geçmiş olsun cana ,seninde yeni yılın şimdiden kutlu olsun denizcim..
çiçeekk sen saç rengini değiştirmedin mi daha yeni hem çok güzel şu an ki hali bence tabii..
aslında yaza doğru röfle yapsan değişiklikler hep yazın yapılır ya hehe hem bu rengide kullanmış olursun biraz...
günaydınnn idile ve cancana çokk geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inşallah.
emel çok sevindim aranızın düzelmesine.
çiçek koyu renk sanç sana daha çok yakışıyor.ben de sıkıntıdan mıdır bilmem ya simsiyah ya da röfle düşünüyorumama adapazarna gitmem lazım tabi ecrini kuaföre götremem adapazarındaki kuaförüm arkadaşım zaten ondan başkasına güvenmem.
denizcim inşallah çooooook eğlenirsin ve elacım da annesini üzmez.bari sen yen bizim şu makus talihimizi :)
bugün evlilik yıldönümümüz.2.yılımız da bitti.zaman çabuk geçiyor.
saol canmm yaa bakalm hayırlısı olsn artıkkçokk sevindimm valla...çok güzelll nagihancımmmm.sen yaparsınnn..isteklisindeee...eğer össde kazanırsann full destekk yanındayımmm..her konudaaaa..vee kesinlikle yatırdığın paranın kat be kat fazlasını kazanacaksınn..hatta üniversiteye başlar başlamaz okullarda ek ders ücreti karşılığı ücretli öğretmenlik yapabilirsinn..ben öss yi 17 yaşında kazandımmm..ve 17 yaşımdada öğretmenliğee başladımmmm..sigortan yatıoooo..ve aylıkk 800 e yakın ücret alıyosunn..ben masraflarımı hep kendim karşıladımm..sende öyle yaparsınnnn..
.formlar liselerden alınıyooo ama ne zamansa tam bilmiomm..
geçmişolsn canmm yaabiz nöbetçiyiz( idilin ağlamları dinmediği için doktora götürdük 11 de ve gitmeden yaklaşık 5 dakika önce kaka yapmıştı bana tuhaf geldi kakası bunuda götürelim dedim eşime ama dinelmedi o an...doktorda kaka tahlili verdi üzüldü tabi yani üzüldük....şimdide sallıyorum inşallah uyur bu gece
emelcim çok sevindimm allah cümlemize agız tadı versnngülşencim idilimize geçmiş olsaun inş ciddi bişey yoktur.. canım benim yaaa....
ay şaşırdım pın gece 1de yattı sabah 5.30 uyandı (bi ara uyanmış eşim yanımıza almış uyutmuş) keşke hep böyle olsa..... ya da daha uzun uyusa tabi. 4 saat uyumaya bile razıyım.... bu arada eşim eve gece 10 a yakın geldi hiç geçmişi konuşmadık.... hazırlıklarımı falan görünce anladı... iyiyiz şimdi... ama inş. tekrar olmaz........ ama fikir veren arkdaşlarım siz cesaretlendirdiniz beni git sor esnafı falan takma diye... ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..... şimdi de annemi almaya gitti.... bekliyoz bakalım.. şimdilik hoşçakalın ....
geçmişolsn cancana inş kısa zamnda iyileşirgünaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum
günaydınnn idile ve cancana çokk geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inşallah.
emel çok sevindim aranızın düzelmesine.
çiçek koyu renk sanç sana daha çok yakışıyor.ben de sıkıntıdan mıdır bilmem ya simsiyah ya da röfle düşünüyorumama adapazarna gitmem lazım tabi ecrini kuaföre götremem adapazarındaki kuaförüm arkadaşım zaten ondan başkasına güvenmem.
denizcim inşallah çooooook eğlenirsin ve elacım da annesini üzmez.bari sen yen bizim şu makus talihimizi :)
bugün evlilik yıldönümümüz.2.yılımız da bitti.zaman çabuk geçiyor.
geçmiş olsun.günaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum
geçmiş olsun inş.birşeyi yoktur.biz nöbetçiyiz( idilin ağlamları dinmediği için doktora götürdük 11 de ve gitmeden yaklaşık 5 dakika önce kaka yapmıştı bana tuhaf geldi kakası bunuda götürelim dedim eşime ama dinelmedi o an...doktorda kaka tahlili verdi üzüldü tabi yani üzüldük....şimdide sallıyorum inşallah uyur bu gece
hayırlısı olsun mine.bu arada Kayra mın dişi göründü ama tam çıkmaddııı annem gördü nasıl mutlu oldum anlatamam
kardeşinle elti misin?selam kızlarr
uzun zamandır giremiyorum
veee mutlu son eymenin nihayet dişi çıktııı
emelcim çok üzüldüm ama daha yeni evlisiniz ve ilk bebeginiz sanırım daha yolun başındasınız
inşallah düzelir canım biraz sabır gerekiyo erkeklere tahammül edebilmemiz için
allah bol bol sabır versin
bu aralar bende sinirliyim
eşimin ailesi avrupa yakasında oturuyo babası normalde çalışmaz yer içer gezer ogulları kor cebine haşlıgını daha genç olmasına ragmen biz anadolu yakasında oturuyoruz kız kardeşim aynı zamanda eltim anı sitede oturuyoruz kaynatam bizim yakınımızda iş bulmuş[gece çalışıyo} karşıya geçmek zor oluyomuş sabah 8 de bize geliyo yatıyo akşam 5de gidiyo bende malum 3 çocuk ancak başa çıkabiliyorum bide o geliyo yatıyo sinir oluyorum bide arada sırada kardeşime gitse gam yemiycem hep bana deli olucam yaaaaa üstelik kaynana hiç aramıyo sormuyo kardeşim dogum yapar altın alır koşarlar sünneti olur gene aynı bana gelince bi b.....k yok dertleri olunca bana sefaları olunca ona sinir oluyorum eşime gelmesin istemiyorum da diyemiyorum allah rızası için bakıyım diyorum ama bilmiyorum ne yapıcam
canım ben mantarı tuzlu suda haşlayıp,fırına diziyorum.mantarı yıka fırına koy suyunu bıraz çeksın ıçıne rendelenmış kaşar koy fırına koy tekrar kaşarlar kızarınca çıkar servıs yap
yada sote yapabılırsın
iştahı daha da iyi olur inş.Merhaba, benim de kızımın iştahı ile başım dertteydi. Hala da çok iştahlı sayılmaz ama yine de az da olsa bir ilerleme kaydettik. Doktorumuz son kontrolümüzde zinco c şurup vermişti, o günden beri biraz benim psikolojimin düzelmesi sonucu, yedirirken daha rahat olmamla ( eskiden çok stresliydim ve bu kızıma da yansıyordu ), biraz da şurubun etkisiyle sanırım, daha iyi durumdayız... İstersen zinco c ile ilgili doktoruna bir danış...
çok zor bir durum iştahsız bebek, en iyi anlayanlardan biriyim herhalde....
kızlar bu arada Sultandan esinlendim röfle yaptırmayı düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yorumlarınz lazımmmmmmmm
merhaba kızlar biz antalyaya geldik oğluşumu şimdiden çoooooooooooook özledim senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?