hoh senn paşa yata yata diş çıkardıı şaka şakaii akşamlarrr kısslarrrr...
bizimmm dişimizdeeee çıktııııııııııııııııııııııı...çok çokkkk sevindimmm..alttan bi taneee minicikkkk..tık tıkk kaşığaa değiyooo...havalaraaa uçtummmmmm....:))
ayy canm inşş yaa bu huzurszlugunn ardında diş çıksa razıyımm bekliyoz bakalımmnagihannn..
sana bişey söyleyim canımm..kağanda bundan 3 hafta önce aynı zeynep gibiydi..10 dk da bi uyanıyoduuu..hatta yazmıştımm burayaa..ama bak dişiii çıktıııı..bence zeynepte diş yüzünden uyuyamıyooo..inşallah çıkınca herşey düzelecek annesi..kağan yine eski düzene geçtii..12 de yatııoo..10 veya 11 de uyanıooo.inşllaah zeynebimizde bi an önce çıkarırr...
ben çokkkk sevindimmm yaaaaaaaaaaa...kuzum tek dişliii bi canavarrrrr...çocuğaa dişliii diozz..adını demiyozz gülüoooo..
aynene canm ben uyuttukça çalışıyorumm yoksa benmkide fırsat vermiyooyaaa kızlarrrr başımı kaşıycakk vaktimmm yokkk..
milli eğitimin salakk işlerineden biriii..stajıı burdan 2 buçuk saat uzaklıktakii ilçede yapıyozz yaaaa...gidiş geliş mahvettii beniii..
yarın tolantı varmış ona gidecemmm..çarşambada stajj varrrr..offf offf..
kağan paşaylada ders çalışılmıyoooo..ben kitabi açıp yere uzanıncaa ıda yanıma yatıooo kitabıı parçalıooooo eşekkkkk..
allah yardmcın olsn canmmmşu altı ayyy su gibi akıp geçsinn kızlarrr yaaaa..valla tırlatmassamm iidirrr..kılda bi hoccaya denkk geldimmm...(
bencede ya çok güsel bi meslek hep içimde kalcakbide eve okadar alışmışımm kiiiiiii..anaokuluna gittiimmmm..allahımm nasıll bi gürültüüüüü..heryerdenn bi yumurcakk çıkıooo..fıkır fkırlarrr..alışmam biraz zaman alıcakkk..
asla şikayet etmiomm mesleğimiii çokkkk seviyomm ama niee burda değilde taaaaaaaaaa orda yapıozzzz yaaaaaa...
babamızz kağana bekarlığından beriii çocuk dergileri biriktiriyomuşş..renkliii filannn.1 tanesini feda ettik onu veriomm ama gözüü benimkilerdeeee..
bide kızlar tavsiye ederimm..kitap okuyunn.. dergilerin resimlerinii göstererek bişeyler anlatıyorumm..nasıll dinlioo..gözletinde bi ışık anladığına dairr..ve aradan bi kaç saat geçip tekrar aynı resimleri gösterince hatırlıoo ve gözlerde aynıı bakışşş aynı ışıkk..müthişş bişeyyy yaaa..minikk bi insann oooo..
byy byyyyeeee.....
ay canım çok geçmiş olsun..Slm kızlar nasılsınız ya dun gece ecem ateslendı 39 akadar hastaneye gıttık kan tahlılı ıdrar tahılı falan sonunda ıdrar yollarında bol mıktarda enfeksıyon varmıs yavrumun 1 hafta antıbıyotık ıgne verdı dr sımdı ıyı cok sukur bu arada sultancım editörlüğün hayırlı olsun canım hepinizi opuyorum kızlar birazdan ecemi iğneye götürcez öpüldünüz...
yediğim şeylerden tattırıyorum sadecekızlar ek gıdalar verirken şeker kullanıyormusunuz veya şekerli birşeyler yediriyormusunuz ne zaman başlamak doğru olurki ya ben bazı şeyleri yedirirken çok zorlanıyorum daha doğrusu yemiyor mesala yoğurdu şimdiye kadar 4 kez anca yemiştir onuda kusarak yerine hergün labne peyniri yediriyorum ama yoğurta yemesini istiyorum pekmez hakkımı da kullanmış oluyorum..
hayırlı olsun ayşeeii akşamlarrr kısslarrrr...
bizimmm dişimizdeeee çıktııııııııııııııııııııııı...çok çokkkk sevindimmm..alttan bi taneee minicikkkk..tık tıkk kaşığaa değiyooo...havalaraaa uçtummmmmm....:))
keremde bayılıyo ona:)kırmızı balığı biliyosundurr onuda çok seviyoo kağan...kaç kaç kaçıı beraber yapıoz...
Ayşe staj için mi yazacaksın plan,normalde okullarda yapılmıyor artık,ama anaokullarında mı var bilmiyorum??
yusufa ne yedirsem acep annem bal kabağı pirin mercimek havuç patates soğan çok güzel bir çorba yapmış ama yerken başını bi sallıyor istemiyormuş gün geçtikçe istemedikleri şeyleri çok güzel anlatıyorlar çocuğum 6 günde ne kadar büyümüş geldi .......
sultaann hayırlı olsunnn editörlüğünnn cınımmm...
tugbacım eceme çok çok geçmişş olsunn..enfeksiyon çok zor oluoo bi an öncee iyileşsin inşallahhh..
emmiyo şirvan bizimki süt içip yatıyooyaa akşamları nasıl bırakıyorsunuz..
gece kalktığında ne yiyor peki sıpalar...
yada benimki sadece emdiği için bırakamıyorum...
akşam bir yere gitsem..sonra 11 gibi gidip alıyorum...
geçmiş olsun cnmmSlm kızlar nasılsınız ya dun gece ecem ateslendı 39 akadar hastaneye gıttık kan tahlılı ıdrar tahılı falan sonunda ıdrar yollarında bol mıktarda enfeksıyon varmıs yavrumun 1 hafta antıbıyotık ıgne verdı dr sımdı ıyı cok sukur bu arada sultancım editörlüğün hayırlı olsun canım hepinizi opuyorum kızlar birazdan ecemi iğneye götürcez öpüldünüz...
ona özel hazırladığım şeylerde şeker kullanmıyorum ama ben tatlı bişi yerken bakıyo kıyamıyorum birazcık tattırıyorum..kızlar ek gıdalar verirken şeker kullanıyormusunuz veya şekerli birşeyler yediriyormusunuz ne zaman başlamak doğru olurki ya ben bazı şeyleri yedirirken çok zorlanıyorum daha doğrusu yemiyor mesala yoğurdu şimdiye kadar 4 kez anca yemiştir onuda kusarak yerine hergün labne peyniri yediriyorum ama yoğurta yemesini istiyorum pekmez hakkımı da kullanmış oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?