2009 Nisan Anneleri

kağan şuanda kanepeden tutunmuşşş..salıncağını salllıoo yaaa..nasıl hoşuna gidioo yaa..

Geçmişi okumakta zorlanan arkadaşlar ben sayfadaki mesaj sayısını 40 yaptım daha rahat okuyorum. Şöyleki:
Kullanıcı ayarları
Seçenekleri düzenle
Konu görünüm seçenekleri
Bir sayfada gösterilecek en fazla mesaj sayısı
Buradan her sayfada 40 mesaj gösterilsini seçiyor ve kaydediyorsunuz.
Böyle çok daha rahat oldu

Ben de öyle yaptım,daha kolay oldu böyle.

Bizim okulda bir arkadaş var farmville ci,koşa koşa gidiyor eve,ekip biçeceklerim var deyip)

kızlarrrr..ben kullanıcı ayarlaını bulamıommm yaaa..nerdeee????çok zorlanıomm vallaa..nette yavaşşş..

hehehe evet elif çünkü meyve sebzeler mesela 1 günlük 2 günlük mesela çilek 4 saatte oluyo toplamazsan çürüyolar :))

çok saol elifcimde ben nesoc yazdığı günde baya bi uğraştımm kullanıcı ayarlarını bulamadımmm..kullanıcı panelinde böyle bişiyy yokkk..

saol canm eşim halleder bilg dan anlıyoo
ayşecm ceyo ark yazmş ordan yap canm

Ayşe Kullanıcı Paneline girince,
Sayfanın solunda birsürü şey var alt alta,onların içinde Seçenekleri düzenle.

ayy bende merakk ediomm farmwilleyii yaaa..ama artıkk hiçç bulaşmayım demiii.11 dersim varr hazirana kadar vermem gereken..

var ayşe bak kullancı paneline gir seçenekleri düzenleye tıkla ordan aşağıya in bir seferde en fazla 40 mesaj gösterilsini seç

bende bu sene üniversite sınavlarına girmek istiyorum yaa
elif sen bilirsin dağıtılıyomu formlar

Ay evet 9 aylık olduk hep beraber,ben 9 aylık anneyim eşim 9 aylık baba,kızım 9 aylık...

ayy bende merakk ediomm farmwilleyii yaaa..ama artıkk hiçç bulaşmayım demiii.11 dersim varr hazirana kadar vermem gereken..

senn de baya varmşş benmde 8 tane altan da 1 ders var eşim muhasebecyler konşmş muh. pratigini ögretebilirm demişş
bu arada 2 dersimi bitrdm ben ayşecmmmm

aallah alllahhh..panele girdimm..sayfanının sonuna baktımm..seçenekler dieee bişeyy yokk..acaba kulanım sözleşmesinden mi yapılıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…