sultan sende yedirmişinya kereme..sağlıklı besleyici yemek tarifleri topiğimizden aldım..
elif yazmışyaa
150ml. süt 1 tepeleme tatlı kaşığı pirinç unu kaynatılıyo muhallebi yani..
içine 1 büyük dilim balkabağı kendi suyunda yumuşuyunucaya kadar pişiyo sonra muhallebinin içine eziliyo süper oldu valla kabakta tatlıymış tatlandırmadım bende.
bu arada tskler elifcimm..
şirvan gecmiş olsun canım
akşam bende balkabaklı muhallebıyı yaptım selende severek yedı sağ ol elifçim bu gunde şu havuç çorbasını denıcem
şirvan geçimş olsun iyi olduğunuza sevindim.
şirvan gecmiş olsun canım
akşam bende balkabaklı muhallebıyı yaptım selende severek yedı sağ ol elifçim bu gunde şu havuç çorbasını denıcem
evet cnm yaradı valla ham hum yiyo maşallah dişi çıktıda yiyo desem dişte yok henüz ama gelecekmügeciö gerçekten işe yaradımı ayy bende alıyım o zaman acaba iştahı hiç olmayanada işe yararmıı
sağol denizcimsultancım hayırlı olsun cnm :)
saol elifcim,mirayında hiç bişeyi çıkmaz inşallah..
aynen elifin dediği gibi seher ama ben arada unutuyodum dr o zaman rtesi gün bi sabah bi akşam iç demişti..
çoooook sevindim işe yaramasına mügeee,süper yaa aysun al hemen cnm sende o zaman..
ewettttt çocuğum onu yutunca balık gbi kokuyo :))balık yağı dimi buuu
arkadaşlar merhaba
geçen gün içtiğim tek sigara başıma dert oldu(
2. paketi aldım geldim..
ben hala emziriyorum nolur bana caydırıcı şeyler söyleyin kötü anne oldum((
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh2 gÜndÜr paso oĞluŞumla yattık... Tabİrİ caİzse uykunun dİpİne vurduk...
Ana oĞul hasta olunca bÖyle oldu bİraz....
BugÜn gayet İyİydİk.. YİĞenİn doĞum gÜnÜ vardı oraya gİtmİŞtİk..
Şİmdİde gelİm bİr bakım dedİm..
Umarım herkes İyİdİr....
yerim onun o baloncuklarını sıpaa....saolun kızlar...
baran hapşurduğumda burnu sümükten baloncuk oluyodu.. çok komikti.. yetişemesem elleriyle dağıtıyor sıpa...
allaha şükür azaldı hapşurması... inş. böyle kısa sürede atlatı veririz...
merhaba kızlar bugün geldim çooooooook güzel bir tatil ve yılbaşı geçirdim herşey çok güzeldi ama oğluşumdan uzakta içim bir buruk geçti oğluş beni görünce bi çığlık attı yavrum çok özlemişim kuzumu .............geçmiş çoğalmıştır ama şimdi bakamıycam başım ağrıyor oğluşla oyniyim biraz.......
herkese merhabalar,
sultan editörlüğün hayırlı olsun,
şirvan geçmiş olsun canım ,
balkabağı tatlısını bende çok severim ben çorbasınıda yapıyorum onuda deneyin güzel oluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?