bende bu sene üniversite sınavlarına girmek istiyorum yaa
elif sen bilirsin dağıtılıyomu formlar
var ayşe bak kullancı paneline gir seçenekleri düzenleye tıkla ordan aşağıya in bir seferde en fazla 40 mesaj gösterilsini seç
aallah alllahhh..panele girdimm..sayfanının sonuna baktımm..seçenekler dieee bişeyy yokk..acaba kulanım sözleşmesinden mi yapılıoo
saol tatlımsultancım genelde şubatta falan başlanıyoo
daha başlamadı galiba formlar,ama malum ben İlköğretimdeyim ya,daha gelemedik ÖSS ye,seviye biraz düşük anlayacağın ben de Sultan))
benm bölüm maliyeeNagihan senin bölümün neydi?
Ayşe sen de anaokulu öğretmenliği miydi,açıköğretimden?
Malum ben öğretmenim,çok soru sorarım))
canm meraketme gözünde büyütme gerçkten çok kolay özellkle mat çok kolayyyy ben düzlise siz avantajlısnz benm girdgm sene aöf anaoklu yazamıyodm şimdi yazılıyo amaasaol tatlım
çok korkuyorum ben bu üni.sınavından hiç girmedim korkumdan
tüm bilgilerimde gitti çalışçam artık evde nasıl olcaksa 2 yıllık açık öğertim istiyorum sadece sınavlara gireyim
yok canım:))hani okullardan dağıtılıyo o ya o bakımdan
meslek lisesinden mezunum ben çocuk gelişimi bölümüm buna devam etmek istiyorum
hayırlı olsun canım darısı abime olsun evde kalcak yaa bu gidişle,kaç kardeşsiniz faaliyetler hat safhada sizde doğum yapan evlenen maşallah,ablan nasıl canım tansiyonu iyimi bebiş nasıl..slmmm..kıslarrr..
kardeşimmmm sözlendiiiiiii..eve geleli 1 saat olduu..yarın nişan için alışveriş yapıacakkk..hatfayada nişanımızzz varrrrr..nasıl heyecanlııı yaa..bende onun kadar heyecanlıydımmmmm..:))
oyyy yerim ben onu MAŞALLAH..:))kağan şuanda kanepeden tutunmuşşş..salıncağını salllıoo yaaa..nasıl hoşuna gidioo yaa..
bende kpss ye hazırlanıyorum bakalım,inşallah bir baltaya sap olurum..:))bende bu sene üniversite sınavlarına girmek istiyorum yaa
elif sen bilirsin dağıtılıyomu formlar
Ay evet 9 aylık olduk hep beraber,ben 9 aylık anneyim eşim 9 aylık baba,kızım 9 aylık...
saol ilknurcumm..valla maşallah herşey böyle üst üste geldiii...
4 kardeşizz..ben 2 numarayımm..benim küçügümde sözlendii..bide erkek kardeşim varr o lisede henüzz..
allah abinede hayırlı bi eş nasip etsinn inşallahh..bu işler zor işlerr..haklarında hayırlısı olur inşllahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?