2009 Nisan Anneleri

canıım ben 320 yatırdımmm...bölümümü çok çok seviyorum..idealimdi anasınıfı öğretmeni olmak..azcık pofpoflla kıss belkii işe yararr..geleceği düşünsünn..yatırdığın paranın kat kat fazlasını kazanıyosunn..

saol ilknurcumm..allah uzun ömürler versin abinizee..sırtını dayayacağın yanında olacak bi abin varsa oda yeterrr..

bende kardeşşleriimee çokk düşkünümmm.kalabalık bi ailede büyümek çok eğlenceli oluyoo..hiç sıkılmazdımm evlenipte ediyle büdü gibi eşimle yalnızz kalıncaa epey bi alışamadımmm..

bende kesinlikleeee oğluma kardeşş istiommm..ama bi kaç yıl sonraa..hatta bazen 3 mü yapsak diomm..ilerde birbirlerine destek olurlarr..hayırlısıııı..

canm söylüyomsen kendi bölümünü bitir diyoo bakaalım hayırlısı artık
benm ark aof o.öncesi mezunu 65 aldı kpss den yerleşti 2.400 maaş alıyoo

bende kesinlikleeee oğluma kardeşş istiommm..ama bi kaç yıl sonraa..hatta bazen 3 mü yapsak diomm..ilerde birbirlerine destek olurlarr..hayırlısıııı..

ewt canm bende en az 2 sene geçmelii zaten sezaryan 3 şansım var 3 nüde yaaprım büyük ihtimalle tabi allah izin verrse

2.400 müüü..nerden alıoo kızzz o kadar maaşıııı..:))devlette çalışıoo değilmii..tam gündür o zamann..

64 le nereye yerleşti canımm..??*

ayşe biraz önce konştum eşimlee tamm dedi am yine kendi dersime çalışıcm sınavada hazırlancm büyük ihtimalle hemn formlar ne zamn alınıyo diyoo

ben saat 6 da kalkıp annemlere gidicemm..yani eşim bırakcakk..saat 10 da alışverişe çıkıcazzz..uyumam lazımm..uyuyamayınca sinir oluyorummmmm..dön dönnn saatler geçiooo...

hadi bende yatıomm kızlarrr..ii uykularrrrrr...

bende yatayım bizim kız hala uyanık dönenceyle uyursa uyurum yoksa yine nöbettttt canı sağolsunda razıyım uykusuz gecelere,sanada iyi uykular canım,ve tüm nisan annelerine iyi geceler güzel mutlu sabahlar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çokk sevindimm valla...çok güzelll nagihancımmmm.sen yaparsınnn..isteklisindeee...eğer össde kazanırsann full destekk yanındayımmm..her konudaaaa..vee kesinlikle yatırdığın paranın kat be kat fazlasını kazanacaksınn..hatta üniversiteye başlar başlamaz okullarda ek ders ücreti karşılığı ücretli öğretmenlik yapabilirsinn..ben öss yi 17 yaşında kazandımmm..ve 17 yaşımdada öğretmenliğee başladımmmm..sigortan yatıoooo..ve aylıkk 800 e yakın ücret alıyosunn..ben masraflarımı hep kendim karşıladımm..sende öyle yaparsınnnn..

.formlar liselerden alınıyooo ama ne zamansa tam bilmiomm..

biz nöbetçiyiz( idilin ağlamları dinmediği için doktora götürdük 11 de ve gitmeden yaklaşık 5 dakika önce kaka yapmıştı bana tuhaf geldi kakası bunuda götürelim dedim eşime ama dinelmedi o an...doktorda kaka tahlili verdi üzüldü tabi yani üzüldük....şimdide sallıyorum inşallah uyur bu gece

canım üzüldüm idilciğe. geçmiş olsun. rahatlar da uyur inşallah.

ben ancak bu saatte girebildim. mügecim hediyeni kargoya verdim bugün. inşallah okursun burayı.

gülşencim idilimize geçmiş olsaun inş ciddi bişey yoktur.. canım benim yaaa....
ay şaşırdım pın gece 1de yattı sabah 5.30 uyandı (bi ara uyanmış eşim yanımıza almış uyutmuş) keşke hep böyle olsa..... ya da daha uzun uyusa tabi. 4 saat uyumaya bile razıyım.... bu arada eşim eve gece 10 a yakın geldi hiç geçmişi konuşmadık.... hazırlıklarımı falan görünce anladı... iyiyiz şimdi... ama inş. tekrar olmaz........ ama fikir veren arkdaşlarım siz cesaretlendirdiniz beni git sor esnafı falan takma diye... ALLAH RAZI OLSUN HEPıNıZDEN..... şimdi de annemi almaya gitti.... bekliyoz bakalım.. şimdilik hoşçakalın ....

günaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum

günaydınnnnnnnnn.................

kızlar ben yarın için izin aldım görüşemezsek herkeze iyi yıllar...........

yeni yıl hepimize mutluluk,huzur sağlık ve para getirsin:))))))))))))9

geçmişşşşşşş olsunnnnnnnn cancincon...
sümüklü böcükkkkkkkkkk

sevdaaa burdasın buldummm hediyen geldi çok beğendik CAN A ÇOK YAKIŞTI EN YAKIN ZAMANDA FOTOĞRAFINI KOYUCAM TEŞEKKÜRLERRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…