2009 Nisan Anneleri

bende bu sene üniversite sınavlarına girmek istiyorum yaa
elif sen bilirsin dağıtılıyomu formlar

daha başlamadı galiba formlar,ama malum ben İlköğretimdeyim ya,daha gelemedik ÖSS ye,seviye biraz düşük anlayacağın ben de Sultan))

ayşe k.panelinden girdn karşına sayfa açıldı sol tarafta seçenekler avartar degiştr yazıyo onn altında canm seçekleri düzenleeee

var ayşe bak kullancı paneline gir seçenekleri düzenleye tıkla ordan aşağıya in bir seferde en fazla 40 mesaj gösterilsini seç

aallah alllahhh..panele girdimm..sayfanının sonuna baktımm..seçenekler dieee bişeyy yokk..acaba kulanım sözleşmesinden mi yapılıoo

ayşe bi benim yazdığım sırya bak bi senin yazdığın sıraya sonra benim yazdığım şekilde yap

canım benim allttan dersim yokk çok şükürr..bunlar 4.sınıf derslerii...büte bırakmak istemiomm o yüzdenn haziraznda mezun olmalıyımm..burdan tatile diplomamla gitmek isitiomm..kafam rahat olsunn..

Nagihan senin bölümün neydi?

Ayşe sen de anaokulu öğretmenliği miydi,açıköğretimden?

Malum ben öğretmenim,çok soru sorarım))

sultancım genelde şubatta falan başlanıyoo
saol tatlım
çok korkuyorum ben bu üni.sınavından hiç girmedim korkumdan
tüm bilgilerimde gitti çalışçam artık evde nasıl olcaksa 2 yıllık açık öğertim istiyorum sadece sınavlara gireyim

daha başlamadı galiba formlar,ama malum ben İlköğretimdeyim ya,daha gelemedik ÖSS ye,seviye biraz düşük anlayacağın ben de Sultan))

yok canım:))hani okullardan dağıtılıyo o ya o bakımdan

çıkıyorum hadi ben yatcaktım sözde erkenden daha arka balkonun camını kapıcam kereme peynir çıkartıp suya koycam balkonca bi sigra içerim sonra dişlerimi fıralarım pijamaları giy ve inş. sonrada yatıp uyuyabilirim

Nagihan senin bölümün neydi?

Ayşe sen de anaokulu öğretmenliği miydi,açıköğretimden?

Malum ben öğretmenim,çok soru sorarım))
benm bölüm maliyee

canm meraketme gözünde büyütme gerçkten çok kolay özellkle mat çok kolayyyy ben düzlise siz avantajlısnz benm girdgm sene aöf anaoklu yazamıyodm şimdi yazılıyo amaa

meslek lisesinden mezunum ben çocuk gelişimi bölümüm buna devam etmek istiyorum

bencede ek puanda veriyolar sizee

evet elif okul öncesi örtmenliğii aöf de okuyoommm..

sultan aynı bölüm mezunuyuzzz..keşke girsen össye..ben sözel 317 puanımla girmiştimm..

önümüzde 5 yıl okulöncesi altın yıllarını yaşıycakk..yani çok fazla öğretmene ihtiyaç varr..malum anasınıfı mecburi oluyor yavaş yavaşş..ben önüme gelene eğerde ilgileri varsa o.öncesini seçin diomm..

kpss dende korkmayın diolarr..geçen atamalarda 26 ile atananlar varrr..

hakkında hayırlısıı ama hiçbişey için geçç değill..ne güzell çocukta yaparım kariyerdeeee dersinn..:))

hayırlı olsun canım darısı abime olsun evde kalcak yaa bu gidişle,kaç kardeşsiniz faaliyetler hat safhada sizde doğum yapan evlenen maşallah,ablan nasıl canım tansiyonu iyimi bebiş nasıl..
kağan şuanda kanepeden tutunmuşşş..salıncağını salllıoo yaaa..nasıl hoşuna gidioo yaa..
oyyy yerim ben onu MAŞALLAH..:))
bende bu sene üniversite sınavlarına girmek istiyorum yaa
elif sen bilirsin dağıtılıyomu formlar
bende kpss ye hazırlanıyorum bakalım,inşallah bir baltaya sap olurum..:))
Ay evet 9 aylık olduk hep beraber,ben 9 aylık anneyim eşim 9 aylık baba,kızım 9 aylık...

nice 9 aylara 9 yıllara hepinize,hepimize..

saol ilknurcumm..valla maşallah herşey böyle üst üste geldiii...

4 kardeşizz..ben 2 numarayımm..benim küçügümde sözlendii..bide erkek kardeşim varr o lisede henüzz..

allah abinede hayırlı bi eş nasip etsinn inşallahh..bu işler zor işlerr..haklarında hayırlısı olur inşllahh..

bende çok istiyodm ama eşim kendi bölümünü oku diye kızlar kpss den hiç korkmayın yaa ben girdm gecen sene 71 aldım tabi lise mezunu olmadı bişeyy ben öss girdgm sene sözelden 300 baya baya geçmiştim eşimi pof poflasamda girsem ama kabuletmz 230 yatırdk harç parası

çok güzel ben isterdim 4-5 kardeş olalım,ama annem eğitimci olunca zor oluyor tabi kadıncağız bizi zor büyütmüş,MAŞALLAH canım size ne güzel,evet zor işler o yüzden haa deyince olmuyor aminn inşallah canım benim..opuyorumnanaktan

bizde 4 kardeşiz 3 kız bi oğlan bi insann ablasınn olması kadr güsel bişey yokk ben kızımı yalnız bırakmam aslaa kardeş şart tabi hayırlı kardeşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…