geçmiş olsun gülercimm..iyi pazarlar gülşen.
hava soğuk gülfemin öksürüğü devam ediyo biz dolayısıyla evdeyiz.
canım kabak , havuç , patates ne koymak istersen koyup haşlıyorsun kabağın tadı baskın çıkıyor Kayra severek yiyor
oğluşum anneannesinde yattı akşam..
annemlerde oturma vardı gece geç geldik kıyamadı annem uyudu orda kuzucumm...
şimdi eşim gitti almaya karnı acıkmış çorbsını yapıyım hemen..şu topiğimiz süper oldu valla
seç beğen yap mamalarıcokacimcoook...afiyet olsun kuzularımıza
Slm kızlar nasılsınız ya dun gece ecem ateslendı 39 akadar hastaneye gıttık kan tahlılı ıdrar tahılı falan sonunda ıdrar yollarında bol mıktarda enfeksıyon varmıs yavrumun 1 hafta antıbıyotık ıgne verdı dr sımdı ıyı cok sukur bu arada sultancım editörlüğün hayırlı olsun canım hepinizi opuyorum kızlar birazdan ecemi iğneye götürcez öpüldünüz...
kızlar ek gıdalar verirken şeker kullanıyormusunuz veya şekerli birşeyler yediriyormusunuz ne zaman başlamak doğru olurki ya ben bazı şeyleri yedirirken çok zorlanıyorum daha doğrusu yemiyor mesala yoğurdu şimdiye kadar 4 kez anca yemiştir onuda kusarak yerine hergün labne peyniri yediriyorum ama yoğurta yemesini istiyorum pekmez hakkımı da kullanmış oluyorum..
tuğba çook geömiş olsun cnm yaa..hemen iileşir umarım
dün gece ela da saat başı kalktı,bi baktım bi gözü kıpkırmızı,sulanıyo sürekli ve hiç açamıyodu çok kötüydü sabah az daha düzelmişti..şimdi az bbişii kaldı geçer umarım tamamen pazar olmaa ve hala çok kötü olsa hastaneye gidecektik..mikrop mu kaptı,alerjik mi anlamadım gece uyumadan önce gözünü çıkarırcasına kaşıyodu zaten..
elif bu arada diğer konularda arkandan geliyorum.. biraz takip etmiş gibi oldu ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?