğrusu,çiftler arasında anlaşmazlık olunca iş diğer aileye de sıçrar,etkiler.

Emelcim yaşadıklarınıza çok üzüldüm,ben de o anda çok isterdim yürüteci fırlatıp atmak,senin yaptığın herkesin içinden geçirdiği ama pek cesarewt edemediği birşey,keşke biraz daha sakinleştirebilseymişsin kendini,ama çok zor yaşadıkların,evde kaynanan olduğu için eşin böyle davranmıştır,keşke hemen de annen gelmeden bir şekilde evde yalnız kalabilseydiniz.Annenler şehirdışında mıydı?

Urla senin dediklerine de katılıyorum,ben de eşimle bir problemimizi ya da ,onda beğenmediğim şeyleri bile annemlere belli etmem,dediğin gibi,ben 2 dk sonra barışırım,unuturum olanları ama,onlar kin tutarlar.

mügecim çok geçmiş olsun allah korumş
eymen dişiniz hayırlı olsun
sevgicim ela yı yıkadık falan anca yazabiliyorum kusura bakma cnm.hiiiçç canını sıkma kargocular genelde böyle sen aldın yolladın ben biliyorum çok teşekkürler tekrar cnm..yarın elime geçice yazarım hemen nolur sen takılma önemli değil :)

herkese selam.yazmıyom diye biraz kızmışsınız.kusura bakmayın anca göz atabiliyorum.aranıza katılmaya çalışıcam.ortam hoşuma gidiyo.iyi akşamlar

bu arada bende hiç vermedim siğer falan biraz tembelim bu aralar bu konuda çocuğun menüsünü de değiştirsem ii olcak :)
kızlar eşime yılbaşında gidelim dedim biraz limoniyiz ya gerçi ben tavır yapıyorum..adam hala annesiyle konuşup yılbaşında gelin diyo diyo yaa bende aynen bizimkilerde dedim sustu..neyse adam plan yapınca sevindirik oldu acık o da bunaldı onunda burda arkadaşı yok neyse bi sevinççle gidip oflayarak dönmeyiz inşallah..bi de 2 gün kalalım diyo benden hevesli çıktı,bakalım artık ela nında hoşuna gider belki kalırız..

geçmiş olsunn

eymn dişiniz hayırlı olsun...
müge geçmiş olsun cnmm..
bende daha ciğer vermedim başlamak lazım artık..

müge geçmiş olsun allah korumuş..... eymen dişiniz hayırlı olsun.....allah kolaylık versin zor iş ailelerle uğraşmak...

sagol canım

yok canım yaa kardeşimde bunun farkında ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum kardeşimin dili sivridir biraz ondan olsa gerek bu ayrımcılık

sagol canım zemuszemus

dENıZ BENCE DE GıTMENıZ ıYı OLUR,HEM OTEL OLDUĞU ıÇıN ÇOK DURMAZSA BıLE EN KÖTÜ ıHTıMALLE ODAYA ÇIKARSINIZ,sen şimdi biraz süslenip giyinince kendini iyi hissedersin canım,inş iyi vakit geçirirsiniz.

Bu arada yılbaşıyla ilgili bana da bir akılş verin kızlar.Benim eşimin ailesinden birtek kaynım var Tr de,o da Adapazarında,Yılbaşında bize geleceği için biz bir yere gitmekle ilgili plan yapmadık tabi.Pek de niyetimiz yoktu da neyse..
E ben kaynım gelince evde rahat rahat serilemeyeceğim,yılbaşı akşamı onlara servis etmekle geçecek,ben de diyorum eşime desem mi ki,ben annemlere gideyim,siz de kardeşinle evde rahat rahat oturun)
( Bu arada kaynım kendi çayını kendi dolduran kendi işini kendi yapan biri de,ben öyle yapmasını istemediğim için kendim yapıyorum. )

evet canım 2sene öncesiydi oglum beşiktaş alt yapıda oynuyodu eşimle hafta sonları götürüyoduk[floryaya} eşim artık cumadan annemlere gitsin ordan götürürler dedi öylede yaptık cuma akşam gidiyodu pazartesi sabah geliyodu amcasıyla bu durum fazla sürmedi çocugu cumadan alan amca almamaya başladı anlıycan zor geldi[ kaynanaya amcaya }şu an aynı durumdayız hep o senağlamageliyo aklıma onlar ilk ve tek torununa 2 gün dayanamazken ben her gün kaynatama dayanamam bunu yaptıkları için bana ve ogluma

mugecım geçmiş olsun canım allah korumuş
ciğer bende arada verıyorum selene ama öyle sık değil
ınşallah düzelırsınız canım arada oluyo böyle
valla kardeşimin eltım olmasını ıstemezdım herhalde işi düşünce bana düşmesse uğramasın oh ne ala
elifçim bence de eşine siz kardeşinle bende annemlerle geçireym diye
denız inşallah eylenırsınız canım elacık uzmez senı ve hava değişimide iyi gelir

canım çok geçmiş olsun ben artık kullanmıyorum araba acayip kötü kabus gördüm çok etkilendim ve korktum ogün bugündür hiç kullanmadım,tekrar geçmiş olsun umarım birdaha böyle sıkıntılar yaşamazsınız..

saolun kızlar sizin gazınıza geldim gidiyorum inşallah dediğiniz gibiolur :)) herkes çook eğlensin bu yılbaşı inşallah herkesten çok ihtiyacımız var bizim şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…