2009 Nisan Anneleri

gün boyu çok aktif olamadım geldiğimden beri idil huysuzdu dişinden sanırım 9 da fitil verdim hemen uyudu kuzum inşallah rahatlar...
gülşencim gördüm şimdi umutun üstünde kıyafetleri çok yakışmış hatta eşimle baktık zaten onunla seçmiştik oda çok beğendi,çok masum ama bu bebek diyor:))
emel herşey iyi olacak sıkma canını sakın
mügecim geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun...
elif bence gitme annene yalnız bırakma kocanı

bizde var benim agbımin karısının kocası eşimin eniştesii benim görümcem yengemlerin gelini cok karışıkk

düşün bi ev o evde bir kız ir oglan

oglanı ben alayım kızı yengemin agbisi

anladınmı ehehe anlayamzsın arapsacııı

yengemın görümcesi ben benım göümcem yengemlerın gelin....(güler)

saolun kızlar sizin gazınıza geldim gidiyorum inşallah dediğiniz gibiolur :)) herkes çook eğlensin bu yılbaşı inşallah herkesten çok ihtiyacımız var bizim şimdi..
inşallah cnm
merhaba kızlar biz antalyaya geldik oğluşumu şimdiden çoooooooooooook özledim senağlama senağlama
ne için var orda ne zaman döneceksin

herkese iyi akşamlar

egede kcişte uyudu bende yatıyorum sütle suyu karıştırıp vercem bu akşam inşallah içer ve uyur bakalım

yılbaşı akşamıda diyorum bende bi fitil atayım

Sultan,yazdan beri hiç görüşmedik,o da öğretmen,bayramlarda da gelememişti,şimdi 3 gün tatil ya,bize de yakın olduğu için gelecek.Aslında annemde de çok eğleneceğim söylenemez,kalabalık yok orada da çünkü,tek farkı serilip yatmam olacak,ne çok seviyorsam serilmeyi))
Bir de annem ilk duyduğunda Aaa bize gelemezsiniz o zaman:-(( dedi,onu da yalnız bırakmak istemediğimden gideyim dedim.

Esraaaaaaa,çocuğunu bırakıp mı gittniz???Yusuf seni aramıyor o zaman,bu da iyi aslında böölşe durumlarda demek ki.

slmmm..kıslarrr..

kardeşimmmm sözlendiiiiiii..eve geleli 1 saat olduu..yarın nişan için alışveriş yapıacakkk..hatfayada nişanımızzz varrrrr..nasıl heyecanlııı yaa..bende onun kadar heyecanlıydımmmmm..:))

Ayşe ,hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.Kardeşinin istediği biri varmış da senin mi haberin yoktu?Hani biriyle tanıştıracaktınız ya..

bu arada mayısss annnelerine bakıommda arada 1 hamişşşş daha varrrr kıslarr dikkatt edinn..şimdilik bizde kazara hamiş fian kalan yokk maşallahhhhhhh..

Ayşe Megul = Güler de ,Urla bir akrabalık konusundan bahsetmiş de,orada da Güler geçiyor,o Güler Bizim Güler mi die sordum??

yok canımm yaa..ben biriyle tanıştırcaktımm ama sonra o iş yatmıştııı...çıktığı çocuk filan değilll..görücü usülüüü olduuuu..

hhımm pardonn yaaa..balıklama daldımm ben konuya sayfayı açıp onu görüncee cvp yaziimm dedimm hihiiii..

Şu farmville oynamadım hiç,bir de ona bulaşmayayım diyorum ama,sizin face deki yorumlarınızı okudukça özeniyorum haaa..
Şunun kuralları bir yerde mi yazıyor,nerden biliyorsunuz nasıl yapıldığını,ne ekildiğini biçildiğini,bunların ne işe yaradığını?????????????
Çok cahilim bu konuda:kedi:
Bir ara face de puzzle la bozmuştum şimdi buna girmek istemiyorum ama meraktan da çatylayacam yani)

slm kızlar nasılsnzz sabahtan beri bilg ugraşıyorzz benm leptopa vüris bulaştı hemnde masa üstü bilg onu apmaya çalışıyorzzz

dişlerii çıkanlar hayırlı olsnnn
mügecim geçmişolsnn canm

kızlar burdan bi ark demişti seçeneklerden düzeltim sayfayı bi sayfada 40 msj gözükü sabahtan akşma kadr girmesem bile en fazla 3 safya ilerliyo sizde böle yapın ii oluyoooo

bilgisayarınıza geçmişş olsunn...allah kurtarsınnn..bizim salak leptopada virüs bulaşmıştıı..çöktü..oğlumun tüm resimlerii gittii yaaa çok üzüldümm çokkk..resim varsa her ihtimale karşı yedekleyin bari canımmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…