bugün gezmeye gidicz dedim ya
gitmez olaydım dönüşte
KAZA YAPTIMMM
demir arkada oto koltuğunda uyuyodu
arabayaarkadan vurdum
birden önümde durdu
demirde çarpınca ağladı ona bişy oldu die çok korktum
neyseki kimsede bişy yoktu
arabada birazcık hasar var
artık onuda kasko ödesn bi zahmet
geçmiş olsun canım yaaa... çok şükür bişiy yok...
eymen dişiniz hayırlı olsun............. benimkiler de eltime öyle hep verir konumdalar.... aman ne versin ne yakın olsun.... ama seninki işi düşünce geliyomuş o sinir bozucu...
ben pın a daha ciğer vermedim... kurbanda onun için iki kere çekilmiş kıymalarımız var tam 54 tane ceviz:) haftada 1 2 yapıyom... tavuk da verdim de balık ciğer yok henüz....
eymn dişiniz hayırlı olsun...
müge geçmiş olsun cnmm..
bende daha ciğer vermedim başlamak lazım artık..
müge geçmiş olsun allah korumuş..... eymen dişiniz hayırlı olsun.....allah kolaylık versin zor iş ailelerle uğraşmak...
Kardeşiyle elti olunca insan ,kardeşini kardeşten çok elti gibi mi görüyor acaba?
Zor bir durum bence,hem elti hem de kardeş olmak.Ben elti olmayı bırak,eşimin kardeşinin benim bir akrabamla bile evli olmasını istemezdim doğrusu,çiftler arasında anlaşmazlık olunca iş diğer aileye de sıçrar,etkiler.
Emelcim yaşadıklarınıza çok üzüldüm,ben de o anda çok isterdim yürüteci fırlatıp atmak,senin yaptığın herkesin içinden geçirdiği ama pek cesarewt edemediği birşey,keşke biraz daha sakinleştirebilseymişsin kendini,ama çok zor yaşadıkların,evde kaynanan olduğu için eşin böyle davranmıştır,keşke hemen de annen gelmeden bir şekilde evde yalnız kalabilseydiniz.Annenler şehirdışında mıydı?
Urla senin dediklerine de katılıyorum,ben de eşimle bir problemimizi ya da ,onda beğenmediğim şeyleri bile annemlere belli etmem,dediğin gibi,ben 2 dk sonra barışırım,unuturum olanları ama,onlar kin tutarlar.
mügecim çok geçmiş olsun allah korumş
eymen dişiniz hayırlı olsun
sevgicim ela yı yıkadık falan anca yazabiliyorum kusura bakma cnm.hiiiçç canını sıkma kargocular genelde böyle sen aldın yolladın ben biliyorum çok teşekkürler tekrar cnm..yarın elime geçice yazarım hemen nolur sen takılma önemli değil :)
herkese selam.yazmıyom diye biraz kızmışsınız.kusura bakmayın anca göz atabiliyorum.aranıza katılmaya çalışıcam.ortam hoşuma gidiyo.iyi akşamlar
Çay vakti,gelince devam ederim okumaya.
geçmiş olsun canım yaaa... çok şükür bişiy yok...
eymen dişiniz hayırlı olsun............. benimkiler de eltime öyle hep verir konumdalar.... aman ne versin ne yakın olsun.... ama seninki işi düşünce geliyomuş o sinir bozucu...
ben pın a daha ciğer vermedim... kurbanda onun için iki kere çekilmiş kıymalarımız var tam 54 tane ceviz:) haftada 1 2 yapıyom... tavuk da verdim de balık ciğer yok henüz....
bugün gezmeye gidicz dedim ya
gitmez olaydım dönüşte
KAZA YAPTIMMM
demir arkada oto koltuğunda uyuyodu
arabayaarkadan vurdum
birden önümde durdu
demirde çarpınca ağladı ona bişy oldu die çok korktum
neyseki kimsede bişy yoktu
arabada birazcık hasar var
artık onuda kasko ödesn bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?