Yani Nagihan,Zeynep şimdi oyuncak sevdasına emeklemeye mi başladı,çocuk içinde baya birktirmiş demek)
saol elifcim,mirayında hiç bişeyi çıkmaz inşallah..Kızlar merhaba!
Geçen hafta idrar kültürü vermiştik,Dün Dr.umuz aradı,mikrop üremiş,bir daha idrar vereceğiz,bugün misafirimiz va,yarın hast e götüreceğiz,Dr.,dışlardan da bulaşmış olabilir,dedi,inş öyledir.Çünküğ maşallah Miray ın pek bir huzursuzluğu zyok.
Deniz çoks evindim eğlenmenize,sanki ben eğlenmişim gibi oldum valla!
aynen elifin dediği gibi seher ama ben arada unutuyodum dr o zaman rtesi gün bi sabah bi akşam iç demişti..10 nisan yeşim hoş geldın aramıza ben seher memnun oldum tanıştığımıza
elifcim miraya geçmiş olsun canım inşallah bişeyciği çıkmaz kuzunun
sultancım senınde edıtorluğun hayırlı olsun canım annende dinlenmişsindir ıyıce
selen artık tay tay yapıyo bıde ıyıden ıyıye sıralamaya geçti bakalım çiçeğin dediği şuruptan aldım selene seven seas bu aralar çok iştahsız
regl oldum sonunda 3 gun gecıkmeyle ama çok stres oldum kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var daha önce yazz kullandım hap doğumkontrol için ama çok kanama yaptı spıral taktırdım oda kanama yaptı çıkarttım şimdi doktorumu aradım olaylarıı bildiğine yasmin verdı aldım bu gun başlıcam ya kullanan var mı bıde tam nasıl kullanıyo bı deyı verın bana
çoooook sevindim işe yaramasına mügeee,süper yaa aysun al hemen cnm sende o zaman..slm herkese alışverişten geldim ne kdr uzun sürdü yaa
demir uyuyakaldı bende migrosta esir kaldım
çünkü pusetinden arabaya koyduğum an uyanıyo
sultancım editörlüğün hyırlı olsun
aysuuunnn çiçek in önerdiği seven sean şurubu
bize çok iyi geldi
demir şimdi yemek yiyo maşallah iştahı açıldı
sehercim regl olmana sevindim bazen stresten oluyo
10nisan yani yeşim hoşgeldin
offf benmde karnım çok agrıyo sanırım hastalanıcmmm yaa mafoldumben
herhaldeeeeeneyse ben çıkıyom kimse bişeyde yazmıyo yoksa sonumuz 2008 nisan anneleri gibi mi olck yazışmyoz ya
arkadaşlar merhaba
geçen gün içtiğim tek sigara başıma dert oldu(
2. paketi aldım geldim..
ben hala emziriyorum nolur bana caydırıcı şeyler söyleyin kötü anne oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?