2009 Nisan Anneleri

kızlar bu arada Sultandan esinlendim röfle yaptırmayı düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yorumlarınz lazımmmmmmmm

üzüldüm idili yaa inşallah bişey yoktur gülşencim düzelmiştir umarım şimdiye bile..
emel sana da çok sevindim cnm yaa bi daha olmaz umarım evinizde tatsızlık aferin sana da çok güzel idare ettin aldın gönlünü :)
bende hepinizi seviyorum kızlar valla çok destek oluyosunuz..sabah sabah kalkıp yarın ne giyicem telaşına girdim unuttum sıkıntımın çoğunu :)) çok saolun yoksa dünkü halimle hayatta eşime gidelm demicektim..

geçmiş olsun cana ,seninde yeni yılın şimdiden kutlu olsun denizcim..
çiçeekk sen saç rengini değiştirmedin mi daha yeni hem çok güzel şu an ki hali bence tabii..
aslında yaza doğru röfle yapsan değişiklikler hep yazın yapılır ya hehe hem bu rengide kullanmış olursun biraz...

günaydınnn idile ve cancana çokk geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inşallah.
emel çok sevindim aranızın düzelmesine.
çiçek koyu renk sanç sana daha çok yakışıyor.ben de sıkıntıdan mıdır bilmem ya simsiyah ya da röfle düşünüyorum ama adapazarna gitmem lazım tabi ecrini kuaföre götremem adapazarındaki kuaförüm arkadaşım zaten ondan başkasına güvenmem.
denizcim inşallah çooooook eğlenirsin ve elacım da annesini üzmez.bari sen yen bizim şu makus talihimizi :)
bugün evlilik yıldönümümüz.2.yılımız da bitti.zaman çabuk geçiyor.

daha nice mutlu yıllara tuğbacım hep böyle çok mutlu olun inşallah.. güzel dileklerin içinde saol inşallah güzel geçer..boşver napalım bizde kızlar büyüyünce evde durmaz hep gezeriz bende bahar ve yazı bekliyorum bu bebeklerin insanları yabancılaması ne kadar sürüyomuş ki,bir de düzen delisi olmadan ne zaman her yerde yatıp uyucaklar :))

çook teşekkür ederim denizcim.
ben de yaza kadar sabrediyorum hele bi ayaklansın yürüsün bakk evde duruyomuyum.ecrin bi oturmaya akraba ziyaretine gidine ilk olarak insanlar hemen kucağına almışsa sevmeye çalışmışsa ağlıyor hem de çok fena...alışınca sorun yok ama uyutamıyorum.adapazarında hiperaktif yeğenimin gürültü ve çığlıklarından kayınpederimde çakmanın yüksek perdeden hiç susmaksızın konuşmalarından uyuyamıyor.bizimkiler bi anne bi babaya alışık ne yapsınlar

galiba bende sıkıntıdandeğişiklik yapmak istiyorum. evet yaa yazı beklemek en mantıklısı da işte malum sıkıntııııııııııııııı

saol canmm yaa bakalm hayırlısı olsn artıkk

geçmişolsn canmm yaa

emelcim çok sevindimm allah cümlemize agız tadı versnn

günaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum
geçmişolsn cancana inş kısa zamnda iyileşir

tugbacım evlilik yıldönümnz hayırlı olsn canm allah bir yastıkta kocatsınnn hep mutlu olun inşş

slm kızlar.ege karnı aç uyuya kaldı.artık uyunınca veririm.
günaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum
geçmiş olsun.
geçmiş olsun inş.birşeyi yoktur.

bu arada Kayra mın dişi göründü ama tam çıkmaddııı annem gördü nasıl mutlu oldum anlatamam
hayırlısı olsun mine.
dişi kim görürse hediye alırmış annene söyle:)))))

kardeşinle elti misin?
çok zor(((((
aslında çok seviyorsun ama başkalarının saçma sapan davranışları yüzünden kardeşine tavır alabiliyorsun.
belkide amçları budur....

mantarı yıka fırına koy suyunu bıraz çeksın ıçıne rendelenmış kaşar koy fırına koy tekrar kaşarlar kızarınca çıkar servıs yap
yada sote yapabılırsın
canım ben mantarı tuzlu suda haşlayıp,fırına diziyorum.
içlerine rendelenmiş kaşar koyup servis edeceğim zaman fırını açıyorum.
iştahı daha da iyi olur inş.
ben artık bitmiş durumdayım ya ağlıyorum yada egeye bağırıyorum ki eşimde çok kızıyor.
şu kışı bir geçirsek tatile gitmek istiyorum.
kızlar bu arada Sultandan esinlendim röfle yaptırmayı düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yorumlarınz lazımmmmmmmm

yüzün çok güzel çiçek bence röfle de yakışır.kuaför işinin ehliyse güzel bir ton ayarlarsa daha da muhteşem olur.
benimde kendi saç rengim çıktı.dip röfle yaptırmam lazım.
canım daha önce de sormuştum ama cvp.alamadım.
saçını kestirmemişmiydin?face de saçın kısa.ama buluşma fotosunda saçın uzun???

canım saçlarım çabuk uzuyo facedeki fotoğraflar 3-4 aylık:) çok uzun değil zaten düz fönle ancak omzumun altına geliyo

idile ve cancana gecçmiş olsun çabucak duzelirler hemen ınşallah
tuğacım evlılık yıl dönumun kutlu olsun canım
denızcım sanada ıyı gezmeler elacıkla
emelcım duzelmenıze sevındım gerçekten ınşallah bı daha olmaz
çiçek bencede sana kızıl ve çikolata tonları bana göre çokkk yakışıyor canım
ayşecim allah kardeşinin mutluluğunu tamamına erdırsın

günaydın kızlar
çiçekcim yaptr sanada yakışır
bende saçlarımı boyatmayı düşünüyorum
bitkisel boyayla malum hala emziriyorum

geçmiş olsun diyen tümmm nisana annelerine çok tşk ederim

ben bu yılbaşına sadece annem babam ve oğlumla giriyorum

kociş yoooooooook ühühühühühü

can a ve idil e çok geçmiş olsun
tuğba senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun.
emel aranızın daha iyi olmasına çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…