demir kendi kendine oyun yapmayı öğrenmiş
kendi geri geri atıyo sonrada bize bakıp gülüyo
oyun parkında ayağa kalkıp 4 bir yanı geziyo sıpaaa
çok yaramaz< olduu
sana bişey söyleyim canımm..kağanda bundan 3 hafta önce aynı zeynep gibiydi..10 dk da bi uyanıyoduuu..hatta yazmıştımm burayaa..ama bak dişiii çıktıııı..bence zeynepte diş yüzünden uyuyamıyooo..inşallah çıkınca herşey düzelecek annesi..kağan yine eski düzene geçtii..12 de yatııoo..10 veya 11 de uyanıooo.inşllaah zeynebimizde bi an önce çıkarırr...
ben çokkkk sevindimmm yaaaaaaaaaaa...kuzum tek dişliii bi canavarrrrr...çocuğaa dişliii diozz..adını demiyozz gülüoooo..
tugba cok gecmis olsun demirde gecen hafta oyleydi ya 6igneden sonra biseyi kalmadi gececek insallahhh
ayseeeeeee superrr Ugurlu olsun insss
barana ve sana cok gecmis olsun sirvan sumuklerini yerim ben onun
dun eve tasimistim tum sirketi
malum yeniyil sayim cari stok falan
biz uste calisirken demir asagida dedesiyle azdi
pek kuduruk benim oglanda
burarada en iyi oyuncagi kablolar gecen benim telin sarj aletini kemiriyordu
bide eve okadar alışmışımm kiiiiiii..anaokuluna gittiimmmm..allahımm nasıll bi gürültüüüüü..heryerdenn bi yumurcakk çıkıooo..fıkır fkırlarrr..alışmam biraz zaman alıcakkk..
asla şikayet etmiomm mesleğimiii çokkkk seviyomm ama niee burda değilde taaaaaaaaaa orda yapıozzzz yaaaaaa...
Ayşe sende bol bol tekerlemeler bebek şarkıları vardır,parmak oyunları falan oluyor çocuklar için,bana da
onlardan öğretsene,hiç repertuarım yok bu konularda.
babamızz kağana bekarlığından beriii çocuk dergileri biriktiriyomuşş..renkliii filannn.1 tanesini feda ettik onu veriomm ama gözüü benimkilerdeeee..
bide kızlar tavsiye ederimm..kitap okuyunn.. dergilerin resimlerinii göstererek bişeyler anlatıyorumm..nasıll dinlioo..gözletinde bi ışık anladığına dairr..ve aradan bi kaç saat geçip tekrar aynı resimleri gösterince hatırlıoo ve gözlerde aynıı bakışşş aynı ışıkk..müthişş bişeyyy yaaa..minikk bi insann oooo..
iyi akşamlar kızlar .......biraz uyudum ama başım hala sersem gibi uçakla seyahatlerden sonra muhakkak başım ağrır,oğluşla oynadım annanesi çok güzel bakmış şımarık oğlum oyunlar öğrenmiş başını sallıyor dil dışarda çok komik oluyor ama bizi görünce yavrum çok sevindi akşamları herkesi ayağa dikmiş annem seni aradı diyor .......
mırnav mırnav mırvav ikikedii ikikedii (baş parmaklar oynatılrr)
biri çıkmış üst odaya (sağ baş parmak yavaş yavaşyukarı çıkar)
biri inmişş alt odayaa (sol baş parmak aşağı inerr)
biraz sonra buluşmuşlar (baş parmaklar konuşturulur)
mırnav mırvav konuşmuşlar
ben bir fare yakaladım (sağ parmak konuşturulur)
ben tabakları yaladım (sol baş parmak konuşturulurr)
offf dedilerrrr çokkk yoruldukkk (iki parmak aynı anda konuşturulur)
işte koltukkk (işaret parmağıyla yatacak bi yer gösterilirr)
hemen koşmuşlar oraya (parnaklar koşarr)
uyumuşlar kana kanaaaaa. (vee uyurlarrr))
amanınnn yapmak kolayda yazmak ne zormuşşşşş...ben nasıl plan yazıcamm yaaa..