2009 Nisan Anneleri

kızlar benim cadı sıçalak oldu yaa (
yarım saatte bir altını değiştiriyorum
o bişey değilde hiçbişey yemiyor nasıl yapıyor bu kadar :S

vaay tuğba çook romantikk
sinemcim yarım saat olmasa bizimkide çok yapıyo3-5 geçenlerde 6 saatte 4 kere yaptı..dişten sanıyoruz zaten sarı su yapıyo içinde bişii kalmayınca resmen..

bende dişten diye düşünüyorum aynen canım artık sarardı neyse benim cadını uykusu geldi sanırım kendini ordan oraya atıyo görüşürüz..

Anam ne gÜzel sızınkıler mıÇıyor... Benımkınde tık yok..
Benımkı dıŞ Çıkarmıyormu yanı :))

Bu arada herkese merhaba
2 gÜndÜr evdeyım ve temızlık yapıyorum . Dolap dÜzeltıyorum..

Heee temızlık derken oyle uzun boylu deĞıl..
DÜn sÜpÜrdÜm. BugÜn sıldım.
Etrafı toplamak zaten benı bıtırtıyor..
Yemek yap . Baranı yedır, yıka derken .. GÜn bıtıyor.

Kız melek sen nasıl yapıyon temızlık cam falan sılıyon..
Anacım 2 gÜndÜr gÖya temızlık yapıyorum..
ınt. Bılhassa acmadım.. Oturur kalırım dıye..
Şımdı yemek molası verdım de bır bakınım dedım,

GÜlfeme ne oldu.. AteŞı ınmedımı yoksa..
GeÇmıŞı okuyamadım kusura bakma gÜler

yavrum doĞduĞundan berı hastalıklarla uĞraŞıyor yeter artık...

şirvan bence melek hergün bişeyler yaptığı için temizlik adına evi çok kirlenip dağılmıyo ve hergün olunca temizlik işi uzun sürmüyodur ama cam falan nasıl siliyo onu bende bilmiyorum :) bol enerji var maşallah bizden genç tabi o da fark ediyo bence hehehe

günaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum
geçmiş olsun canım cancan'a umarım kısa zamanda düzelir..
günaydınnnnnnnnn.................

kızlar ben yarın için izin aldım görüşemezsek herkeze iyi yıllar...........

yeni yıl hepimize mutluluk,huzur sağlık ve para getirsin:))))))))))))9
sağol canım sanada mutlu,sağlıklı yıllar..
kızlar bu arada Sultandan esinlendim röfle yaptırmayı düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yorumlarınz lazımmmmmmmm
çiçekciğim gözlerin sanırım renkliydi senin o yüzden röfle yakışır ama kızıl tonlarda güzel olur ama canın farklı renk isterse kızıldan dönmesi zor olur,ben çok açık röfleyi beğenmiyorum yaşlı gösterdiğini düşünüyorum ama çok açık olmada gölge gibi yaparsa daha süper olurdu nacizane görüşüm..
tuğbacığım evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun Allah bebişinizle beraber nice yıldönümleri göstersin bir yastıkta kocayın:))
merhabalar arkadaşlar.
gülfemin hastalığı öksürüğe çevirdi.canım çok sıkılıyo.öksürük hapşırık salya sümük devam ediyo.
canım çok geçmiş olsun Allah sağlık versin esirgesin gülfemciği ve tüm bebişleri..(
çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.
sabahtan beri ona yazdığım şiiri bizim şarkımız ve resimlerimizle slayt yapmaya çalışıyorum güzel olursa face e eklicem :)
vay be tuğba burcun ne senin,tahminim kova olabilirsin çok güzel bir hediye olur eşin çok şanslı değerini bilsin face'de takipteyim....

canım geçmiş olsun Allah esirgesin idil'i,çok bebişimiz hasta olmuş Allah korusun hepsi dualarımda kıyamam masum meleklere..:çok üzgünüm:

gençlik tabiii
kolay gelsın şirvancım

saol tatlım...ama yoruldum..birazdan baran kalkar.. Yemek yedir.. Falan derken gün biter..
Tozuda yarın alırım artık..
ütümde var.. Offf offf
.. Daha makine çamaşır yıkanıyor.. Onlar asılacak.. Erkek olmak istiyom banane yaa...

benim kıza nazar değmesin babasına çekmiş daha yerken çıkarıyor diğerlerini iyiki bana çekmemiş.

canım baran da herşeyiyle babaya çekmiş.. Sırf kabızlığını benden almış sıpa

kolay gelsin canım bende bugün başladım daha ilk saatte pestilim çıktı uykusuz olunca böyle oluyormuş demekki,ya bolkonda halı yıkayayım diyorum kururmu acep,camları da sileyim diyorum ama ben siler silmez hep yağmur yağıyor eminim yine yağar,yarın hastane işlerim var gelince devam artık tekrar kolay gelsin

artık berene :)) inşallah sana benzeyen bir de kızın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…