hoşgeldin canım...
maşallah 15-20 adım önemsenmeyecek gibi değil vallahi
benim oğlumun ismide kerem sıkı takip ettiğinden belki bilirsin..
bizimkide emeklemiyor bu aralar hep yürümek istiyo hep ayakta tutuyorum koşuyor:)
hoşbulduk canım.
kerem de yakında yürüyecek, pardon yürümeyecek koşacak heralde. ellerini bırakınca dengede durabiliyosa sonrada adımlamaya başlıyolar zaten. konuştuklarını ve yürüdüklerini görmeyi nasip etsin inşallah allah hepimize...
amin inşallah
hayırlı olsun sultannnn
sultancaaaaannn kutluyorum kız topiimizin editörüüüüüüüüü:)
evet ayşecim olduk hihoyyythihoyyythihoyyyt inşallah canım hepimizin kuzusu saglıklı,huzurlu ve uzun bi ömür yasarlar
hoşgeldin.....
çoksevindim eglenmenize.değişiklik olmuştur sana da.aferin ela hanıma :))
geçmiş olsun cana.en kısa zamanda atlatır umarım
hoşgeldin......biz çok hızlı bi şekilde emekliyoruz.sıralıyoruz bi de.ama yürümeye pek hevesli degil gibi.daha küçükken ayaklrını bastırdıgımızda adım atardı.şimdi hiç basmıyo bile.hemen oturuyo emeklemeye baslıyo sıpacık
geçmiş olsun miraya.güzel haberlerle dönersiniz inşallah
hayırlı olsun sultannnn.
10 nisan yeşim hoş geldın aramıza ben seher memnun oldum tanıştığımıza
elifcim miraya geçmiş olsun canım inşallah bişeyciği çıkmaz kuzunun
sultancım senınde edıtorluğun hayırlı olsun canım annende dinlenmişsindir ıyıce
selen artık tay tay yapıyo bıde ıyıden ıyıye sıralamaya geçti bakalım çiçeğin dediği şuruptan aldım selene seven seas bu aralar çok iştahsız
regl oldum sonunda 3 gun gecıkmeyle ama çok stres oldum kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var daha önce yazz kullandım hap doğumkontrol için ama çok kanama yaptı spıral taktırdım oda kanama yaptı çıkarttım şimdi doktorumu aradım olaylarıı bildiğine yasmin verdı aldım bu gun başlıcam ya kullanan var mı bıde tam nasıl kullanıyo bı deyı verın bana
sevndm seher hastalnmana
benm ark kullandı çok memnn herhangi bi yanetkisi yok bitkisel zaten hatta ark kilo bile verdii emzitenler kullana mıyo sanırım
sultan tebrikederimm rütbe atlamşsn
merhabalar arkadaşlar.
sultan editörlüğün hayırlı olsun.....
slm herkese alışverişten geldim ne kdr uzun sürdü yaa
demir uyuyakaldı bende migrosta esir kaldım
çünkü pusetinden arabaya koyduğum an uyanıyo
sultancım editörlüğün hyırlı olsun
aysuuunnn çiçek in önerdiği seven sean şurubu
bize çok iyi geldi
demir şimdi yemek yiyo maşallah iştahı açıldı
sehercim regl olmana sevindim bazen stresten oluyo
10nisan yani yeşim hoşgeldin
sultancım hayırlı olsun cnm :)
saol elifcim,mirayında hiç bişeyi çıkmaz inşallah..
aynen elifin dediği gibi seher ama ben arada unutuyodum dr o zaman rtesi gün bi sabah bi akşam iç demişti..
çoooook sevindim işe yaramasına mügeee,süper yaa aysun al hemen cnm sende o zaman..
hayırlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..sultan editör olmuşsun hayırlı olsun
site sahibi gibi bişey oldun yani ölemi
yok sinemcim haşaa:))
bende emzirrken günde 1tane içiyordum tiksinmeme rağmen zor içtm çok çok pişmanımarkadaşlar merhaba
geçen gün içtiğim tek sigara başıma dert oldu(
2. paketi aldım geldim..
ben hala emziriyorum nolur bana caydırıcı şeyler söyleyin kötü anne oldum((
belkide sütüm ondan kesildi geceleri yattığımda aklıma geliyor çok üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum bunu yaşamanı istemem sinem
sigara içilen ortamlardan ve arkadaşların içine pek girmemeye çalış
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar,inş,birşeyciği yoktur.
Seher ben hamilelikten önce kullandım evlenmeden 1 ay önce başlamıştım,memnundum ben ,yan etkisini görmedim.Hatta bıraktım ve d,sonraki ay hamile kaldım.
İlk başlarken adetimin 1 . günü başlamıştım kullanmaya,sonra o döngü bittikten sonra 7 gün ara veriyorsun,sonra bir kutu daha...Hiç unutmaman ve de hergün aynı saatte yutman gerekiyor,ben ilaç konuralrında biraz umursamazımdır,valla korkudan alarmımı kuruyordum aynıu saatte içeyim diye)Ama unutursan da 1 gün geçmediyse unuttuğun hapı aklına geldiği anda içeceksin,diğerini de normal saatinde.
Bunları benim dr.um söylemişti,ben onun yalancısıyım hehheheeee
bende evlendiğimden beri yasmin doğum kontrol hapını kullanıyordum tavsiye ederim 1,5sene korudu bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım şükür
1 gün hapı unutursan 2.günü aynı saatte ,çiyorsun ama 1 ayda 2.ye unutursa içmeyi olmuyo yani tesiri gidiyormuş
ege artık bye bye yapıyor resmen u sabah baası yiyecekti onun arkasından resmen bye bye yaptııı
gel babası gelide yapıyorr
koltuklara orta sehpaya resmen tırmanıyor korkusuzz
ellerınden tutunca yürüyorr ama tek elini bırakyorum tek elle yürüyemıyor korkudann
maşallah ege ye bizimkide by by yapıyor dedesini görünce dede diyor gel gel diyor alkış yapıyor şarkı söylediğimizde ellerini kıvırıyor ama sanırım bu en son yazdığımı bir süre sonra unutturmam gerekecek nitekim erkek evladım var hihi
sehercim stresinin bittiğine sevindim yasmini bende tavsiye ediyorum hiç bir yan etkisi yok..
sultan hayırlı olsun editörlüğünn..
bugün elifin balkabaklı muhallebi tarifini yaptım umuta şapur şupur yedi maşallah..hatta ağzının kenarlarında kalan kabaklarıda diliyle içine çekti çok komikti...bide dünden beri yüzümüze avva yapıyo öpmeye çalışıyo aklı sıra sıpamm
Nasılmış bu muhallebi yaa
gülşen ve gülşen sağolun babanneye acil şifalar..
rosemary gülşencim kabak tatlısı falan mı yaptın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?