2009 Nisan Anneleri

iyi pazarlar gülşen.
hava soğuk gülfemin öksürüğü devam ediyo biz dolayısıyla evdeyiz.

canım kabak , havuç , patates ne koymak istersen koyup haşlıyorsun kabağın tadı baskın çıkıyor Kayra severek yiyor

oğluşum anneannesinde yattı akşam..
annemlerde oturma vardı gece geç geldik kıyamadı annem uyudu orda kuzucumm...
şimdi eşim gitti almaya karnı acıkmış çorbsını yapıyım hemen..şu topiğimiz süper oldu valla
seç beğen yap mamalarıcokacimcoook...afiyet olsun kuzularımıza

iyi pazarlar gülşen.
hava soğuk gülfemin öksürüğü devam ediyo biz dolayısıyla evdeyiz.
geçmiş olsun gülercimm..
muhallebiyi yap kesin mükemmel oluyo hele kabak tatlıysaa hımmmmmhımm
canım kabak , havuç , patates ne koymak istersen koyup haşlıyorsun kabağın tadı baskın çıkıyor Kayra severek yiyor

saol cnmm
bende tavuklu bişi yapıyım bugün kabak alıcaz akşam bitti..

bende popomu kaldırabilirsem tavuk göğsü,patates,havuç ve brokoliyle yapacağım inşallah bugün acayip halsizlik var..

ii akşamalr kızlar nasılsnz ben çookk yorgunum zeynep yine uyumadı 11 de yatı 2.30 da kalktı uyumadı biraz ben saladım sonra eşim aldı 1 saatte o ilgilendi her 10dk bi yat kalk sırtım tutuldu bynumdan ayak ucuma kadr agrıyo valla yani bu zırt pırt uyanması dişse çıksn artık yoksa ben o dişinnn klava: çarkına tükürücemm

yaa akşamları nasıl bırakıyorsunuz..
gece kalktığında ne yiyor peki sıpalar...

yada benimki sadece emdiği için bırakamıyorum...
akşam bir yere gitsem..sonra 11 gibi gidip alıyorum...

Slm kızlar nasılsınız ya dun gece ecem ateslendı 39 akadar hastaneye gıttık kan tahlılı ıdrar tahılı falan sonunda ıdrar yollarında bol mıktarda enfeksıyon varmıs yavrumun 1 hafta antıbıyotık ıgne verdı dr sımdı ıyı cok sukur bu arada sultancım editörlüğün hayırlı olsun canım hepinizi opuyorum kızlar birazdan ecemi iğneye götürcez öpüldünüz...

çok geçmiş olsun canım,bebişin kısa zamanda iyileşir inşallah...(

kızlar ek gıdalar verirken şeker kullanıyormusunuz veya şekerli birşeyler yediriyormusunuz ne zaman başlamak doğru olurki ya ben bazı şeyleri yedirirken çok zorlanıyorum daha doğrusu yemiyor mesala yoğurdu şimdiye kadar 4 kez anca yemiştir onuda kusarak yerine hergün labne peyniri yediriyorum ama yoğurta yemesini istiyorum pekmez hakkımı da kullanmış oluyorum..

tuğba çook geömiş olsun cnm yaa..hemen iileşir umarım
dün gece ela da saat başı kalktı,bi baktım bi gözü kıpkırmızı,sulanıyo sürekli ve hiç açamıyodu çok kötüydü sabah az daha düzelmişti..şimdi az bbişii kaldı geçer umarım tamamen pazar olmaa ve hala çok kötü olsa hastaneye gidecektik..mikrop mu kaptı,alerjik mi anlamadım gece uyumadan önce gözünü çıkarırcasına kaşıyodu zaten..

canm o zamn yogurdn içine afif şeker at veya reçel koy bir çay kaşıgı öle yedr ben elime ne geçerse yediriyorum seçmiyorum yanii

ben hiç şeker koymuyorum sadece kahvaltıya az pekmez koyuyorum pekmezimiz bitiyo onuda koymucam artık..ama sen de az az ikisine de pekmez koysan olmaz mı??

geçmişolsn canm kaşıdıgından da olur belki bişey kaçmştrr gözünee kiprik falan kaçtysa

bu arda sizde 9 aylık olmşsnzz maşallh

tuğbacım eceme geçmiş olsun canım
denız aynı şey bızede oldu cuma akşam ustu sağ gözü kızardı bırden hemen çay demıyle uyurken pansuman yaptım cumartesi akşam ustu gectı yoksa bende yarın pazara götürecektim
valla kızlar ben yoğurdunu bazen şekerli yedırıyorum ama öyle herşeyi şekerli verdığım yok ama arada ben ne yıyosam tadıyo mesela kabak tatlısı kestane şekeri öle doyarcasına değil ama azda olsa tattırıyorum

ii akşamlarrr kısslarrrr...

bizimmm dişimizdeeee çıktııııııııııııııııııııııı...çok çokkkk sevindimmm..alttan bi taneee minicikkkk..tık tıkk kaşığaa değiyooo...havalaraaa uçtummmmmm....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…