kızzlar alıntı nasıl yapılıyor ben deniyorum ama olmuyor
inş.olur cnm umarım beğenmişsinizdir..... güle güle giysin elacık....Sevgıı hedıyemız geldı Çok teŞekkÜr ederız ela uyuyo uyanınca gıydırıcem :)) foto Çekerım..tekrar saol cnm
Kızlar merhaba
Çocuklarınızın geleceği için birşeyler yapıyormusunuz?
Biz Kayra'ya gelen bütün altınları onun adına emeklilik hesabına yatırdık. Her ay da otomatik ödeme talimatı verdim hesaba kesinti yapılıyor. İleride elinde toplu parası olacak işallah.
selam kızlar.... okuldan erken geldim bugün... gece sadece 1 saat uyudum pınarla sabahladık. ki dün tüm gün dışardaydım malum tartışma akşam oldu eve girdikten yarım saat bi saat sonra.......... ve kaynana da eşim de tüm gün uyudu. birisi de sen dinlen ilgilenelim demedi.... eşim zaten ben konuşmaya çalıştıkca ters cevaplar verdi.... ben istiyorum ki annem gelmeden (kiyarın gelecek) sorun biraz düzelsin hissetmesin çünkü ben annemlerin onaylamadığı bi evlilik yaptım............ sonucunu annem bilsin istemiyorum . aslında eşim de ben de b,rb,r,mizi çok seviyoz ama işte nedense onun ailesinden birileri varsa ortam gergin oluyo ya benden ya da ondan...
az önce kaynanayı yolcu etmeye götürdü eşim yüzüme bile bakmıyo... bana "o arabayı bul getir öyle affedecem" dedi. zaten arabayı ilk atan o ama dışarı değil salona... ben aşağı attım ve esnaflar vAr apartmanın altında onlar bi yere kaldırdı heralde... evet eşim sokağa reklam olduk sayende diyor... ama işte o an hiç bişiy düşünemiyodum.. aslında bi tartışma ortamı olsa bunu yapmazdım.
ona sadece beni neden merak etmiyor umursamıyorsun dedim ve dışardan yemek söylemişti çağırınce gitmedim pın la yürütce gidiyoduk geldi attı tepti gitti.... sonra da konuşmadı. ben de öyle atılmaz böyle atılr dedim......................................... benin gözlüğümü pın kırdı ve ben dr gittim dün. damla yapılınca bulanık görüyor insan ve benim okul müdürü aradı hocam naptın hallettin mi diye eşim hiç sormadı bile akşam 7 ye kadar dışarda olan karısını........ sakaryada yeniyiz malum bi yer bilmiyoz....
offfffffffffffffffffffffff uzun oldu hakkınızı helal edin........................ zaman vermek en iyisi diyorsunuz öyle mi? annem gelince nolcak.... zaten yarıyıl tatilinde gidecem memlekete...... ama dönüşte abim de kalcak 1 hafta yanımızda....offf o da ayrı bi sorun zaten neyse......................................... bu arada hepinize teşekkürler bana ortak olduunuz için....
bursada 7 aylık hamile kadın ve 2 çocuğu yanara ölmüş yaa(çok üzüldüm
istanbulda da 3 aylık bebek ve annesi sobadan zehirlenerek ölmüş(
atv yi açın
kızlar yemek topiğine baktımda gremedim ciğer veriyormusunuz ben bugün ciğer ermeyi düşündüm ama cesaret edemedim dr. verebilirsin demişti
bugün gezmeye gidicz dedim ya
gitmez olaydım dönüşte
KAZA YAPTIMMM
demir arkada oto koltuğunda uyuyodu
arabayaarkadan vurdum
birden önümde durdu
demirde çarpınca ağladı ona bişy oldu die çok korktum
neyseki kimsede bişy yoktu
arabada birazcık hasar var
artık onuda kasko ödesn bi zahmet
gün boyu çok aktif olamadım geldiğimden beri idil huysuzdu dişinden sanırım 9 da fitil verdim hemen uyudu kuzum inşallah rahatlar...
gülşencim gördüm şimdi umutun üstünde kıyafetleri çok yakışmış hatta eşimle baktık zaten onunla seçmiştik oda çok beğendi,çok masum ama bu bebek diyor:))
emel herşey iyi olacak sıkma canını sakın
mügecim geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun...
elif bence gitme annene yalnız bırakma kocanı
Urla hiç anlamam ben bu işlerden:-((
Güler kim bu arada ,Megul mü??
slmmm..kıslarrr..
kardeşimmmm sözlendiiiiiii..eve geleli 1 saat olduu..yarın nişan için alışveriş yapıacakkk..hatfayada nişanımızzz varrrrr..nasıl heyecanlııı yaa..bende onun kadar heyecanlıydımmmmm..:))
Ayşe Megul = Güler de ,Urla bir akrabalık konusundan bahsetmiş de,orada da Güler geçiyor,o Güler Bizim Güler mi die sordum??
biz nöbetçiyiz( idilin ağlamları dinmediği için doktora götürdük 11 de ve gitmeden yaklaşık 5 dakika önce kaka yapmıştı bana tuhaf geldi kakası bunuda götürelim dedim eşime ama dinelmedi o an...doktorda kaka tahlili verdi üzüldü tabi yani üzüldük....şimdide sallıyorum inşallah uyur bu gece
gülşencim idilimize geçmiş olsaun inş ciddi bişey yoktur.. canım benim yaaa....
ay şaşırdım pın gece 1de yattı sabah 5.30 uyandı (bi ara uyanmış eşim yanımıza almış uyutmuş) keşke hep böyle olsa..... ya da daha uzun uyusa tabi. 4 saat uyumaya bile razıyım.... bu arada eşim eve gece 10 a yakın geldi hiç geçmişi konuşmadık.... hazırlıklarımı falan görünce anladı... iyiyiz şimdi... ama inş. tekrar olmaz........ ama fikir veren arkdaşlarım siz cesaretlendirdiniz beni git sor esnafı falan takma diye... ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..... şimdi de annemi almaya gitti.... bekliyoz bakalım.. şimdilik hoşçakalın ....
günaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum
denizcim ela ya ben bakıcam yine :)) otel ayarlamışlar zaten 2 gün akşama canlı müzik falan ela yı o gece geç uyutmayı planlıyorum ki zaten gürültüde uyumaz o cadı..12 den kısa bi süre sonrada odaya geçeriz diye düşünüyorum o da artık arabasında ne kadar uyursa devamını da odada uyur..sonuçta ev topla yemek yap derdi yok ela ya bakıcaz sadece babası da yanımda,içimizden bi çiftinde çocukları var zaten 1,5 ve 3 yaşında..
gülercim çok geçmiş olsunnn inş basit bir üşütmedirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?