dokuz aylık olmuşsunuzz zeynooo hayırlıı olsun..uzun ömürlü olsun inşallahhh..
bende nisan annesiyim
kızımı 1 nisanda dünyaya getirdim
günaydıınnn...
merak edenler; yılbaşı gecesi ela nerdeyse 1 saatlik yolda uyuyarak gitti,otele varınca keyifliydi o yüzden ,giyindik,yemeğe indik orda başladı mızmızlanmaya tabi masa kalabalıklaştıkça :) 1-2 kısa kısa ağladı ama hem ağlıyo o sırada alıp sarılıyorum bu seferde beni itiyo etrafa bakıcam diye şaşkın..neyse 9.30 da çok uykusu geldi uyudu hemde 1,5 saat o gürültüde ,çok ii oldu bende eğlendim,11 de kalktı kyifliydi hatta kucaktan kucağa gitmeye başladı ki ,yan masadaki teyzelerle ki tanımıyoruz uzun süre dans bile etti :)) 12 de ışıklar sönüp maytaplar yakılınca sevinçten delirdi heryer ışık oldu diye :)) kahkalarla bağırıyordu ki en sevdiğm kısmı yeni yıla gülerek girmesi oldu..tek kötü taraf biz oteli beğenmedik arkadaşlardan ayrılarak 12 den sonra evimize geldik ki böylesi çocukla çok daha ii oldu ..evim evim güzel evim :)) beni teşvik eden herkese tekrar teşekkürler ,beni az da olsa utandıran kızıma da :))
gnaydınnnnnnnn bizde yılbaşı gecesi evdeydik malumunuz cancan bey hastaydı. ağladı zırladı ilaç içirdim kustu mama yemedi aç bi şekilde uyudu gece kalktı yine mama veriim dedim onu da çıkardı yatağımıza hemde. çok eğlendik biz sormayın:)
herkese merhaba...
çok uzun zamandan beri (hamileliğimizin başından beri) sizleri takip ediyorum. ben de bir nisan annesiyim. üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşmanızı ve birbirinize destek olmanızı zamanım oldukça hep takip ettim. ve sonunda ben de birşeyler yazmaya karar verdim :)
benim de nisan doğumlu bir oğlum var. dünyalar tatlısı sizlerin bebişleri gibi...
7buçuk aylıkken diş çıkardık hemde iki tane birden. ve bikaç haftadır da yürüyoruz.
fırsat buldukça aranızdayım artık...
Kızlar merhaba!
Geçen hafta idrar kültürü vermiştik,Dün Dr.umuz aradı,mikrop üremiş,bir daha idrar vereceğiz,bugün misafirimiz va,yarın hast e götüreceğiz,Dr.,dışlardan da bulaşmış olabilir,dedi,inş öyledir.Çünküğ maşallah Miray ın pek bir huzursuzluğu zyok.
Deniz çoks evindim eğlenmenize,sanki ben eğlenmişim gibi oldum valla!
yok canım para falan vermedim
10 nisan yeşim hoş geldın aramıza ben seher memnun oldum tanıştığımıza
elifcim miraya geçmiş olsun canım inşallah bişeyciği çıkmaz kuzunun
sultancım senınde edıtorluğun hayırlı olsun canım annende dinlenmişsindir ıyıce
selen artık tay tay yapıyo bıde ıyıden ıyıye sıralamaya geçti bakalım çiçeğin dediği şuruptan aldım selene seven seas bu aralar çok iştahsız
regl oldum sonunda 3 gun gecıkmeyle ama çok stres oldum kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var daha önce yazz kullandım hap doğumkontrol için ama çok kanama yaptı spıral taktırdım oda kanama yaptı çıkarttım şimdi doktorumu aradım olaylarıı bildiğine yasmin verdı aldım bu gun başlıcam ya kullanan var mı bıde tam nasıl kullanıyo bı deyı verın bana
herkese merhaba
kızlar bişey sorucam malum benim kızzz yemiyor bu aralar günde bir öğün çorba yemeğe başladı ama eline oyuncak felab verirsem sizler nasıl yediriyosunuz oyunla oyuncakla yedrimek doğrumu böle yediren varmı
ege artık bye bye yapıyor resmen u sabah baası yiyecekti onun arkasından resmen bye bye yaptııı
gel babası gelide yapıyorr
koltuklara orta sehpaya resmen tırmanıyor korkusuzz
ellerınden tutunca yürüyorr ama tek elini bırakyorum tek elle yürüyemıyor korkudann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?