2009 Nisan Anneleri

kızlarrr tekrar teşekkür ederimm..çok az ateşi var kağanın takipteyimm..ama çok sorun çıkarmadıı kuzumm..inşallah diğerleride böyle kolay çıkar..vallla kendim için değil kuzumm için istiyomm..canı yanmasın kıyamam yaa...

yarın için çorba ve muhallebi yaptımm..anneanesi yedirir..yazık annemin işi başından aşkın bide kağanın yemekleriyle uğraşmasınn..

bu arada emziğimiz kaybolduuu..yer yarıldıda içine girdi sanki hiçyerde yokkkkk..gece uyanınca su içirip emziği veriyordumm..şimdi napıcam bilmiomm..gündüz hiç almaz emziği ama gece azık cuk cuk yapardıı..bakalım napacakk..

GÜNAYDIN..
ayşe dişiniz hayırlı olsun
nagihan ,seher ve gülşn saolun kızlar bende hemen çay sürdüm bir gün oldu geçti sayılır çok şükür,seher sizde de oldu demek haa tesadüfe bak hemde aynı zaman,mikrop kaptılar ya da bişiii kaçtı sanırım..

günaydin kızlar yeni yılınız kutlu olsun... persembe erken çıktım yazamadım..

Günaydın,Miray hala uyuyor,ilginç,ben de okula gitmeden bir bakayım dedim.Sabah geç kalkınca da uyku saatleri hep ileri sarkıyor,tabi gece uykusu da..

çok geçmiş olsun.iğnelerle 5 günde mikrop tamamen gidiyo canım ama çok dikkat et.bu hastalık çok kötü .biz hala çekiyoruz.her ay tahlil yaptırıyoruz.

geçmiş olsun canım.

hayırlı olsun.darısı başımıza.çıksın artık bizimkilerde ya

gunaydınlar
evet denızcım aynı anda olmuş ama sanırım selenın gözündeki arpacık gıbı bişiydi canım eşimdede aynı gözünde hep olurmuş kendı dedi görür görmez
hasta bebeklere geçmiş olsun
eee elifcim miaycığında uykusu değişiyo desene ama mıray uslu kız senı uzmaz canım
valla sabah bı baktım karşı zaytınlıkler bembeyaz ayyyyyyyyyy ne mutlu oldum delimiyim neyim

günaydın yine iş başı ve ben yine burdayım
kusura bakmayın haftasonları hiç giremiyorum girsem bile bi bakıp çıkıyorum. çok yoğun geçiyor haftasonları

aynııı demir o da gündüz emmez ama uykuya dalmak için emzik ister
gece bende uyanınca su içirip emziğini veriyorum hemen uyuyo
bıraktırmayıda çok istiyorum ama zor yaaaa
noldu peki gece?

denizcim geçmiş olsun elacığa

günaydıınnnnnnn
biz bugün kocişle sinemaya gidiyoruz
demir ananesinde olacak inş. huysuzluk etmez
bizde biraz eğleniriz yahşi batıya gidicez
azcık güliyim yaaaaa
gerçi hep gülerimde işte değişiklik olsun :)

günaydın güzel anneler ve bir o kadar güzel bebişlere:))
facede olmayıp da iyi seneler dileyemediğim herkese mutlu umutlu ve bir o kadarda güzel bir sene diliyorum..
bebişlerimize bol bol boll uyku ve dişsizlere de diş isitiyorum kaydirigubbakcemile3

ve tabii herkese iyi haftalar... opuyorumnanaktan

güler ve müge teşekkürler kızlar..
bende baktım seher arpacık falan mı diye ama bişey yoktu bizde
bu arada elanın üst dişler komle her tarafı acaip kabarmış,öndekilerde beyazlamış yeni gördüm ne zaman çıkacak acaba yaa..

canım yılbaşı gecesinin sorunusz ve güzel geçmesine çok sevindim
benim kızımda uyuyarak girdi ama çok havai fişek atıldı yakındık da uyandı ben kızımı beşiğinde sallayarak girdim yeni yıla :bbo:

bızde evdeydık.
mısafırlerımız vardı.
benım oĞlan uyanıktı..
gÜze geÇtı..
tatıl bıttı ben anca kendıme gelebıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…