yesimcim bizim nisan anneleri listemiz var istersen ekle kendini bu arada arkadasimin adida yesim oda ardanucta ogretmen sanirim ardanuc olmali
Kızlar merhaba!
Geçen hafta idrar kültürü vermiştik,Dün Dr.umuz aradı,mikrop üremiş,bir daha idrar vereceğiz,bugün misafirimiz va,yarın hast e götüreceğiz,Dr.,dışlardan da bulaşmış olabilir,dedi,inş öyledir.Çünküğ maşallah Miray ın pek bir huzursuzluğu zyok.
Deniz çoks evindim eğlenmenize,sanki ben eğlenmişim gibi oldum valla!
slm kızlar ne zamandır giremedim çok yorgunum vallahi
10nisan diye yeni bir arkadaşımız gelmişsanırım hoşgeldin artvin desin sanıırm babamın memleket:)
hoşgeldin canım...herkese merhaba...
çok uzun zamandan beri (hamileliğimizin başından beri) sizleri takip ediyorum. ben de bir nisan annesiyim. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşmanızı ve birbirinize destek olmanızı zamanım oldukça hep takip ettim. ve sonunda ben de birşeyler yazmaya karar verdim :)
benim de nisan doğumlu bir oğlum var. dünyalar tatlısı sizlerin bebişleri gibi...
7buçuk aylıkken diş çıkardık hemde iki tane birden. ve bikaç haftadır da yürüyoruz.
fırsat buldukça aranızdayım artık...
maşallah 15-20 adım önemsenmeyecek gibi değil vallahihoşbulduk. oğluşumun adı Berkay. yürümeyi çok seviyor ama biz de onun peşinde mahvoluyoruz. düştü düşecek diye adım adım peşindeyiz. çok uzun, kendi kendine kalkıp yürüyemiyor zaten. 15-20 adım atıyor ellerimizi bırakıp. ve artık hiç oturmak istemiyor. uyumadığı her dakika yürümeye çalışıyor:)
aaa ne zaman hasta oldu kuzucuk aman bişey olmasında ..Kızlar merhaba!
Geçen hafta idrar kültürü vermiştik,Dün Dr.umuz aradı,mikrop üremiş,bir daha idrar vereceğiz,bugün misafirimiz va,yarın hast e götüreceğiz,Dr.,dışlardan da bulaşmış olabilir,dedi,inş öyledir.Çünküğ maşallah Miray ın pek bir huzursuzluğu zyok.
Deniz çoks evindim eğlenmenize,sanki ben eğlenmişim gibi oldum valla!
evet evet kaldılar ertesi gün akşama gittiler onlar gittiği gibi bende kendimi anneme attımSultan şimdi ne üye oldun,yeşillenmişsin))
Misafirler haftasonunu da mı siz de geçirdi yoksa?
evet evet kaldılar ertesi gün akşama gittiler onlar gittiği gibi bende kendimi anneme attım
editör olmuşum hihih:)
Para verseler ben de olurdum ama siz üstüne para verdiniz di mi?
yok canım para falan vermedim
onlar sana verecekmi peki eger oleyse iyimis vallah tebrikleryok canım para falan vermedim
başvuru yapmıştım kabul edilmişCanım ya pro üyeliği kastetmiştim. Bir de editör ihtiyacı var diye bir topik var ya onu kastetmiştim. Herhalde ilgisi yok. Rütbe verdiler galiba. Bir de editörümüz olsun yakışır bizim topiğe.
Aaaaaa,editör mü,hayırlı olsun,yakışırrrrrrr
Eeeee,nolacak editör olunca,sayfayı mı denetleyeceksin?
onlar sana verecekmi peki eger oleyse iyimis vallah tebrikler
yayaya sasasa editorum cok yasa
hoşgeldin canım...
maşallah 15-20 adım önemsenmeyecek gibi değil vallahi
benim oğlumun ismide kerem sıkı takip ettiğinden belki bilirsin..
bizimkide emeklemiyor bu aralar hep yürümek istiyo hep ayakta tutuyorum koşuyor:)
hoşbulduk canım.
kerem de yakında yürüyecek, pardon yürümeyecek koşacak heralde. ellerini bırakınca dengede durabiliyosa sonrada adımlamaya başlıyolar zaten. konuştuklarını ve yürüdüklerini görmeyi nasip etsin inşallah allah hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?