2009 Nisan Anneleri

neyse kızlarrrr ben çıkııommm..kağanı banyo yaptırcazz..sonra ben yaparımmm...yarın gün sabah 6 da başlıooo..uyursa sıpaa yatarzzzz..

bolll uykuluuu gecelerrrrr..opuyorumnanaktan

bi ara yazarımm eliff sössss....:))

plan yapıyoruzz evet..ama staj olduğu için.word de hazırlayıp protfolyoya yüklüyoz..yoksa bizim de planlar artık hazır çıktı alıp bi kaç düzenleme yapıp kullanılabilioo..

hoh senn paşa yata yata diş çıkardıı şaka şaka

hayırlı olsn canmm dişinzz darısı bizeee aglıcm artıkk

ayy canm inşş yaa bu huzurszlugunn ardında diş çıksa razıyımm bekliyoz bakalımm

aynene canm ben uyuttukça çalışıyorumm yoksa benmkide fırsat vermiyoo

şu altı ayyy su gibi akıp geçsinn kızlarrr yaaaa..valla tırlatmassamm iidirrr..kılda bi hoccaya denkk geldimmm...(
allah yardmcın olsn canmmm

bencede ya çok güsel bi meslek hep içimde kalcak

byy byyyyeeee.....

aynene canm bizimkide benm telefona taktı kafayıı eşim maket telefon getirdi yinede benmkini istiyoo

yusufa ne yedirsem acep annem bal kabağı pirin mercimek havuç patates soğan çok güzel bir çorba yapmış ama yerken başını bi sallıyor istemiyormuş gün geçtikçe istemedikleri şeyleri çok güzel anlatıyorlar çocuğum 6 günde ne kadar büyümüş geldi .......

ay canım çok geçmiş olsun..

yediğim şeylerden tattırıyorum sadece
hayırlı olsun ayşee

kırmızı balığı biliyosundurr onuda çok seviyoo kağan...kaç kaç kaçıı beraber yapıoz...
keremde bayılıyo ona:)

Ayşe staj için mi yazacaksın plan,normalde okullarda yapılmıyor artık,ama anaokullarında mı var bilmiyorum??

oluyo oluyo stajdada öğretmenlik yaparkende plan yazmak zorundasın

oooo 6günmü ayrı kaldınız baya uzunmuş esra
konu denetliyoruz işte öle bişey

sultaann hayırlı olsunnn editörlüğünnn cınımmm...

tugbacım eceme çok çok geçmişş olsunn..enfeksiyon çok zor oluoo bi an öncee iyileşsin inşallahhh..

çok sağol cnm ya sorma valla idrarını yaparken çok bağrınıyo inş geçerde kurtuluruz((

ayse gözünüz aydın canım dişiniz çıkmış
valla esra 6 gun nasıl dayandın canım ya ben dayanamam herhalde

ay ya sanıyorum bende dayanamam((yınede büyük konuşmamak lazım hastalık var sağlık var...

iyi geceler kızlar....
ayşecim dişiniz hayırlı,uğurlu olsun devamı pıtır pıtır gelsin inşallah....
yarın yine iş var üfff ne güzel evdeydik 3 gündür artık yaz tatiline kadar kaytarma yok böle uzun :))

izmir yolundan eve gelirken feci bir trafik kazası vardı hava çok yağmurluydu reno coupe ortan ikye girmiş ön arka birlemiş araç yaa çok kötüydü

kıslar ii geceler kaç gündür giremiodum sizde maşallah yazmışda yazmışsınız ben bi geçmişe dalayımm

bizde bugün cem yılmazın filmi yahşi batı ya gittik çok güzeldi
cem yılmaz a bayılıyorum zaten

yaa akşamları nasıl bırakıyorsunuz..
gece kalktığında ne yiyor peki sıpalar...

yada benimki sadece emdiği için bırakamıyorum...
akşam bir yere gitsem..sonra 11 gibi gidip alıyorum...
emmiyo şirvan bizimki süt içip yatıyoo
geçmiş olsun cnmm

ona özel hazırladığım şeylerde şeker kullanmıyorum ama ben tatlı bişi yerken bakıyo kıyamıyorum birazcık tattırıyorum..

denizcim seherin söylediği gibi çayın demiyle kompres yapın elanın gözüne ..geçmiş olsun

ayşecim dişiniz hayırlı olsunn..2.side hemen çıkıyo bizimki 9 gün sonra çıkmışttı..

kızlar bu arada umut bu aralar acayip agresif durduk yerde bağırıyo özellikle babasıyla acayip sürtüşüyolar kendinimi ispatlamaya çalışıyo nedir anlamadım..öfkeli şirin :))
ha bide 2 gündür aptamili bıraktı içmek istemiyo anında kafasını çeviriyo..bu aylarda sevdiği bi şeyi birden istemeyebilirlermiş damak tadları oluşuyomuş..gerçi aptamili hiç bi zaman çok sevmemiştide..bende pnrın devam sütünü veriyorum maşallah onu lıkır lıkır içiyoo..ıyyy aptamilde içilmez bee şekerli yağ gibi bişi..

sözde kağan paşayı banyo yaptırınca yatcaktımmm..nerdeeee..çamaşırr attımm onu sercemmmm..dişimi fırçalıycamm..yarın giyeceklerimi ayarlıycammmmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…