bizde var benim agbımin karısının kocası eşimin eniştesii benim görümcem yengemlerin gelini cok karışıkkKardeşiyle elti olunca insan ,kardeşini kardeşten çok elti gibi mi görüyor acaba?
Zor bir durum bence,hem elti hem de kardeş olmak.Ben elti olmayı bırak,eşimin kardeşinin benim bir akrabamla bile evli olmasını istemezdim doğrusu,çiftler arasında anlaşmazlık olunca iş diğer aileye de sıçrar,etkiler.
Emelcim yaşadıklarınıza çok üzüldüm,ben de o anda çok isterdim yürüteci fırlatıp atmak,senin yaptığın herkesin içinden geçirdiği ama pek cesarewt edemediği birşey,keşke biraz daha sakinleştirebilseymişsin kendini,ama çok zor yaşadıkların,evde kaynanan olduğu için eşin böyle davranmıştır,keşke hemen de annen gelmeden bir şekilde evde yalnız kalabilseydiniz.Annenler şehirdışında mıydı?
Urla senin dediklerine de katılıyorum,ben de eşimle bir problemimizi ya da ,onda beğenmediğim şeyleri bile annemlere belli etmem,dediğin gibi,ben 2 dk sonra barışırım,unuturum olanları ama,onlar kin tutarlar.
inşallah cnmsaolun kızlar sizin gazınıza geldim gidiyorum inşallah dediğiniz gibiolur :)) herkes çook eğlensin bu yılbaşı inşallah herkesten çok ihtiyacımız var bizim şimdi..
ne için var orda ne zaman döneceksinmerhaba kızlar biz antalyaya geldik oğluşumu şimdiden çoooooooooooook özledim senağlama senağlama
hhımm pardonn yaaa..balıklama daldımm ben konuya sayfayı açıp onu görüncee cvp yaziimm dedimm hihiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?