2009 Nisan Anneleri

kızlar iyi akşamlar.görüşürüz.bugün sohbet çok yavaş.yarın bol sohbetlerle geçsin.

Yani Nagihan,Zeynep şimdi oyuncak sevdasına emeklemeye mi başladı,çocuk içinde baya birktirmiş demek )

kız ciddi söylüyom şok olduk bizde emeklemsinide görcn popoyu havaya kaldıra kaldıra
birde ablam yigenime çok düşkün onları görünce çok şebeklik yapıyo elifin her hareketine gülerr

sultancım hayırlı olsun cnm :)
saol elifcim,mirayında hiç bişeyi çıkmaz inşallah..
aynen elifin dediği gibi seher ama ben arada unutuyodum dr o zaman rtesi gün bi sabah bi akşam iç demişti..
çoooook sevindim işe yaramasına mügeee,süper yaa aysun al hemen cnm sende o zaman..

mügeciö gerçekten işe yaradımı ayy bende alıyım o zaman acaba iştahı hiç olmayanada işe yararmıı

neyse ben çıkıyom kimse bişeyde yazmıyo yoksa sonumuz 2008 nisan anneleri gibi mi olck yazışmyoz ya

yok bize birşey olmaz Nagihan,merak etme,tatil günleri genelde kimse olmuyor,bizde de misafir var,sayfa açık ama ilgilenmeiyorum.

arkadaşlar merhaba
geçen gün içtiğim tek sigara başıma dert oldu (
2. paketi aldım geldim..
ben hala emziriyorum nolur bana caydırıcı şeyler söyleyin kötü anne oldum ((

neyse ben çıkıyom kimse bişeyde yazmıyo yoksa sonumuz 2008 nisan anneleri gibi mi olck yazışmyoz ya
herhaldeeeee

arkadaşlar merhaba
geçen gün içtiğim tek sigara başıma dert oldu (
2. paketi aldım geldim..
ben hala emziriyorum nolur bana caydırıcı şeyler söyleyin kötü anne oldum ((

canım bu kadar vicdan azabı yapma bende içiyorum

ıçmeyin ya süte de geçiyor unutmayın. Gözümüzden bile sakınırken meleklerimizi kendi kendinize zehirlemeyin.

valla sağolun kızlar verdiğiniz bilgiler için başlayayım bende o zaman bu gun hapa valla korktum bu ay böyle olunca hiç aksamamıştı hamileliğim harici yılbaşı burnumdan geldi resmen
aysuncum yazarım canım sana sonucu ama mugede kullandığı için ordan biiyodum ben ıstahını açtını kopyacıyım hihihi:))

sinemcim ben sana dıdım dımı içme diye o gun yazık ya emzırıyosun bebeğine geçiyo onuda zehırlıyosun

seherrrrrrrr beni yağmalayın taşa tutun bende istemiyom şeytan dürttü
bu bilgiler ne banada verin iştah içinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…