2009 Nisan Anneleri

kızzlar alıntı nasıl yapılıyor ben deniyorum ama olmuyor

canım alıntı yapmak istedgin msj 1 den fazla ise her msj altında yani sag tarafta no yazıyo ona tıkla alıntıların bitti artık cvp yazacaksın ya en son msja alıntı yap diyosun hepsi açılıyoo

idil ve cana çok geçmiş olsun çabucak düzelirler inş....TuğbaCım evlilik yıldönümüz kutlu olsun daha uzun yıllara inş.... çiçek bence yaptır bende yeniledim saçlarımıda kısacık kestirdim insana moral oluyor valla......bende anca esra'nın aldığı hediyeleri yükleyecem oğliş yatıyo uyanınca giydiripte gene foto koyacam...

tşk nagihancımmm
idileve cana çok geçmiş olsuir n allah acil şiflara versin tuğbacım ice senelere huzurlu mutlu bir evliliğin olur inşşş

Sevgıı hedıyemız geldı Çok teŞekkÜr ederız ela uyuyo uyanınca gıydırıcem :)) foto Çekerım..tekrar saol cnm

aydından arkadaşar bodrum da rezervasyon yaptırmışlar yılbaşı için ben gitmicektim zor olur diye kızlar gaza getirdi gidiyorum o yüzden cnm :))

Kızlar merhaba
Çocuklarınızın geleceği için birşeyler yapıyormusunuz?
Biz Kayra'ya gelen bütün altınları onun adına emeklilik hesabına yatırdık. Her ay da otomatik ödeme talimatı verdim hesaba kesinti yapılıyor. ıleride elinde toplu parası olacak işallah.

cana da geçmiş olsun çiçek. tokan bende kalmış demişsin. hiç önemli değil. sizin de canın oyuncaklarından biri kalmıştı,biz aldık. rehin alır gibi olmuş:)
ben saç rengini buluşmada ok beğendim. röfle de kesinlikle çok yakışır sana. sıkıldıysan yaptır gitsin.
tuğbacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. nice mutlu yıllara inşallah.

selammmmmmmm

can ve idile gecmiş olsun..............

denizcimm hepimizin yeni yılı kutlu olsun
saglık huzur mutluk getirsin...........

iim varrrr ege sabahtan beri uyanık(07,00)

sonra gelırım byeeeeeeee

altınları ve gelen paralarını yatırdık bankayaaa

her ayda cok degıl 100 tl atıyorum ....

denizcim ela ya ben bakıcam yine :)) otel ayarlamışlar zaten 2 gün akşama canlı müzik falan ela yı o gece geç uyutmayı planlıyorum ki zaten gürültüde uyumaz o cadı..12 den kısa bi süre sonrada odaya geçeriz diye düşünüyorum o da artık arabasında ne kadar uyursa devamını da odada uyur..sonuçta ev topla yemek yap derdi yok ela ya bakıcaz sadece babası da yanımda,içimizden bi çiftinde çocukları var zaten 1,5 ve 3 yaşında..

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar.
gülfemin hastalığı öksürüğe çevirdi.canım çok sıkılıyo.öksürük hapşırık salya sümük devam ediyo.

inşallah herşey en kısa zamanda istediğin yönde gelişir.

bursada 7 aylık hamile kadın ve 2 çocuğu yanara ölmüş yaa (çok üzüldüm

istanbulda da 3 aylık bebek ve annesi sobadan zehirlenerek ölmüş (

atv yi açın

ya ben bakamıyorum böyle şeylere ya.

kızlar yemek topiğine baktımda gremedim ciğer veriyormusunuz ben bugün ciğer ermeyi düşündüm ama cesaret edemedim dr. verebilirsin demişti

vermedim ama 8 aydan sonra 2 haftada 1 vermek gerekiyomuş

geçmiş olsun.Allah korumuş.

geçmiş olsun idile.

Urla hiç anlamam ben bu işlerden:-((
Güler kim bu arada ,Megul mü??

o ben değilimdir heralde:))

hayırlı olsun.

Ayşe Megul = Güler de ,Urla bir akrabalık konusundan bahsetmiş de,orada da Güler geçiyor,o Güler Bizim Güler mi die sordum??

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım çok geçmiş olsun.sabah verirsiniz artık.şu beyler ne zaman bizi dinlemeye başlıcaklar acaba.

Annen seni de pınarın uykusunu da yoluna koyar inşallah merak etme.,

günaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum

cana geçmiş olsun.

yazcaktım unutuum deniz bence de git değişiklik olur kendine gelirsin.en kötü ihtimal ev yerine otel odasında geçirirsin geceyi.

gülercim çok geçmiş olsunnn inş basit bir üşütmedirrr

teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibidir.

selamlar kızlar....geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederiz....geceyi güzel geçirdi maşallah sabahta işe gelirken bıraktım hemen arkamdan yapmış kakasını dedemizde götürmüş saolsun...önemli bişey yok demiş doktor ve bağırsak hareketlerini yavaşlatan bir toz vermiş....çok şükür iyi yani...
cana çok geçmiş olsun...ben yakından gördüğüm için saç rengini değiştirme derim çiçek....çok yakışmış sana rengin...röfle insanı hiç göstermiyorsa 5 yaş büyük gösteriyor bana göre.....hem gözlerinin albenisi bu saç rengin ile daha çok:))
didem hediyeler geldi canım hem çok beğendim hem çok mahçup oldum....didem bize demirin ağzından o kadar güzel dileklerde bulunmuş ki gözlerim doldu...akşama eve gider gitmez resim çekip sizede göstericem kızlar çok ama çok beğendim....idilin odasında çerçevelenecek notunuz tekrar teşekkür ederim kesenize bereket...

çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.
sabahtan beri ona yazdığım şiiri bizim şarkımız ve resimlerimizle slayt yapmaya çalışıyorum güzel olursa face e eklicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…