- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
geçmiş olsun cnm... her gece mi oluyor bizde de geçen akşam oldu zor uyandırdık sakinleşti eğer tek geceyse rüya görmüştür ondandır, bizde ertesi akşam olmadı,slm kızlar herkes bi günaydın deyip kaçmış
bişey sorucam kerem dün gece çok ağladı uyanmıyor ama sürekli ağlıyor şu an zombi gibiyim zaten
böyle şikayeti olan annelerin bebeklerinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı diye hatırlıyorum ne dersiniz götüreyimmi doktora
aynen ama ben senın kadar kadarda bırakamıyom en fazla1 saat emerek uyuyor çünküüüyaa akşamları nasıl bırakıyorsunuz..
gece kalktığında ne yiyor peki sıpalar...
yada benimki sadece emdiği için bırakamıyorum...
akşam bir yere gitsem..sonra 11 gibi gidip alıyorum...
hayırlısı olsunii akşamlarrr kısslarrrr...
bizimmm dişimizdeeee çıktııııııııııııııııııııııı...çok çokkkk sevindimmm..alttan bi taneee minicikkkk..tık tıkk kaşığaa değiyooo...havalaraaa uçtummmmmm....:))
gecmiş olsunçok sağol cnm ya sorma valla idrarını yaparken çok bağrınıyo inş geçerde kurtuluruz((
canım bence dişşş oooslm kızlar herkes bi günaydın deyip kaçmış
bişey sorucam kerem dün gece çok ağladı uyanmıyor ama sürekli ağlıyor şu an zombi gibiyim zaten
böyle şikayeti olan annelerin bebeklerinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı diye hatırlıyorum ne dersiniz götüreyimmi doktora
sultan idrar yolu enfeksiyonunda ateş oluyo canım ama içim rahat etsin dersen bi götür
cnm size niye her ay yapılıo geçmedimi henüz
canım biz çok erken dönemde 34 günlükkken yakalandık.bu da böbrekte idrar kaçağı riski oluşturuyomuş.biz 2 kere geçirdik.şu ana kadar ayda birdi şimdi 3 ayda bir tahlil yaptırmak zorundayız.bi tane kaldı.duam o zamana kadar bi daha olmaması.
anladım cnm umarım birdaha yakalanmaz kuzucuklar ya gerçekten çok zormuş ama neden kaynaklanıyo anlamıyorum çokta dikkat ediyorum herşeyine ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?