öfff CAN ın ateşi de çıktı doktora mı götürsem salya sümük zaten çocuğum yaa peditus şurup veriyorum ama
tuğbacığım evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun Allah bebişinizle beraber nice yıldönümleri göstersin bir yastıkta kocayın:))
vay be tuğba burcun ne senin,tahminim kova olabilirsin çok güzel bir hediye olur eşin çok şanslı değerini bilsin face'de takipteyim....
sağol canım arkadaşım :) ben terazi burcuyum.aslında romantik biri değilimdir.ama ona sevgiliyken yazdığım şiiri bizim şarkımızı ve resimlerimizi bi araya toplayınca güzel oldu paylaştım.izlerken gözleri doldu çok sevindi.bugün şirkete gitmedi elinde telefon bi o cama bi bu cama gidip gelio.süprizi çok merak ediyorum ama sanırım yetişemicekmişş
kolay gelsin canım bende bugün başladım daha ilk saatte pestilim çıktı uykusuz olunca böyle oluyormuş demekki,ya bolkonda halı yıkayayım diyorum kururmu acep,camları da sileyim diyorum ama ben siler silmez hep yağmur yağıyor eminim yine yağar,yarın hastane işlerim var gelince devam artık tekrar kolay gelsin
geçmiş olsun canım ..öfff can ın ateşi de çıktı doktora mı götürsem salya sümük zaten çocuğum yaa peditus şurup veriyorum ama
yok kız nerde oda babasına benzer...artık berene :)) inşallah sana benzeyen bir de kızın olur
hayırdır.. Evlilk yıldönümü falan mı var..sağol canım arkadaşım :) ben terazi burcuyum.aslında romantik biri değilimdir.ama ona sevgiliyken yazdığım şiiri bizim şarkımızı ve resimlerimizi bi araya toplayınca güzel oldu paylaştım.izlerken gözleri doldu çok sevindi.bugün şirkete gitmedi elinde telefon bi o cama bi bu cama gidip gelio.süprizi çok merak ediyorum ama sanırım yetişemicekmişş
kızlar benim cadı sıçalak oldu yaa(
yarım saatte bir altını değiştiriyorum
o bişey değilde hiçbişey yemiyor nasıl yapıyor bu kadar :S
Kızlar selam nasılsınız?
gülercimçok geçmiş olsun bir an önce düzelir umarım gülfem..
Bu arada herkese merhaba
2 gÜndÜr evdeyİm ve temİzlİk yapıyorum . Dolap dÜzeltİyorum..
Heee temİzlİk derken oyle uzun boylu deĞİl..
DÜn sÜpÜrdÜm. BugÜn sİldİm.
Etrafı toplamak zaten benİ bİtİrtİyor..
Yemek yap . Baranı yedİr, yıka derken .. GÜn bİtİyor.
Kız melek sen nasıl yapıyon temİzlİk cam falan sİlİyon..
Anacım 2 gÜndÜr gÖya temİzlİk yapıyorum..
İnt. Bİlhassa acmadım.. Oturur kalırım dİye..
Şİmdİ yemek molası verdİm de bİr bakınım dedİm,
GÜlfeme ne oldu.. AteŞİ İnmedİmİ yoksa..
GeÇmİŞİ okuyamadım kusura bakma gÜler
yavrum doĞduĞundan berİ hastalıklarla uĞraŞıyor yeter artık...
geçmiş olsun canım cancan'a umarım kısa zamanda düzelir..
sağol canım sanada mutlu,sağlıklı yıllar..
çiçekciğim gözlerin sanırım renkliydi senin o yüzden röfle yakışır ama kızıl tonlarda güzel olur ama canın farklı renk isterse kızıldan dönmesi zor olur,ben çok açık röfleyi beğenmiyorum yaşlı gösterdiğini düşünüyorum ama çok açık olmada gölge gibi yaparsa daha süper olurdu nacizane görüşüm..
tuğbacığım evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun Allah bebişinizle beraber nice yıldönümleri göstersin bir yastıkta kocayın:))
canım çok geçmiş olsun Allah sağlık versin esirgesin gülfemciği ve tüm bebişleri..(
vay be tuğba burcun ne senin,tahminim kova olabilirsin çok güzel bir hediye olur eşin çok şanslı değerini bilsin face'de takipteyim....
canım geçmiş olsun Allah esirgesin idil'i,çok bebişimiz hasta olmuş Allah korusun hepsi dualarımda kıyamam masum meleklere..:çok üzgünüm:
Baranda uyandı.. Yemek yedİrmeye ÇalıŞım..
Bu arada baranda ÖksÜrmeye baŞladı.. Ama sankİ bÖyle yalandan yaparmıŞ gİbİ..
Yada baŞlangıÇ...
Bİlemİyorum . Hastalanmaz İnŞ.
sanada kolay gelsin canım .. Bu arada geçmişte olsun.. Geçmiş okuyamadım.. Ne olduğunu bilmiyorum , hastaneye gitcez diyince;
geçmiş olsun canım ..
yok kız nerde oda babasına benzer...
Bana bak oldu da kız oldu.. Da babaya benzedi..
Hayırlısı sağlıklı sıhatlı önce...
hayırdır.. Evlilk yıldönümü falan mı var..
Mutluluklar diliyorum..
canım daha önce yazmadım benim şiddetli boyun ve omuz ağrım vardı fizik tedaviye gittim boynumda ileri derecede düzleşme varmış dahası Allah korusun boyun fıtığından şüphelendi oda emar verdi yarın onu çektireceğim inşallah bayılmassam emara girinci nefesim daralıyor KIZLARRR DUALARINIZA İHTİYACIM VAR UNUTMAYIN..a.s.
dualarımız seninle inşallah kılaylıkla hallolur.geçmiş olsun.
büyükbabamın kardeşi domuz gribi olmuş.
hastanedeymişallah yardımcısı olsun.
burda da görüldüğüne göre evdeyiz demek ki artık.
bu arada temizlik konusu açılmışken oturma odamın halısı kremli lilalı ve ege sağolsun hertürlü lekeyi halıya işledi.
ayşe teyzeyi çağırsamda çıkaramaz bu lekeleri artık:)))
birde her mama vakti üzeri batıyor.ege mi pasaklı sizinkilerde yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?