2009 Nisan Anneleri

yok canım ben doğum kontrol hapına başlıcam bılgı o bılgı bana verdıkleri :))
ama sevenseas dıe bı şurup var çiçk sağolsun demişti bebekler için hem vitamın hem iştah acıcı bende aldım bu gun selene butun vitaminlerde var içinde selen tadınıda bbeyendi

ben haileyken o markada balık yağı alıyodum
dr polivit verdi iştahı hiç yok bende alayım o zaman
doğum kontrol hapını bile kullanamıyorum yaaa yeterrrr bende adet olmak istiyorummmmmmmmmm

tatil zamanı zor oluyor girmek malum evde olunca işler bitmiyor....kayınvalide hastalandı bu hafta idile bakacak biri lazım off offf çalışan olmak çok güç....pazartesiyi ayarladım kuzen bakıcak ama babaannemiz çabuk iyileşir umarım...

sultan hayırlı olsun canım editörlüğün kafa kalmadı:)).....idilde çığlık çığlığa bağırıyor.....dün alışveriş merkezini çınlattı ışıkları gördükçe deliriyor....ona aldığım sesli ve dönen balıktan sonra böyle oldu:)

sehercim stresinin bittiğine sevindim yasmini bende tavsiye ediyorum hiç bir yan etkisi yok..
sultan hayırlı olsun editörlüğünn..

bugün elifin balkabaklı muhallebi tarifini yaptım umuta şapur şupur yedi maşallah..hatta ağzının kenarlarında kalan kabaklarıda diliyle içine çekti çok komikti...bide dünden beri yüzümüze avva yapıyo öpmeye çalışıyo aklı sıra sıpamm

deme sultan sütten kesilirsem kendimi affetmem
zaten biberon tutmuyor tek dayanağı meme off yaa ne salağım ben yaaaa

Nasılmış bu muhallebi yaa

gülşen ve gülşen sağolun babanneye acil şifalar..

rosemary gülşencim kabak tatlısı falan mı yaptın nasıl?

Nasılmış bu muhallebi yaa

gülşen ve gülşen sağolun babanneye acil şifalar..

rosemary gülşencim kabak tatlısı falan mı yaptın nasıl?

sultan sende yedirmişinya kereme..sağlıklı besleyici yemek tarifleri topiğimizden aldım..
elif yazmışyaa
150ml. süt 1 tepeleme tatlı kaşığı pirinç unu kaynatılıyo muhallebi yani..
içine 1 büyük dilim balkabağı kendi suyunda yumuşuyunucaya kadar pişiyo sonra muhallebinin içine eziliyo süper oldu valla kabakta tatlıymış tatlandırmadım bende.
bu arada tskler elifcimm..

gülşen gecmiş olsun....

sultan keremede maşallah...........

egede kerem gibi demek müzik duydumu alkış başlıyorrr

ben yatıyorum ege uyudu yılbaşından beri uykusuzummmmm

herkese iyi haftasonları byeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…