2009 Nisan Anneleri

bende nisan annesiyim
kızımı 1 nisanda dünyaya getirdim
hoşgeldinnnn

benimde oglum 1 nisan dogumluu

cok sevindim cnmmm
eglenmeneee

hoşgeldin.........
ege uyuyarak girdi yeni yıla............

aramiza hos geldin artvinde olmana cok sevindim ben tam bi artvin sevdalisiyimdir erzurumluyum ama lisayi artvinde bitirdim cok ozluyorum orayi sen nerdensin hangi okuldasin
buarada oglunda cabuk yuruyenlerden masallah benimki daha emekliyo artvin havasi yaramis sanirim
allah bagislasin bebeni

urla, 10nisan, aysunsudeNAZ, ekim.29, eysan, huzur84, rosemaryy

bugun canım hiç bişey yapmak istemıyorrrr

ama ege şimdi uyudu bende yemek yapayımmmm

teşekkür ediyorum.
ben zaten artvinliyim ve memleketimde görev yapıyorum. buraları sevmiş olmana ve mutlu ayrılmış olmana sevindim. ben de liseyi merkezde okudum, öğretmen lisesinde. belkide tanışıyoruzdur:) sen hangi lisedeydin?
oğlum hiç emeklemedi direk ayakta durmaya ve adım atmaya başladı ama bizi çok yoruyor:) artvinin havasından olabilir dediğin gibi...

yaaa ne guzel ben duz lisedenim ama ogrt den tanidigim coktu kac mezunusun

2002 de mezun oldum. sen?

aaa o zaman elif firdevs kuzenleri tanirsin sen
ben 2004
onlar benim yakin arkadaslarimdi artvinde hadi bakalim bu gidisle tanidik cikcaz
bu arada simdi hagi okuldasin
artvinin neresinde oturuyosun
zatan bi avucta yani genede sorayim her hatirasi beni mutlu ediyo kucuk parisin

:) hatırlıyor gibiyim ama... kapalı kızlar mıydı? yurtta kalmıyolardı heralde?
ben borçkada çalışıyorum .

evet iyi hatirladim kapalilardi yok onlar evciydi
ama onlar2003 sanirim
borcka demek ben merkez sandim
neyse kib
cok memnun oldum

hehe saol gülşencim yaa valla utandırdı çok şükür :)))
seher,melek,nagihan herkese teşekürler..
10 nisan hoşgeldin adın ne ?? 10nisan demesi bi garip oldu da :)

tekrar yolun düşerse buralara bana da beklerim:)
ben de memnun oldum. görüşürüz

hoşgeldin.ben de birkaç yıl önce çıktığım karadeniz turunda en çok sinop ve artvini beğenmiştim.yemyeşil hayran kaldım.burada yeşilliği parklarda bulabiliyoruz.bebeğinin yürümesine çok sevindim.bende çok istiyorum.yürüsün ve konuşsun biran önce.

tekrar yolun düşerse buralara bana da beklerim:)
ben de memnun oldum. görüşürüz
keske canim a,a nerdeeee temmuzda ogretmen bi arkadasimin dugunu var nasil etcem diye dusunuyorum
iki cocuk ve kalabalik bi aile olunca adim atmak zorlasiyo artvine gitcem desem kaynanamlarda gelmekisteyecek ole yanii
20gun izne cikiyoz adim atamadan donuyoz valla

Eddaaaaaa
ilknura ulasamiyorummm bulusma icin
bu hafta ustelik evde kalabilirimde
annemle babam ayvaliga gidecekler
3/4 gunluguneee
buaradacbulusmayi yapalim ne dersiniz
didem sen tarihi ve saati söyle.ben müsaitim genelde.dışardada buluşabiliriz farketmez

ayyy grip oluyomm yaaa..burnum akıoo hapşuruomm...offf offff..
ayşe dikkat et canım bol bol kuşburnu ıhlamur tüket ben Kayra ya da kuşburnu marmelatı veriyorum annem yapmış ev yapımı
hoşgeldinnn maşallah ya Kayra daha ayakta durmayı beceremiyor, yüz üstü yatırıyorum ağlıyor çok tembel benim oğlum tek sevdiği şey kucakta ve oturmak birde sürekl konuşacaksın maşallah senin oğluna bebeğinin ismi neydi
canım baya telaşlı geçecek anlaşılan senin bu yılın bende uyutmadım kayra yı hep beraber girelim diye,
bu arada merhabalar kayra nın kabızlığı geçmedi hala erik suyu içiriyorum bol bol az öncede kaısı ıslatım blendırdan çekip vereceğim gece çok huysuz nagihan da şikayetçiydi uykudan galiba dişden

hoşbulduk. oğluşumun adı Berkay. yürümeyi çok seviyor ama biz de onun peşinde mahvoluyoruz. düştü düşecek diye adım adım peşindeyiz. çok uzun, kendi kendine kalkıp yürüyemiyor zaten. 15-20 adım atıyor ellerimizi bırakıp. ve artık hiç oturmak istemiyor. uyumadığı her dakika yürümeye çalışıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…