hoşgeldinnnnbende nisan annesiyim
kızımı 1 nisanda dünyaya getirdim
cok sevindim cnmmmgünaydıınnn...
merak edenler; yılbaşı gecesi ela nerdeyse 1 saatlik yolda uyuyarak gitti,otele varınca keyifliydi o yüzden ,giyindik,yemeğe indik orda başladı mızmızlanmaya tabi masa kalabalıklaştıkça :) 1-2 kısa kısa ağladı ama hem ağlıyo o sırada alıp sarılıyorum bu seferde beni itiyo etrafa bakıcam diye şaşkın..neyse 9.30 da çok uykusu geldi uyudu hemde 1,5 saat o gürültüde ,çok ii oldu bende eğlendim,11 de kalktı kyifliydi hatta kucaktan kucağa gitmeye başladı ki ,yan masadaki teyzelerle ki tanımıyoruz uzun süre dans bile etti :)) 12 de ışıklar sönüp maytaplar yakılınca sevinçten delirdi heryer ışık oldu diye :)) kahkalarla bağırıyordu ki en sevdiğm kısmı yeni yıla gülerek girmesi oldu..tek kötü taraf biz oteli beğenmedik arkadaşlardan ayrılarak 12 den sonra evimize geldik ki böylesi çocukla çok daha ii oldu ..evim evim güzel evim :)) beni teşvik eden herkese tekrar teşekkürler ,beni az da olsa utandıran kızıma da :))
hoşgeldin.........herkese merhaba...
çok uzun zamandan beri (hamileliğimizin başından beri) sizleri takip ediyorum. ben de bir nisan annesiyim. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşmanızı ve birbirinize destek olmanızı zamanım oldukça hep takip ettim. ve sonunda ben de birşeyler yazmaya karar verdim :)
benim de nisan doğumlu bir oğlum var. dünyalar tatlısı sizlerin bebişleri gibi...
7buçuk aylıkken diş çıkardık hemde iki tane birden. ve bikaç haftadır da yürüyoruz.
fırsat buldukça aranızdayım artık...
ege uyuyarak girdi yeni yıla............selamm kızlarr...
bizde yeni yıla umutumzlaa girdik canım oğlum..uyutmadım 12 den önce sarılarak girelim diyee ama oğluşum kaka yaptı sırtına geçmiş hemde..annem onun eşofmanını yıkarken bende umutu giydirirken girdik yeni yılaa..3-2-1 derken koştuk salona daha eşofmanını giydirmedenn))
ha bu arada akşam markette rastgele sordum küçük noel baba kostümü varmı diye aaa varmış hemde umuta göre ...giydirdim içeri getirdim şok oldu annemlerdee...
herkese merhaba...
çok uzun zamandan beri (hamileliğimizin başından beri) sizleri takip ediyorum. ben de bir nisan annesiyim. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşmanızı ve birbirinize destek olmanızı zamanım oldukça hep takip ettim. ve sonunda ben de birşeyler yazmaya karar verdim :)
benim de nisan doğumlu bir oğlum var. dünyalar tatlısı sizlerin bebişleri gibi...
7buçuk aylıkken diş çıkardık hemde iki tane birden. ve bikaç haftadır da yürüyoruz.
aramiza hos geldin artvinde olmana cok sevindim ben tam bi artvin sevdalisiyimdir erzurumluyum ama lisayi artvinde bitirdim cok ozluyorum orayi sen nerdensin hangi okuldasin
buarada oglunda cabuk yuruyenlerden masallah benimki daha emekliyo artvin havasi yaramis sanirim
allah bagislasin bebeni
teşekkür ediyorum.
ben zaten artvinliyim ve memleketimde görev yapıyorum. buraları sevmiş olmana ve mutlu ayrılmış olmana sevindim. ben de liseyi merkezde okudum, öğretmen lisesinde. belkide tanışıyoruzdur:) sen hangi lisedeydin?
oğlum hiç emeklemedi direk ayakta durmaya ve adım atmaya başladı ama bizi çok yoruyor:) artvinin havasından olabilir dediğin gibi...
2002 de mezun oldum. sen?
aaa o zaman elif firdevs kuzenleri tanirsin sen
ben 2004
onlar benim yakin arkadaslarimdi artvinde hadi bakalim bu gidisle tanidik cikcaz
bu arada simdi hagi okuldasin
artvinin neresinde oturuyosun
zatan bi avucta yani genede sorayim her hatirasi beni mutlu ediyo kucuk parisin
herkese merhaba...
keske canim a,a nerdeeee temmuzda ogretmen bi arkadasimin dugunu var nasil etcem diye dusunuyorumtekrar yolun düşerse buralara bana da beklerim:)
ben de memnun oldum. görüşürüz
didem sen tarihi ve saati söyle.ben müsaitim genelde.dışardada buluşabiliriz farketmezEddaaaaaa
ilknura ulasamiyorummm bulusma icin
bu hafta ustelik evde kalabilirimde
annemle babam ayvaliga gidecekler
3/4 gunluguneee
buaradacbulusmayi yapalim ne dersiniz
ayşe dikkat et canım bol bol kuşburnu ıhlamur tüket ben Kayra ya da kuşburnu marmelatı veriyorum annem yapmış ev yapımıayyy grip oluyomm yaaa..burnum akıoo hapşuruomm...offf offff..
hoşgeldinnn maşallah ya Kayra daha ayakta durmayı beceremiyor, yüz üstü yatırıyorum ağlıyor çok tembel benim oğlum tek sevdiği şey kucakta ve oturmak birde sürekl konuşacaksın maşallah senin oğluna bebeğinin ismi neydiherkese merhaba...
7buçuk aylıkken çıkardık hemde iki tane birden. ve bikaç haftadır da yürüyoruz.
canım baya telaşlı geçecek anlaşılan senin bu yılın bende uyutmadım kayra yı hep beraber girelim diye,selamm kızlarr...
bizde yeni yıla umutumzlaa girdik canım oğlum..uyutmadım 12 den önce sarılarak girelim diyee ama oğluşum kaka yaptı sırtına geçmiş hemde..annem onun eşofmanını yıkarken bende umutu giydirirken girdik yeni yılaa..3-2-1 derken koştuk salona daha eşofmanını giydirmedenn))
ha bu arada akşam markette rastgele sordum küçük noel baba kostümü varmı diye aaa varmış hemde umuta göre ...giydirdim içeri getirdim şok oldu annemlerdee...
hoşbulduk. oğluşumun adı Berkay. yürümeyi çok seviyor ama biz de onun peşinde mahvoluyoruz. düştü düşecek diye adım adım peşindeyiz. çok uzun, kendi kendine kalkıp yürüyemiyor zaten. 15-20 adım atıyor ellerimizi bırakıp. ve artık hiç oturmak istemiyor. uyumadığı her dakika yürümeye çalışıyor:)hoşgeldinnn maşallah ya Kayra daha ayakta durmayı beceremiyor, yüz üstü yatırıyorum ağlıyor çok tembel benim oğlum tek sevdiği şey kucakta ve oturmak birde sürekl konuşacaksın maşallah senin oğluna bebeğinin ismi neydi
hoşbulduk arkadaşlar... adım yeşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?