2009 Nisan Anneleri

ıŞler yoĞun bugÜn fazla gıremeyebılırım Şekerler..

günaydın....ah aşure ahh bu sene yiyemeden geçecek geçen senede şekerden dolayı yememiştim bu senede çevrede yapan yok henüz( nagihan yapıyor ama uzaksın be gülüm:))

gülşencim yakın olmayı çok isterdm amaa
ben de annem yanımda olsayapmazdm ahh annemn aşuresi gibi var mıı

slm kızlar herkes bi günaydın deyip kaçmış
bişey sorucam kerem dün gece çok ağladı uyanmıyor ama sürekli ağlıyor şu an zombi gibiyim zaten
böyle şikayeti olan annelerin bebeklerinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı diye hatırlıyorum ne dersiniz götüreyimmi doktora

geçmiş olsun cnm... her gece mi oluyor bizde de geçen akşam oldu zor uyandırdık sakinleşti eğer tek geceyse rüya görmüştür ondandır, bizde ertesi akşam olmadı,

sultancım telaşlanma canım bı gece olduysa bıde ıdrar yolu enfeksıyonu varsa gunduzde ıdrar yaparken ağlar ve bırazda olsa ateşi çıkarcanım selende de olduna ordan biliyorum ruya görmüş ve korkmuş olabilir selende aynısını yapıyo bazen

sultan idrar yolu enfeksiyonunda ateş oluyo canım ama içim rahat etsin dersen bi götür

yaa akşamları nasıl bırakıyorsunuz..
gece kalktığında ne yiyor peki sıpalar...

yada benimki sadece emdiği için bırakamıyorum...
akşam bir yere gitsem..sonra 11 gibi gidip alıyorum...
aynen ama ben senın kadar kadarda bırakamıyom en fazla1 saat emerek uyuyor çünküüü

hayırlısı olsun

çok sağol cnm ya sorma valla idrarını yaparken çok bağrınıyo inş geçerde kurtuluruz((
gecmiş olsun

canım bence dişşş ooo

gözler kapalı aglıyordu egedeee

kıyamam

ben bugun egeyi doktora götürcem hoşcakalın.....

akşama anca girebılırım byeeeeeee

ateş falan yok kızlar sadece ağlıyo işte duryo duruyo ağlıyo bakalım bu gece nasıl olcak

sultancım selende öyle yapıyo canım o zamanlar diş jelını sursene bı bakalım sakınlıcekmi kerem

cnm size niye her ay yapılıo geçmedimi henüz

canım biz çok erken dönemde 34 günlükkken yakalandık.bu da böbrekte idrar kaçağı riski oluşturuyomuş.biz 2 kere geçirdik.şu ana kadar ayda birdi şimdi 3 ayda bir tahlil yaptırmak zorundayız.bi tane kaldı.duam o zamana kadar bi daha olmaması.

sultancım bence de rüya görmüş olabilir. hemen şüphelenme bu geceyi de bekle. gün içinde de bir problem yaşamazsanız kötü birşey yoktur.

ben öyle aylık kontrole hiç götürmüyorum 6. aydan beri zaten hiçbir doktoru beğenmedim değiştirdik değiştirdik sabit birini bulamadık. ama 9. ayda götürmek lazım dimi. bi kan tahlili falan hiç yaptırmadık da.

anladım cnm umarım birdaha yakalanmaz kuzucuklar ya gerçekten çok zormuş ama neden kaynaklanıyo anlamıyorum çokta dikkat ediyorum herşeyine ya((

Selam kızlar Çok yoĞunum gıremıom okadar
benım kızım gıttı bıde dede demeyı ÖĞrendı
anne ne zaman dıcek yaa

anladım cnm umarım birdaha yakalanmaz kuzucuklar ya gerçekten çok zormuş ama neden kaynaklanıyo anlamıyorum çokta dikkat ediyorum herşeyine ya((

burdaki fotoğrafta benim kızıma benzetiyorum ecemi
seninki de zayıf sanırım. yada fotoğrafta öyle çıkmış. bizimki de doğduğundan beri formuna çok dikkat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…