Slm kızlar nasılsınız ya dun gece ecem ateslendı 39 akadar hastaneye gıttık kan tahlılı ıdrar tahılı falan sonunda ıdrar yollarında bol mıktarda enfeksıyon varmıs yavrumun 1 hafta antıbıyotık ıgne verdı dr sımdı ıyı cok sukur bu arada sultancım editörlüğün hayırlı olsun canım hepinizi opuyorum kızlar birazdan ecemi iğneye götürcez öpüldünüz...
tuğba çook geömiş olsun cnm yaa..hemen iileşir umarım
dün gece ela da saat başı kalktı,bi baktım bi gözü kıpkırmızı,sulanıyo sürekli ve hiç açamıyodu çok kötüydü sabah az daha düzelmişti..şimdi az bbişii kaldı geçer umarım tamamen pazar olmaa ve hala çok kötü olsa hastaneye gidecektik..mikrop mu kaptı,alerjik mi anlamadım gece uyumadan önce gözünü çıkarırcasına kaşıyodu zaten..
ii akşamlarrr kısslarrrr...
bizimmm dişimizdeeee çıktııııııııııııııııııııııı...çok çokkkk sevindimmm..alttan bi taneee minicikkkk..tık tıkk kaşığaa değiyooo...havalaraaa uçtummmmmm....:))
aynııı demir o da gündüz emmez ama uykuya dalmak için emzik isterbu arada emziğimiz kaybolduuu..yer yarıldıda içine girdi sanki hiçyerde yokkkkk..gece uyanınca su içirip emziği veriyordumm..şimdi napıcam bilmiomm..gündüz hiç almaz emziği ama gece azık cuk cuk yapardıı..bakalım napacakk..
GÜNAYDIN..
ayşe dişiniz hayırlı olsun
nagihan ,seher ve gülşn saolun kızlar bende hemen çay sürdüm bir gün oldu geçti sayılır çok şükür,seher sizde de oldu demek haa tesadüfe bak hemde aynı zaman,mikrop kaptılar ya da bişiii kaçtı sanırım..
güler ve müge teşekkürler kızlar..
bende baktım seher arpacık falan mı diye ama bişey yoktu bizde
bu arada elanın üst dişler komle her tarafı acaip kabarmış,öndekilerde beyazlamış yeni gördüm ne zaman çıkacak acaba yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?