Kızlar selam nasılsınız?
kızlar benim cadı sıçalak oldu yaa(
yarım saatte bir altını değiştiriyorum
o bişey değilde hiçbişey yemiyor nasıl yapıyor bu kadar :S
Anam ne gÜzel sİzİnkİler mıÇıyor... Benİmkİnde tık yok..
Benİmkİ dİŞ Çıkarmıyormu yanİ :))
geçmiş olsun canım cancan'a umarım kısa zamanda düzelir..günaydın eyyy ahaliiiiiiii Can grip oldu sümükleri hiiiç durmuyo ece de yazık devamlı burnu aktı tıkandı uyuyamadı düzgün çocuuuuuuuuuum
sağol canım sanada mutlu,sağlıklı yıllar..günaydınnnnnnnnn.................
kızlar ben yarın için izin aldım görüşemezsek herkeze iyi yıllar...........
yeni yıl hepimize mutluluk,huzur sağlık ve para getirsin:))))))))))))9
çiçekciğim gözlerin sanırım renkliydi senin o yüzden röfle yakışır ama kızıl tonlarda güzel olur ama canın farklı renk isterse kızıldan dönmesi zor olur,ben çok açık röfleyi beğenmiyorum yaşlı gösterdiğini düşünüyorum ama çok açık olmada gölge gibi yaparsa daha süper olurdu nacizane görüşüm..kızlar bu arada Sultandan esinlendim röfle yaptırmayı düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yorumlarınz lazımmmmmmmm
tuğbacığım evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun Allah bebişinizle beraber nice yıldönümleri göstersin bir yastıkta kocayın:))günaydınnn idile ve cancana çokk geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inşallah.
emel çok sevindim aranızın düzelmesine.
çiçek koyu renk sanç sana daha çok yakışıyor.ben de sıkıntıdan mıdır bilmem ya simsiyah ya da röfle düşünüyorumama adapazarna gitmem lazım tabi ecrini kuaföre götremem adapazarındaki kuaförüm arkadaşım zaten ondan başkasına güvenmem.
denizcim inşallah çooooook eğlenirsin ve elacım da annesini üzmez.bari sen yen bizim şu makus talihimizi :)
bugün evlilik yıldönümümüz.2.yılımız da bitti.zaman çabuk geçiyor.
canım çok geçmiş olsun Allah sağlık versin esirgesin gülfemciği ve tüm bebişleri..merhabalar arkadaşlar.
gülfemin hastalığı öksürüğe çevirdi.canım çok sıkılıyo.öksürük hapşırık salya sümük devam ediyo.
vay be tuğba burcun ne senin,tahminim kova olabilirsin çok güzel bir hediye olur eşin çok şanslı değerini bilsin face'de takipteyim....çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.
sabahtan beri ona yazdığım şiiri bizim şarkımız ve resimlerimizle slayt yapmaya çalışıyorum güzel olursa face e eklicem :)
biz nöbetçiyiz( idilin ağlamları dinmediği için doktora götürdük 11 de ve gitmeden yaklaşık 5 dakika önce kaka yapmıştı bana tuhaf geldi kakası bunuda götürelim dedim eşime ama dinelmedi o an...doktorda kaka tahlili verdi üzüldü tabi yani üzüldük....şimdide sallıyorum inşallah uyur bu gece
gençlik tabiiişirvan bence melek hergün bişeyler yaptığı için temizlik adına evi çok kirlenip dağılmıyo ve hergün olunca temizlik işi uzun sürmüyodur ama cam falan nasıl siliyo onu bende bilmiyorum :) bol enerji var maşallah bizden genç tabi o da fark ediyo bence hehehe
kolay gelsın şirvancım
benim kıza nazar değmesin babasına çekmiş daha yerken çıkarıyor diğerlerini iyiki bana çekmemiş.
Bu arada herkese merhaba
2 gÜndÜr evdeyım ve temızlık yapıyorum . Dolap dÜzeltıyorum..
Heee temızlık derken oyle uzun boylu deĞıl..
DÜn sÜpÜrdÜm. BugÜn sıldım.
Etrafı toplamak zaten benı bıtırtıyor..
Yemek yap . Baranı yedır, yıka derken .. GÜn bıtıyor.
Kız melek sen nasıl yapıyon temızlık cam falan sılıyon..
Anacım 2 gÜndÜr gÖya temızlık yapıyorum..
ınt. Bılhassa acmadım.. Oturur kalırım dıye..
Şımdı yemek molası verdım de bır bakınım dedım,
gençlik tabiii
saol tatlım...ama yoruldum..birazdan baran kalkar.. Yemek yedir.. Falan derken gün biter..
Tozuda yarın alırım artık..
ütümde var.. Offf offf
.. Daha makine çamaşır yıkanıyor.. Onlar asılacak.. Erkek olmak istiyom banane yaa...
canım baran da herşeyiyle babaya çekmiş.. Sırf kabızlığını benden almış sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?