2009 Nisan Anneleri

dokuz aylık olmuşsunuzz zeynooo hayırlıı olsun..uzun ömürlü olsun inşallahhh..

evet ayşecim olduk hihoyyythihoyyythihoyyyt inşallah canım hepimizin kuzusu saglıklı,huzurlu ve uzun bi ömür yasarlar

bende nisan annesiyim
kızımı 1 nisanda dünyaya getirdim

hoşgeldin.....

çoksevindim eglenmenize.değişiklik olmuştur sana da.aferin ela hanıma :))

geçmiş olsun cana.en kısa zamanda atlatır umarım

hoşgeldin......biz çok hızlı bi şekilde emekliyoruz.sıralıyoruz bi de.ama yürümeye pek hevesli degil gibi.daha küçükken ayaklrını bastırdıgımızda adım atardı.şimdi hiç basmıyo bile.hemen oturuyo emeklemeye baslıyo sıpacık

geçmiş olsun miraya.güzel haberlerle dönersiniz inşallah

yok canım para falan vermedim

hayırlı olsun sultannnn.

10 nisan yeşim hoş geldın aramıza ben seher memnun oldum tanıştığımıza
elifcim miraya geçmiş olsun canım inşallah bişeyciği çıkmaz kuzunun
sultancım senınde edıtorluğun hayırlı olsun canım annende dinlenmişsindir ıyıce
selen artık tay tay yapıyo bıde ıyıden ıyıye sıralamaya geçti bakalım çiçeğin dediği şuruptan aldım selene seven seas bu aralar çok iştahsız
regl oldum sonunda 3 gun gecıkmeyle ama çok stres oldum kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var daha önce yazz kullandım hap doğumkontrol için ama çok kanama yaptı spıral taktırdım oda kanama yaptı çıkarttım şimdi doktorumu aradım olaylarıı bildiğine yasmin verdı aldım bu gun başlıcam ya kullanan var mı bıde tam nasıl kullanıyo bı deyı verın bana

Son düzenleme:
huzurcum valla bu sıpalara yemek yedirmek için her yol mübah bence.....

kerem daha çok baby tv seyrederken yiyo.ağzı bi karış açık izlerken yediyorum alla

urla, 10nisan, burcu_arda, eftelyasu, geda, huzur84, ssengun+, zeyno5

ege artık bye bye yapıyor resmen u sabah baası yiyecekti onun arkasından resmen bye bye yaptııı

gel babası gelide yapıyorr

koltuklara orta sehpaya resmen tırmanıyor korkusuzz

ellerınden tutunca yürüyorr ama tek elini bırakyorum tek elle yürüyemıyor korkudann

iyi akşamlar kızlar....
ege de tutunup kalkıyor.tek başına bırakmıyoruz artık.
park yatağını da alt seviyeye ayarladım:)))

sevndm seher hastalnmana
benm ark kullandı çok memnn herhangi bi yanetkisi yok bitkisel zaten hatta ark kilo bile verdii emzitenler kullana mıyo sanırım

sultan tebrikederimm rütbe atlamşsn

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar,inş,birşeyciği yoktur.

Seher ben hamilelikten önce kullandım evlenmeden 1 ay önce başlamıştım,memnundum ben ,yan etkisini görmedim.Hatta bıraktım ve d,sonraki ay hamile kaldım.
ılk başlarken adetimin 1 . günü başlamıştım kullanmaya,sonra o döngü bittikten sonra 7 gün ara veriyorsun,sonra bir kutu daha...Hiç unutmaman ve de hergün aynı saatte yutman gerekiyor,ben ilaç konuralrında biraz umursamazımdır,valla korkudan alarmımı kuruyordum aynıu saatte içeyim diye)Ama unutursan da 1 gün geçmediyse unuttuğun hapı aklına geldiği anda içeceksin,diğerini de normal saatinde.
Bunları benim dr.um söylemişti,ben onun yalancısıyım hehheheeee

Bizim Dr. bu ayda sıralamalarını ve oturduğu yerden tutunup kalkmalarını bekliyoruz dedi.ama emekleme şart değil,yürüme için de erken dedi.Bu ayda yürüyen bebekler erken yürüyor,normal olan ortalam ise 12 aylık dedi.Dr.un da 2 çocuğu varmış,biri 9 aylıkken diğeri de 14 aylıkken yürümüş.

canın ben yemesi için aklıma gelen herşeyi yapıyorum.artık şu doğru şu yanlışı geçtim yeter ki yesin.

maşşalh egeyeeee

bizim kızda çok korkakk tek elini bırakınca yazık agzını açıyoo düşücem zannediyoo

yelizcim benm kızın yemesinde sorun yok çok şükür ama reklam başladıgında gözü reklamda oluyo agzına neversm yiyyo böyle dene reklam seviyosa

Yani Nagihan,Zeynep şimdi oyuncak sevdasına emeklemeye mi başladı,çocuk içinde baya birktirmiş demek )

slm herkese alışverişten geldim ne kdr uzun sürdü yaa
demir uyuyakaldı bende migrosta esir kaldım
çünkü pusetinden arabaya koyduğum an uyanıyo

sultancım editörlüğün hyırlı olsun
aysuuunnn çiçek in önerdiği seven sean şurubu
bize çok iyi geldi
demir şimdi yemek yiyo maşallah iştahı açıldı
sehercim regl olmana sevindim bazen stresten oluyo
10nisan yani yeşim hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…